Vstřícná banka (Vstřícná banka)
Investice  |  19.09.2012 12:09:34

Výsledky hodnocení OVB Vstřícná banka 2010-2012: Nejúspěšnější je Fio banka

Ve startovním roce projektu klientského hodnocení bank OVB Vstřícná banka, tj. v roce 2010, se Nejvstřícnější bankou stala GE Money Bank. V roce 2011 byla Nejvstřícnější bankou vyhlášena Fio banka, která se na prvním místě drží v prvním i druhém čtvrtletí roku 2012.

 Výsledky hodnocení roku 2010

V historicky prvním hodnoceném čtvrtletí roku 2010 se Nejvstřícnější bankou stala Raiffeisenbank. Druhé čtvrtletí dobila GE Money Bank. Ve třetím i čtvrtém čtvrtletí se s nejlepším hodnocením umístila tehdy nová začínající Fio banka. Za celý rok 2010 se Nejvstřícnější bankou klientského ratingu bank OVB Vstřícná banka stala s 65,62 procenty GE Money Bank. Druhé nejvyšší hodnocení za celý rok 2010 zaznamenala Poštovní spořitelna s 64,14 procenty a s 63,34 procenty měla třetí nejvyšší hodnocení Raiffeisenbank.

Výsledky hodnocení roku 2011

V prvním a druhém čtvrtletí roku 2011 získala největší hodnocení Fio banka. Ve třetím čtvrtletí zvítězila GE Money Bank a ve čtvrtém UniCredit Bank. Nejvstřícnější bankou klientského ratingu bank OVB Vstřícná banka se za celý rok 2011 stala s celými 71,5 procenty Fio banka. Druhé nejvyšší hodnocení za celý rok 2011, tj. 67,77 procent, zaznamenala UniCredit Bank. Na třetím místě se s 67,07 procenty umístila GE Money Bank.

Výsledky hodnocení za první polovinu roku 2012

V I. čtvrtletí roku 2012 se Nejvstřícnější bankou s prozatím historicky nejvyšším hodnocením 76,4 stala Fio banka. Druhé nejlepší hodnocení získala v tomhle čtvrtletí tehdy prvně hodnocená Air Ba

Nejvíce oceňovanou bankou od začátku do současnosti se stává Fio banka

Po srovnání všech výsledků se nejvíce oceňovanou bankou stává jednoznačně Fio banka. V prvním hodnoceném roce 2010 byla oceněna hned dvakrát. A to i přesto, že byla do hodnocení zařazena až ve třetím čtvrtletí, kde si okamžitě vybojovala první místo. Stejný osud se opakoval i ve čtvrtém čtvrtletí. Na Nejvstřícnější banku v celkovém hodnocení roku 2010 to ale nestačilo, protože banka nemohla být za celý rok hodnocena. V druhém hodnoceném roce 2011 byla Nejvstřícnější bankou označena hned třikrát. Nejen v prvním a druhém čtvrtletí, ale stejně tak i v celkovém hodnocení roku 2011, kde získala hned první místo. V prvním čtvrtletí roku 2012 si tuto pozici udržela a ve druhém čtvrtletí roku 2012 byla překvapivě také první. Po celkovém sečtení to dělá sedm ocenění Fio banky jako Nejvstřícnější banky  prvního klientského ratingu bank.

 

Ostatní banky neklesají na mysli

Fio banka má slušný náběh na to, aby si své vysoké postavení udržela a obhájila i v celkovém hodnocení roku 2012. Už i ostatní banky si však začínají uvědomovat poptávku klientů a dle toho své produkty přizpůsobují. Mimo to na bankovní trh vstoupily i další nové banky, které jsou díky svým produktům a téměř nulovým poplatkům též velmi zajímavé a Fio bance šlapou těšně na paty.

Fio banka boduje nejen svými nízkými poplatky

Hlavními důvody, proč se Fio banka stále drží na pozici nejlepšího, je její široká nabídka produktů, zajímavé novinky, jež banka stále uvádí do praxe, pozitivní přístup ke klientům a hlavně nízké poplatky. Porotkyně Daniela Čermáková banku ohodnotila těmito slovy: „Fio banka patří mezi hvězdy českého trhu. Nabízí služby srozumitelným způsobem, a přitom prohlášení o nízkých nebo nulových poplatcích z jejích úst rozhodně nejsou plané.“

Kompletní výsledky hodnocení odborné poroty naleznete zde:

www.vstricnabanka.cz

 

 

www.vstricnabanka.cz
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Výsledky firem - tržby, zisk


Poslední zprávy z rubriky Investice:

Út 10:10  Nvidia: Zveřejnění nových AI čipů Research (J&T BANKA)




Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688