Pragointerier 2013 ve znamení designu a osvětlení

Mezinárodní veletrh bytového designu PRAGOINTERIER představí 14. - 17. února 2013 moderní design a navíc můžete vyhrát i luxusní vybavení vašeho interiéru v celkové hodnotě 300 000 korun. Historický Průmyslový palác na Výstavišti v Holešovicích také hostí již pátý ročník exkluzivní výstavy TOP LIGHT.

Mezinárodní veletrh bytového designu na Výstavišti v pražských Holešovicích chystá již tradičně pro své návštěvníky lákavou podívanou a skvělou možnost nákupu toho nejzajímavějšího, co v současné době odborníci na designový nábytek ve světě nabízejí. Novinkou nadcházejícího ročníku je velká expozice předních designových studií. Špičkoví bytoví architekti a designéři vám zdarma pomůžou vyřešit celkový design interiéru tak, aby byl příjemný nejen na pohled, ale i po stránce praktického využití.

Na mezinárodním veletrhu PRAGOINTERIER 2013 můžete také vyhrát vybavení vašeho bytu snů. Je to jednoduché! Každý návštěvník na pokladně obdrží Anketní lístek, po jeho úplném vyplnění ho můžete vhodit do anketního boxu na INFO stánku, který bude situován ve foyer Průmyslového paláce. Jedna z otázek ankety bude směrována na odhad celkové návštěvnosti veletrhu. Nejpřesnější tipy vyhrávají. Organizátoři budou rozdělovat ceny v celkové hodnotě 300 000 .

Ani letos nebude chybět oblíbená profi soutěž s názvem Salon novinek a designu. V této soutěži jednotlivé firmy představí ve společné expozici to nejlepší ze své nabídky, ať už nábytku či bytových doplňků.

Novinkami veletrhu jsou také konzultace ZDARMA s profesionály z Cechu malířů a lakýrníků ČR, dále poradna designérských studií, kde vám navrhnout komplexní řešení vašeho interiéru na míru a mnohé další „vychytávky“.

Chybět nebude ani sekce PANELOVÝ DŮM A BYT zabývající se revitalizací domů a panelových bytů, přestavbami koupelen, zateplovacími systémy, výtahy a řešením interiérů. Vůbec poprvé na veletrhu proběhne soutěž „Mladý malíř 2013“.

Hostem veletrhu budou již tradičně HRNČÍŘSKÉ TRHY, které představí lidovou tvorbu 80 keramiků a výtvarníků.

Aktivně se také můžete zapojit do hodnocení soutěže TOP LIGHT. Již pátý ročník soutěže s názvem TOP LIGHT je soutěž svítidel, do které může firma přihlásit jak kusová svítidla, tak i celou sestavu. Prezentovat je možné všechny typy svítidel, tedy stojací, stolní, nástěnná i stropní svítidla. Každá společnost má k dispozici výstavní plochu 2m2.  Vyjádřit svůj názor můžete na místě i vy.

26. ročník mezinárodního veletrhu bytového designu PRAGOINTERIER 2013 tedy nabídne celkový přehled vybavení bytu doslova od podlahy až po strop. Prodejní výstava je vhodná pro všechny, kteří plánují „zařídit se v novém“, i pro ty, kteří chtějí jen pozměnit, vylepšit a doplnit svoje bydlení. Pokud změny zatím nechystáte, díky této výstavě proniknete do tajů nejnovějších materiálů, tvarů i designu.

Návštěvníky veletrhu tak čeká opravdu kvalitní doprovodný program složený z přednášek a soutěží. 

Více informací naleznete na www.pragointerier.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry