Půjčky expresně

Již několik let se na finančním trhu setkáváme s novými produkty, tzv. finskými půjčkami. Ty jsou charakteristické svou rychlostí a dostupností, která je umožněná online přístupem a benevolentností při schvalování žádostí. Půčjku je schopen získat téměř každý, podmínky jsou mírné a velmi jednoduchý postup je otázkou pár minut.

Půjčky ze Skandinávie

Jak napovídá označení přichází tyto online půjčky ze Skandinávie, kde slouží především zajištěným, ale nepravidelně placeným občanům, tedy lidem, kteří fungují například na bázi provizního systému. V České republice si rychlé půjčky oblíbili i rodiny s pravidelným příjmem. Expresní peníze čerpají často v akutních případech, když se rozbije nějaké zařízení v domácnosti, ale také na dovolenou a dárky zejména v těchto předvánočních časech a také na rekonstrukci a vybavení svých domovů.

Internet místo bankovních pochůzek

Získat takovou půjčku je mnohem jednodušší než v bance, kde se většinou setkáte s dlouhým čekáním, pochůzkami a někdy také odmítnutím žádosti. Na portále kredito24.czprochází vaše žádost inovativním automatizovaným systémem, který na základě vaší bonity žádost přiklepne nebo ne. Rozhodnutí trvá několik málo minut. Ve většině nebankovních institucích nemusíte uvádět účel vaší půjčky, nezkoumá se ani váš příjem a často ani zápis v registru dlužníků. Je tedy velká šance, že vám bude vyhověno.


Peníze v 15 minutách

Proces zadávání žádosti funguje od A až do Z online. Ani se žádné formuláře neposílají poštou. Stačí vám většinou už jen mobilní telefon, občanský průkaz a samozřejmě připojení na internet. Naleznete si seriózního poskytovatele a na jeho webových stránkách se zaregistrujete, přečtete si smluvní podmínky, odsouhlasíte a na hlavní stránce si sami vyberete výši půjčky a dobu splatnosti, přičemž nejvyšší suma se pohybuje okolo 13.000 Kč a splácet můžete maximálně jeden měsíc. To jsou specifika rychlých online mini-úvěrů. Systém vám následně automaticky spočítá poplatek za poskytnutí služby. A po odsouhlasení važí žádosti a zaslání jedné koruny na účet poskytovatele, pro ověření, máte do čtvrt hodiny peníze na svém účtu.

Všeho s mírou

Sečteno podtrženo, kdo se chce z jakéhokoliv důvodu vyhnout bance může využít nabídky expresních půjček, které jsou jednoduché, dostupné a hlavně velmi rychlé. Tato pozitiva jsou vykompenzována vysokým úrokem a nízkou hranící vypůjčitelné částky. Doporučuje se hlídat si RPSN, smluvní podmínky, důvěryhodnost vybrané firmy a v neposlední řadě i vlastní hospodaření. Na dluhovém kolotoči se většinou každému dělá nevolno.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky