Jiřina Kavková (Kurzy.cz)
Podnikání  |  11.05.2013 15:03:51

Nastartujte se k podnikání!

S dobrým nápadem a zdravým odhodláním můžete odstartovat své podnikání v každé době a v každém věku. Chce to jen sebrat odvahu a začít. Když se můžete navíc opřít o spolehlivé a silné partnery, mohou být i začátky podnikání jednodušší.

Jděte proti proudu a ukažte, co ve vás je!
Tři čtvrtiny mladých studentů se domnívají, že současné klima v České republice nepřeje začínajícím podnikatelům. Mezi nejčastější překážky pro start vlastního podnikání řadí studenti nedostatek finančních prostředků a nemožnost je získat, nedostatek odvahy, absenci podnikatelského nápadu nebo obavy ze silné konkurence na trhu.

Právě takové prostředí nabízí řadu příležitostí, jak vyniknout. Mladí podnikatelé nejsou zatíženi dlouholetými zkušenostmi a mají lepší schopnost inovovat a přicházet s novými nápady. To si uvědomují i velké korporace, které začínající podnikatele nejrůznějšími způsoby podporují. Stejně jako Komerční banka, která se stala partnerem projektu Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR „Young Business – Svou cestou“.

„V Komerční bance klademe velký důraz na kvalitu poradenství a servis podnikatelům. Právě v podnikání je důležité moci se dlouhodobě spolehnout na silného a zodpovědného partnera,“ uvádí Michal Pánek, manažer Segmentového řízení - Retail v Komerční bance.

Na start podnikání nemusí být mladí podnikatelé zdaleka tak sami, jak se na první pohled může zdát. Hledat podporu a informace mohou v podnikatelských asociacích a hubech, zkušenosti pak mohou čerpat přímo od úspěšných podnikatelů v regionu. Zejména v oblasti financí ovšem musí být obezřetní a najít zkušeného partnera.

„Studentům nabízíme podporu jak jejich občanských, tak následně i podnikatelských aktivit. Díky dlouhodobé zkušenosti jim umíme poskytnout produkty, poradenství a řešení přesně podle jejich potřeb,“ doplňuje Michal Pánek.

S podporou silných partnerů, například v rámci projektu Young Business – Svou cestou, se nemusejí bát postavit se na vlastní nohy ani mladí podnikatelé.

„Počet nových podnikatelů stagnuje a mladí míří raději do vztahu závislého. Naším cílem není poučovat, ale hodláme mladé generaci představovat hmatatelné vzory, budeme posuzovat jejich podnikatelské plány, ukazovat investiční příležitosti a podnikání jim budeme představovat jako příležitost kormidlovat loďku vlastní, nikoliv pronajatou. Proto jsme projekt nazvali Svou cestou,“ říká předseda Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR Karel Havlíček.

Zkušenosti a cenné rady do začátku mohou v rámci projektu sbírat začínající podnikatelé na celé řadě míst. „Míříme na univerzity, podnikatelské huby a sociální sítě, a to bez pomoci partnerů není možné. Komerční banka je v tomto ohledu silným spoluhráčem. Její síť poboček, zkušenost a produktová nabídka jsou přesně ty nástroje, které nám naše aktivity pomáhají dostávat do všech regionů,“ dodává Karel Havlíček.

Profi účet: stabilní základ pro podnikání
S Komerční bankou získají mladí podnikatelé nejen podporu a poradenství, ale mohou také ušetřit. Díky akční nabídce nyní získají Profi účet až na 3 roky zdarma. Přidáte se k více než 100 tisícům podnikatelů, kteří již Profi účet mají? Čím dříve od startu svého podnikání účet v Komerční bance otevřete, tím větší bonus můžete získat.

Profi účet můžete nastavit přesně podle svých potřeb. Jeho základem je korunový běžný účet s měsíčním elektronickým výpisem, internetovým a telefonním bankovnictvím. Již v základní variantě získáte každý měsíc zdarma prvních 10 příchozích nebo odchozích transakcí zadaných přes elektronické bankovnictví, a když budete potřebovat, přikoupíte jednoduše zvýhodněný Balíček transakcí a rozšíříte si počet transakcí o 10, 25, 50, 75 nebo 100.

S Profi účtem navíc šetříte nejen peníze, ale také čas: založit jej můžete jednoduše online na stránkách www.kb-online.cz

V Komerční bance najdete na jednom místě vše, co k podnikání potřebujete: specializované bankovní poradce, individuální přístup a diskrétnost, na míru šitá řešení a moderní komunikaci on-line, širokou pobočkovou síť i mnohaleté zkušenosti z oblasti podnikového bankovnictví.

Navštivte stránky www.kb.cz, nebo zavolejte na bezplatnou infolinku 800 521 521. Zjistěte, jaké výhody vám může Komerční banka nabídnout, a využijte benefity pro začínající firmy a podnikatele!

S akční nabídkou pro začínající firmy a podnikatele můžete získat Profi účet až na 3 roky zdarma. Čím dříve začínající podnikatel do Komerční banky přijde, tím větší bonus získá:

*   při otevření účtu do 6 měsíců od založení podnikání získáte Profi účet na 3 roky zdarma
*   při otevření účtu do 12 měsíců od založení podnikání získáte Profi účet na 2 roky zdarma

Akční nabídka je platná pro nové klienty do 30. 9. 2013

Více na www.kb.cz
10.10. 21:19  Podnikání (Zdeněk.rysek)
10.10. 21:18  Podnikání (Zdeněk.rysek)
10.10. 21:18  Podnikání (Zdeněk.rysek)
27.11. 22:17  Výroba triček (Martin Zelenka)
26.10. 10:03  eet (Jannestloukal)






?
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688