Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Investice  |  04.04.2013 11:27:37

MONEY EXPO - největší finanční summit ve střední Evropě!

Vstupuje  do svého 3. ročníku, ale   už se investiční a trading summit MoneyExpo stal nejvýznamnější finanční událostí ve střední Evropě a posiluje teritoriální obzory ruku v ruce s rozšiřujícím se zaměřením na akciové trhy v jednotlivých zemích střední Evropy. Každý ze tří dnů summitu obsahuje významné novinky.

Spíše tradičním se na první pohled může zdát den první – pátek. Live Trading Show se loni stala senzací i když trvala jen několik hodin, letos proto logicky zaujímá celý den summitu. Navíc s  výraznými programovými inovacemi. Hned v úvodu se představí dvě hvězdy letošního programu - Davide Biocci a Saverio Berlinzani z Itálie, Američan Jimmy Young a domácí trader Ludvík Turek to jsou hvězdy a protagonisté prvního dne summitu. O tom, že profesionálové opravdu myslí jinak, zcela určitě  přesvědčí publikum v sále v několika blocích přímého obchodování „on line“ Tváří tvář trhu – nejdříve v tzv. evropské a poté i americké seanci. Program dne pak vyvrcholí diskusním fórem s tradery a vyhlášením výsledků soutěže o nejlepšího tradera z řad publika.

Orientace na středoevropské trhy cenných papírů naplno zazní druhý programový den summitu, v sobotu. Pod záštitou Velvyslanectví Polské republiky v ČR se v samostatném bloku i následných diskusích představí lídr středoevropského prostoru - Varšavská burza, následovat bude zevrubná informace o tom nejlepším na polském akciovém trhu. Ale MoneyExpo 2013 se nezastaví jen na severních hranicích Česka. Zcela ve smyslu předválečného chápání středoevropského prostoru se v bloku Italský akciový speciál představí reprezentanti Italské burzy a akciových trhů. V rámci programu dojde i k B2B setkání účastníků summitu z řad společností právě se zástupci polské a italské burzy, představiteli Česko-polské obchodní komory, Klubu polského kapitálu v ČR a polského velvyslanectví.

Také nedělní program vybočuje z již zaběhaných schémat prvních dvou ročníků Money Expo. Namísto tříště vystoupení je připraveno jedno aktuální a zároveň značně kontroverzní téma – Penzijní reformaČR. Organizátoři summitu se dívají na celou otázku z trochu jiného úhlu – jako na dlouhodobou investici. Tomu také odpovídá plejáda témat, která budou prezentována a diskutována. Jen pár na ukázku: Už se na nás chystají. Máme se bát?!, Penzijní Hyde Park, Vezměte to do svých rukou. Teď!, Sestavte si vlastní investiční menu…

Money Expo doprovází řada workshopů, seminářů a prezentací a také výstava – stánky s prezentací finančních a souvisejících institucí a společností. Tři dny, v nichž peníze a cesta k nim budou ležet před vámi! Stačí přihlásit se,  přijít a zvednout…

 

Více informací na www.money-expo.cz a https://www.facebook.com/MoneyExpoPraha

 

Loňského ročníku MoneyExpo se zúčastnilo 2849 návštěvníků a 18 vystavovatelů. Proběhlo 19

přednášek a 14 workshopů.

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688