Vestavěné skříně, výroba a montáž na míru

Uvažujete o vestavěné skříni a nevíte si rady s jejím výběrem? Poradí vám rodinná firma Stako, která provádí výrobu i montáž vestavných skříní. Její odborní a ochotní pracovníci vám pomohou najít optimální řešení úložného prostoru ve vašem bytě, v kanceláři či v obchodě. Vyslechnou vaše přání a požadavky a nezávazně vám navrhnou úložný nábytek na míru dle vašich potřeb a způsobu života. Do dvou týdnů po objednávce můžete již svoji vestavnou skříň využívat.

Vestavěné skříně jsou velice praktickou výbavou moderních domácností, pracoven, kanceláří i obchodních prostor. Mají elegantní, rafinovaně nenápadný vzhled a dodávají interiéru odlehčenou a vzdušnou atmosféru potřebnou pro pocit uvolněnosti a pohodlí. Poskytují dostatečné místo pro ukládání nejrůznějších věcí, od předmětů každodenní potřeby po předměty méně, či svátečně používané. Ve vestavěné skříni uskladníte nejen oblečení, šaty a boty, ale i ložní a stolní prádlo, sváteční dekorace, fotoalba, domácí spotřebiče a řadu jiných věcí.

Nábytek na míru s úložným prostorem může mít různé podoby. Může to být šatní skříň či stěna, komoda, botník, prádelník, knihovna, rohová skříň, dětský stolek, stolek pro televizi, potravinová skříň (spíž) a může mít i další podoby. V dětských pokojích jsou vestavné skříně na míru chytrým řešením prostorů pod postelemi, či pod patrovým lůžkem. Rodiče zaručeně ocení takový úložný prostor pro uschování velkého množství hraček svých ratolestí. Velice oblíbené jsou šatní skříně na míru či šatní stěny.

Jestliže chcete zakomponovat vestavnou skříň do svých prostor, rodinná firma Stako vás nezklame. Stako má dlouholetou tradici prověřenou praxí, zákazníkům vychází vstříc a udělá vše pro jejich spokojenost. Díky osobnímu přístupu k zákazníkovi, mnohaleté praxi, vlastní výrobě a využití moderních technologií dokáže firma Stako reagovat i na atypické poptávky a vyhovět vašim přáním a potřebám. Na webových stránkách firmy si můžete sami vyzkoušet 3D návrh vestavěné skříně. Po jeho odeslání obdržíte do 2 pracovních dnů předběžnou kalkulaci. Na stránkách naleznete i vzorové kalkulace vestavěných skříní.Pro inspiraci a osobní konzultaci optimálního řešení vašeho interiéru můžete navštívit předváděcí studia, a to na Praze 5 a Praze 7. Zde vám odborníci firmy Stako poradí, jaký typ vestavěné skříně zvolit (dle vašeho životního stylu, interiérových možností apod.), jak sladit vzhled vestavné skříně  s ohledem na barvy a materiály ve vašem interiéru. Vestavnou skříň po objednání můžete mít doma hotovou již za 2 týdny.

Firma Stako, jako přední výrobce a prodejce vestavěných skříní a ostatního nábytku na míru v ČR, zaručuje kromě vysoké kvality zpracování a odborného poradenství také záruční a pozáruční servis. Variabilita provedení vestavěných skříní na míru je široká, proto se s důvěrou můžete obrátit s jakýmkoli dotazem na pracovníky této rodinné firmy. Rádi se vám budou věnovat.

www.stako.cz


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry