Stříkaná pěnová izolace – teplo bez kompromisů

Blíží se topná sezóna a snad každý majitel nemovitosti zvažuje způsoby, jak svou nemovitost zateplit. Stříkané pěnové izolace se hodí jak pro novostavby, tak i pro starší objekty. Ptáte se, jak je to možné? Tento typ stavební hmoty totiž umí daleko víc, než si dokážete představit.

Od základů až po střechu
Řada stříkané pěnové izolace FOAM-LOK™, kterou nabízí společnost HONTER, se hodí pro prakticky jakékoliv využití. Můžete ji aplikovat jako izolaci potrubí a stejně tak dobře poslouží při zateplení plochých střech nebo podkroví.

Vždy zajistí bezespárou izolační vrstvu a zároveň zabezpečí, že bude podklad tzv. dýchat. V nabídce společnosti HONTER naleznete certifikovanou řadu pěn jak s uzavřenou, tak otevřenou strukturou buněk.

Pěnová izolace FOAM- LOK™ zůstává po celou dobu životnosti budovy objemově stálá. Nesedá si a ani jinak nemění svůj tvar. Toto je jedna z nesporných výhod oproti klasickým řešením zateplení. Nemusí se tedy počítat s dalšími náklady na výměnu po ukončení životnosti materiálu.

Vstřikovaná pěna utěsní prakticky cokoliv
FOAM-LOK™ 500 Retrofit je vstřikovaná (litá) pěna, která utěsní díky speciálnímu postupu aplikace prakticky jakékoliv místo. Dostane se i do těch nejnepřístupnějších dutin ve stavební konstrukci. Nespornou výhodou je, že před její aplikací nemusí dojít k demontáži stavebního prvku.

Jednoduchým postupem získáte mnoho výhod. Dochází k výrazné redukci hluku, zlepšuje se hodnota tepelného odporu a navíc se pěna nestahuje a nesedimentuje. Samozřejmě se nemusíte bát, že by došlo k poškození místa, do kterého se aplikuje. Pěna je totiž navržena tak, aby nedocházelo k vyboulení nebo pnutí v místě aplikace.

Oproti ostatním alternativám získáte se stříkanou pěnovou izolací mnoho výhod v průběhu jedné aplikaci. Je plně ekologická a tak nemusíte mít obavy, v jakém prostředí bude vaše rodina žít.



 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba