Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Osobní finance  |  15.01.2014 11:54:05

Pujcka.tv představuje snadné půjčení peněz

Na poli půjček se těší stále větší oblibě malé půjčky před výplatou. Nabízejí rychlé a jednoduché řešení v palčivé finanční situaci. 

S tímto druhem půjček přichází i webový portál Pujcka.tv. Sází na férový přístup, jednoduchost a rychlý průběh celé finanční transakce. Dostane-li se tedy člověk do situace, kdy pro něj půjčka před výplatou znamená vyřešení aktuálního finančního problému, je u této společnosti na správné adrese. 

Jaké jsou možnosti půjčky

Na zmíněných webových stránkách si každý nejprve vybere výši půjčky. Jedná se o menší obnos, který se pohybuje v rozmezí od 1000 Kč do 4999 Kč. K půjčce je na výběr i doba splacení, a to po čtyřech týdnech – od 7 do 28 dní. Pokud klient nezvládá půjčku splatit včas, může si smlouvu u společnosti prodloužit. V tabulce umístěné přímo na webových stránkách pak zjistí přesnou výši poplatku.

Průběh půjčení peněz

Před první půjčkou je potřeba vyplnit online registrační formulář. Vzápětí je na emailovou adresu uvedenou v registraci odeslán odkaz, na němž si klient vytvoří heslo pro přihlášení se ke svému klientskému účtu. Pro zajištění větší bezpečnosti při převodu peněz je součástí registrace i ověření bankovního účtu, a to symbolickým odesláním částky 1 Kč na účet společnosti. Po dokončení registrace klient firmu informuje o zvolené výši půjčky a doby splácení. Poté se mu odesílá půjčka ihned na účet

Veškeré další žádosti o půjčku už klient vyřeší bez opětovné registrace – buď online, anebo prostřednictvím SMS zprávy (SMS žádost o půjčku společnost klientovi dovolí v závislosti na jeho platební morálce, po splnění potřebného ratingu). Po obdržení SMS žádosti ve správném tvaru a odsouhlasení podmínek je zasílán speciální SMS kód, kterým se smlouva na půjčku potvrdí. Poté se peníze ihned odesílají na klientský účet. Téměř stejný postup se týká i půjčky online. Jakmile společnost dostane SMS zprávou potvrzenou žádost o půjčku, odešle peníze ihned na klientem zadané číslo účtu. Pokud má navíc zájemce o půjčku stejnou banku jako půjčující společnost, může mít částku připsanou na účtě takřka do hodiny. 



K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688