Dejte stop alergiím, astmatu a kožním problémům

Řada antibakteriálních vysavačů Raycop představuje pomocníky, kteří pomáhají účinně snižovat projevy astmatu a výskyt alergií. Jsou nepostradatelnou výbavou v mnoha domácnostech, kde mají děti i dospělí problém s těmito nemocemi. Dobré zkušenosti mají s výrobky Raycop i kožní lékaři a alergologové z celé České republiky. Jejich zkušenosti vám přinášíme. Vysavače pracují se systémem čtyřstupňového čištění, který odstraňuje z matrací, podlah, pohovek i závěsů viry, plísně, bakterie i roztoče, kteří způsobují vznik nemocí, jako jsou již zmíněné astma a alergie. A navíc jsou tyto spotřebiče hezkým designovým doplňkem oceněným titulem GooD Design Award.

 

Co říkají lékaři z České republiky?

MUDr. Hana Jelínková, kožní lékařka – zkušenosti s používáním 2 roky

 

Jakou pozorujete změnu u pacientů s kožními problémy jako jsou ekzémy, kteří začali používat vysavač Raycop?

Od mých pacientů, kteří vysavač Raycop vyzkoušeli, vím, že jim pravidelné používání antibakteriálního vysavače pomáhá s léčbou alergií a s tím spojených dalších nepříjemných projevů nemoci jako jsou kožní vyrážky a ekzémy. Za dobu používání této pomůcky monitoruji u pacientů postupné snižování léků, odeznívání akutních problémů nemoci a celkové zlepšení kvality jejich života.

Proč je podle vás vysavač Raycop tak účinný?

Vysavač proti roztočům je nezastupitelný právě pro svou zářivku s UVC zářením. Tím je ojedinělý. Matrace a lůžkoviny vlastně sterilizuje zářením. Navíc klepací-vibrační destička uvolňuje roztoče z matrací a lůžkovin při vysávání. Spousta lidí s atopickým ekzémem je zárověň alergická na roztoče, což je důvod, proč Váš produkt již řadu měsíců doporučuji alergikům, ekzematikům, astmatikům a věřím, že to snad dělají i alergologové. Řekla bych, že je daleko lepší investovat do vysavače než kupovat speciální povlečení pro alergiky, které je ještě dražší než Raycop. Sama nejsem alergická, ale mám lepší pocit, pokud mohu při převlékání lůžkovin zároveň postel vyčistit a vysát Raycopem.

 

Nejdůležitější zásady pro pacienty s ekzémy a alergiemi:

1. Léčebná dieta s vyloučením nevhodných potravin

2 Používání čistě bavlněného prádla a oblečení, které se dotýká přímo kůže a jeho praní nedráždivým mýdlem a čisticími prostředky

3. Úpravy bytového a domovního prostředí, zejména s cílem odstranění roztočů – zatím nejefektivnější možnost, kterou jsem vyzkoušela je právě využití vysavačů Raycop (MUDr. Jelínková)

4. Potlačení akutního zánětu místním podáním kortikosteroidů – indikuje vždy lékař

5. Úleva svěděni celkovým podáním antihistaminik – taktéž pouze po konzultaci s vaším lékařem

 

 

Zkušenosti ze zahraničí

V zahraničí mají s používáním antibakteriálních vysavačů Raycop zkušenosti již řadu let a díky svým kvalitám si získal řadu ocenění. Ve Francii dostaly výrobky Raycop cenu spotřebitelů „Nejlepší produkt v domácnosti“ a v USA doporučení Úřadu pro kontrolu léků a potravin.

 

Nezávislý test Alergologického výzkumného centra v Tokiu

Vysavače Raycop byly testovány Japan's Tokyo Allergy Research Center. Při testech bylo zjištěno, že Raycop snížil počet roztočů o 93,1%. Zatímco sluneční záření snížilo počet roztočů o 3,8 %. Dále byl vysavač Raycop testován Japan’s Food Research Laboratories, kde vědci zjistili, že účinně zabíjí i chřipkové viry, plísně a bakterie.

 

Jak si jako alergik užít léto?

Další nemocí, kterou dnes trpí čtvrtina lidstva, jsou alergie a následně vyvolané astma. Mnozí z nás se těchto onemocnění nemusí obávat, ale neměli bychom je podceňovat. Každý má totiž „svůj“ alergen. Alergie se může projevit již dětství, ale u některých jedinců se jako důsledek stresu nebo nemoci projeví až v dospělosti a u někoho se nemusí projevit vůbec. Jedním z nejrozšířenějších druhů této nemoci je alergie na roztoče. Projevuje se především problémy s dýcháním, rýmou a svědivou vyrážkou. Tyto potíže mohou vyvrcholit během topné sezóny a během léta, kdy na chatách a chalupách a během suchého léta i venku, dochází k většímu víření prachu, ve kterém jsou alergeny obsaženy. Informace a praktické tipy, jak zmírnit příznaky alergie, kožního problému nebo astma najdete na našich webových stránkách http://raycop.cz/alergie.html.

 

Roztoče pouhým okem nevidíme. V každém bytě a domě jich však najdete miliony. Žijí všude okolo nás, v kobercích, čalouněném nábytku, matracích, závěsech, polštářích a peřinách. Nemají rádi vysoké teploty, proto je dobré prát ložní prádlo na více než 60 °C. Problém je, že sedací soupravu nebo matraci do pračky nestrčíte. A právě v této situaci vám velmi dobře poslouží antibakteriální vysavače Raycop.

 

Jaký model si vybrat - Malý praktický pro singles nebo funkční vysavač do rodinného domu

Řada Raycop v současné době nabízí čtyři modely. Vybrat si tak může každý podle svých potřeb. Najdete zde malý a praktický Raycop Genii, který se výborně hodí do malých domácností singles nebo pro děti, které s ním snadno uklidí ve svém pokojíčku. Pro rodiny a úklid domu je ideální například Raycop Hera s praktickým držadlem. Všechny vysavače čistí pomocí UV-C lampy, vibračního klepače, rotačního kartáče a výkonného sání s mikro-alergickou filtrací a HEPA filtrem. Modely můžete vzájemně porovnat na našich webových stránkách http://raycop.cz/alergie.html.

 

Jak často vysávat?

Pro dosažení co nejlepších výsledků doporučujeme čištění, které vychází z průzkumů Britské alergologické nadace. Novou matraci je dobré čistit minimálně 1x měsíčně. Starší matrace první týden vysávejte každý den, poté minimálně 1 x měsíčně.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy