Letní soutěž začíná, soutěžte a vyhrajte!

Letní soutěž na Bydlet.cz začíná, soutěžte a vyhrajte. Máte šanci vyhrát dárkový poukaz na zboží společnosti Nábytek.cz v hodnotě 3000 . Stačí nejpozději do 30.6.2012 správně odpovědět na soutěžní otázky.

Vyhrajte dárkový poukaz v naší letní soutěži a pořiďte si letní dárky. Třeba zahradní lehátko, nový zahradní stůl nebo brazilskou houpací síť ze 100% bavlny.

Soutěžní otázky

1) Jste fanoušek Nábytku.cz na Facebooku?

a) Ano
b) Ne

2) Využíváte k odpočinku houpací síť?

a) Ano
b) Ne

Partneři letní soutěže o dárkový poukaz na zboží v hodnotě 3000 jsou

 

 

 

Soutěž probíhá v termínu od 21.6. – 30.6.2012. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz  Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 30.6.2012. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail.

Po ukončení soutěže bude vylosován výherce, který si převezme výhru – dárkový poukaz v hodnotě 3000 na nákup zboží společnosti Nábytek.cz. O výhře budou informováni e-mailem. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení. 

Víte, co vše nabízí internetový obchod Nábytek.cz?

Internetový obchod Nábytek.cz nabízí pestrou škálu nábytku nejen do interiéru, ale i do zahrady, na terasu nebo na kempování.

Ze zahradního nábytku Nábytek.cz nabízí ratanový nábytek z technoratanu nebo klasického přírodního ratanu.

Technoratan vyniká vysokou kvalitou a stálostí. Tento materiál osloví především fanoušky moderního a jednoduchého designu.

Pozadu není ani zahradní nábytek z pravého ratanu, který je cenově přijatelnější.

Zakoupit si můžete kompletní sestavy ratanového nábytku nebo jednotlivé komponenty. Ratanová lehátka, ratanové pohovky nebo jenom stolky. U ratanových stolků je horní deska u většiny zahradních sestav ze skla.

Na vaší zahradě se bude vyjímat ratanový nábytek v černém, hnědém, medovém nebo i šedém odstínu.

Kromě ratanového nábytku na e-shopu naleznete zahradní doplňky, například čtyřhranné ratanové květináče v sadě po 3 kusech. Jedná se o květináče vyrobené z technoratanu. Květináče mají elegantní tvar a v okolí vašeho domu nebo terasy vytvoří efektní dekoraci.

Pokud si vyberete ratanový nábytek bez polstrování, můžete se inspirovat v sekci polstry pro zahradní nábytek.

 

 

 

 

 


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada