Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Akcie v ČR  |  18.12.2012 10:10:36

Novým hlavním bookmakerem Fortuny se stane Ondřej Vích

Pozici hlavního bookmakera Fortuny bude od 1. ledna 2013 zastávat Ondřej Vích. Do společnosti přichází z BetClic Everest Group, kde naposledy zodpovídal za risk management skupiny. V pozici vystřídá Michala Hanáka, který firmu opouští na základě vlastního rozhodnutí.

„Odchod Michala Hanáka je pro nás ztrátou, jsem nicméně přesvědčen, že Ondřej Vích je plnohodnotnou náhradou. Jeho zkušenosti jsou pro nás cenným artiklem, které budeme moci uplatnit k dalšímu rozvoji sázkového provozu,“ uvedl Radim Haluza, generální ředitel Fortuna Entertainment Group.  

Vích (33) vystudoval Vysokou školu chemicko – technologickou v Praze, v prostředí sázkových kanceláří se pohybuje téměř deset let. Kariéru bookmakera zahájil v roce 2003 ve společnosti Bet365 a následně Expekt, kde v roce 2010 až 2011 vedl tým 40 bookmakerů a zodpovídal za pre-match kursy. Během roku 2012 v rámci BetClic Everest Group (BetClic, Expekt) řídil risk management skupiny.

 

O Fortuně:

Fortuna Entertainment Group je vedoucím poskytovatelem kursových sázek ve střední a východní Evropě. Zakládající společnost FORTUNA sázková kancelář, a. s. vznikla v roce 1990 v Praze. O rok později byla na Slovensku založena společnost Terno, a. s. V roce 2005 se vlastníkem obou společností stala investiční skupina Penta, která ještě ve stejném roce převzala polskou sázkovou kancelář Profesjonał a všechny společnosti postupně sjednotila pod jednou značkou.

Díky svým dvacetiletým zkušenostem Fortuna na středoevropském trhu vytváří standardy a určuje trendy v oblasti kursových sázek. Skupina neustále investuje do vývoje nových produktů, služeb, rozšiřuje síť poboček i kvalitu distribučních kanálů. V současné době provozuje Fortuna na třech trzích přes 1 400 poboček. Skupina vyvinula online sázkovou a herní platformu FortunaWin, která umožňuje nabízet své produkty na nových trzích. V současnosti poskytuje FortunaWin sázkové a herní produkty zákazníkům v Maďarsku.

V říjnu 2010 společnost úspěšně vstoupila na pražskou a varšavskou burzu, majoritním vlastníkem je nadále československá finanční skupina Penta. Na trh číselných loterií vstoupila Fortuna v květnu 2011, kdy spustila prodej stíracích losů, v červenci pak představila první plnohodnotnou číselnou loterii spuštěnou v České republice po více než 50 letech – Fortuna Loto. V listopadu následovala denní hra Zlatých 11 a v dubnu 2012 další týdenní hra SuperLoto.

 

 

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Akcie v ČR:

Út 11:01  Měsíční report Photon Energy Research (Česká spořitelna)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688