Inzerce (AliaWeb)
Valná hromada  |  20.06.2012 08:00:00

Oficiální sdělení: Valná hromada Czech Project Management, a.s.

Titulek: Aliaweb


Czech Project Management, a.s., se sídlem Revoluční 1003/3, Praha 1, IČO 27630650

Navrhovatel, obchodní společnost Czech Project Management, a.s., IČ: 276 30 650, se sídlem: Praha 1, Revoluční 1003/3, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu B, vložce 11348 (dále jen „navrhovatel“ nebo ,,společnost),

na základě rozhodnutí jediného akcionáře přijatého při výkonu působnosti valné hromady této společnosti o snížení základního kapitálu, přijatého dne 8.3.2012, činí tento

 

veřejný návrh smlouvy O VZETÍ AKCIÍ Z OBĚHU

(dále jen „veřejný návrh“)

 

1.    Akcie, na něž se veřejný návrh vztahuje:

Emitent:     Czech Project Management, a.s.

Druh:        kmenové akcie

Forma:      na majitele

Podoba:     listinné

Jmenovitá hodnota: 112.500,- Kč, 56.250.000,- Kč, 5.625.000,- Kč, 562.500,- Kč, 56.250, Kč, 5.625,- Kč, 562,50 Kč, 10.000.000,- Kč, 1.000.000,- Kč, 100.000,- Kč, 10.000,- Kč, 1.000,- Kč

 (dále jen „akcie“)

 

2.    Adresáti veřejného návrhu

Veřejný návrh je určen akcionářům vlastnícím akcie.

 

3.    Cena za jednu akcii

Výše úplaty je rovna jmenovité hodnotě akcií, které budou vzaty z oběhu, tzn. za každou akcii se poskytne úplata ve výši její jmenovité hodnoty.

 

4.    Způsob oznámení o přijetí veřejného návrhu:

Oznámení o přijetí veřejného návrhu musí být učiněno písemně a musí být doručeno společnosti do konce doby závaznosti veřejného návrhu. Oznámení o přijetí veřejného návrhu musí  zejména obsahovat:

-     označení zájemce, tj. u fyzických osob: jméno, příjmení, bydliště, datum narození; u právnických osob: obchodní jméno, sídlo, identifikační číslo,

-     vyjádření zájemce, že oznamuje přijetí tohoto veřejného návrhu smlouvy,

-     označení akcií, kterých se oznámení o přijetí týká, a počet kusů v příslušných jmenovitých hodnotách,

-     prohlášení, že zájemce je akcionářem společnosti, že od akcií nebyla oddělena žádná samostatně převoditelná práva a že nejsou zatížena zástavním právem nebo jiným právem třetích osob

-     číslo bankovního účtu a název peněžního ústavu v případě, že nebude požadován jiný způsob placení kupní ceny,

-     podpis zájemce nebo osob oprávněných jednat za zájemce nebo osob zmocněných zájemcem (včetně doložení plné moci v případě zastoupení).

Smlouva na základě veřejného návrhu je uzavřena doručením oznámení o přijetí veřejného návrhu navrhovateli stanoveným způsobem.

 

5.    Doba závaznosti veřejného návrhu:

Doba závaznosti činí 7 týdnů ode dne uveřejnění tohoto veřejného návrhu smlouvy v Obchodním věstníku.

   

6.    Potvrzení přijetí veřejného návrhu navrhovatelem:

Navrhovatel je povinen potvrdit přijetí veřejného návrhu bez zbytečného odkladu po uplynutí doby jeho závaznosti, a to písemně. Navrhovatel nesmí potvrdit uzavření smlouvy před uplynutím doby závaznosti veřejného návrhu. Potvrzení o přijetí veřejného návrhu musí být doručeno příslušnému zájemci.

   

7.    Předložení akcií:

Zájemce, s nímž bude uzavřena smlouva o koupi akcií na základě tohoto veřejného návrhu, předloží společnosti v jejím sídle akcie v rozsahu uzavřené smlouvy ve lhůtě 2 měsíců od zápisu nové výše základního kapitálu společnosti do obchodního rejstříku v pracovní dny od 10:00 do 15:00 hod. Nepředloží-li akcionář či akcionáři ve stanovené lhůtě akcie společnosti, není, resp. nejsou oprávněni až do jejich předložení vykonávat práva s nimi spojená. Představenstvo bude v takovém případě postupovat dle ust. § 214 obchodního zákoníku.

   

8.    Zaplacení kupní ceny:

Kupní cena za akcie bude navrhovatelem zaplacena zájemci způsobem uvedeným v akceptačním dopise a je splatná do 3 měsíců od zápisu nové výše základního kapitálu do obchodního rejstříku. Navrhovatel bude veřejný návrh financovat z vlastních zdrojů.

   

9.    Odvolání přijetí veřejného návrhu, odstoupení od smlouvy:

Každý, kdo přijme tento veřejný návrh, je oprávněn přijetí písemně odvolat do doby, než dojde k uzavření smlouvy. Od uzavřené smlouvy může zájemce odstoupit v případě prodlení navrhovatele s úhradou kupní ceny delším než 30 dní.

 

10.   Důvody, proč je veřejný návrh činěn:

Tento veřejný návrh je činěn v návaznosti na přijaté rozhodnutí jediného akcionáře společnosti o snížení základního kapitálu společnosti. Společnost hodlá nabýt akcie za účelem jejich zničení v souvislosti se snížením základního kapitálu společnosti.

 

11.   Společné stanovisko představenstva a dozorčí rady společnosti k veřejnému návrhu:

Představenstvo a dozorčí rada společnosti projednaly veřejný návrh, který činí sama společnost v souvislosti se snížením základního kapitálu společnosti. Veřejný návrh je činěn v důsledku rozhodnutí o snížení základního kapitálu, přijatého jediným akcionářem při výkonu působnosti valné hromady této společnosti dne 8.3.2012. Členové představenstva a dozorčí rady v souladu s ustanovením § 183a odst. 4 obchodního zákoníku konstatují, že při přezkoumání návrhu nabídky převzetí nebyly shledány okolnosti, které by nasvědčovaly tomu, že by nabídka převzetí byla v rozporu se zájmy akcionářů, zaměstnanců nebo věřitelů navrhovatele. Veřejný návrh je v souladu s přijatým usnesením o snížení základního kapitálu. Úplata za akcie byla stanovena dle přijatého usnesení o snížení základního kapitálu a odpovídá jmenovité hodnotě akcií. Členové představenstva a dozorčí rady společnosti nehodlají veřejný návrh akceptovat. Společnost hodlá nabýt akcie za účelem jejich zničení v souvislosti se snížením základního kapitálu, na základě těchto akcií proto nebude nijak ovlivňovat činnost společnosti, zaměstnanců a členů jejích orgánů, ani měnit podmínky zaměstnanosti.




K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688