Koupelny v barvách – přírodní odstíny, které vás dostanou…

Kaldewei nabízí koupelny sladěné s novými přírodními barvami sprchových vaniček a nově i van. Moderní trendové koupelny upouští od bílé, stále oblíbenější jsou právě přírodní tóny dřeva a kamene.

Proměny koupelen                                                                                                                         Design, technické vylepšení, lázeňský charakter - koupelna se mění z prostého funkčního prostoru na moderní oázu potěšení, která je zařízena individuálně a zve k relaxaci. V souladu s tím už dnešní projektování nesází jen na klasickou bílou. Pro podlahy a stěny koupelen jsou volené oblíbené přírodní materiály, dřevo a kámen.

Takto zařízené koupelny jsou doplňovány sladěným příslušenstvím. Proto přichází Kaldewei se smaltovanými plochými sprchovými vaničkami v barevných tónech Coordinated Colours Collection, které nově doplňují řady koupelnových van Kaldewei Asymmetric Duo, Centro Duo, Conoduo a Ellipso Duo v pěti exkluzivních matných barvách. Vany a sprchové vaničky se vyznačují velkorysým prostorovým řešením a teplými, přírodními barvami. Ty lze ideálně kombinovat s povrchy jako dřevo, mramor a dalšími přírodními kameny. Elegantní City Antracit Matt uzavírá paletu barev Kaldewei pro koupelnové vany.

Přírodní barvy jsou žádané nejen v koupelně                                                                                        O klasickou bílou koupelnu je sice stále zájem, přesto trendy míří k nové estetice, v níž dominují přírodní, nadčasově elegantní barvy a materiály. Zájem je o větší koupelny s plochými sprchovými kouty a volně stojícími koupacími vanami. Kaldewei určuje tento vývoj koupacími vanami a sprchovými vaničkami s pevným slohem a teplými barvami. „Elegantní, nadčasové barvy jsou více než trend – nejen v koupelně, ale i v nábytkářském a automobilovém průmyslu“, říká Nicole Roesler, ředitelka marketingu a řízení produktů firmy Kaldewei GmbH & Co. KG. „Koupelna je intimní místo, v němž strávíme v průměru pět let svého života. O to důležitější je, abychom se zde cítili zvlášť dobře – a přitom hraje barva ústřední roli.“

www.kaldewei.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry