Czechwealth (Czechwealth)
Akcie v ČR  |  05.04.2012 08:24:13

"Řezník" live tradingu míří do Prahy


 

John Carter, profesionální full-time obchodník a nejvyhledávanější mentor v USA. Ve svých metodách výuky si dovolí to co málokdo. Ukazuje posluchačům inside know-how s reálnými penězi a na reálných trzích. I proto je tolik doporučovaným traderem americké burzy CME. Jeho analýzy a názory citují světová media jako např. Bloomberg, CNBC, The Street, Fox business a další.

 


Jak to všechno začalo
Johnův první kontakt s trhy přišel v létě před více než 20 lety, kdy měl jako středoškolák z brigády ušetřeno $1000. Jeho otec plánoval s přáteli obchod a nabídl Johnovi, jestli se nechce se svými penězi přidat. Šlo o nákup call opce společnosti Intel. John o tom nevěděl vůbec nic, ale znělo to dobře a proto se rozhodl, že se přidá a dá do obchodu celých $1000. Otec mu tehdy nakoupil 10 call opcí za 75 centů. Za několik dní je prodal za $1,5, čímž tak zdvojnásobil vklad. Když si John uvědomil, že během několika dní vydělal bez jakékoliv námahy tolik peněž, jako prací po celé léto na brigádě, tak ho obchodování naprosto uchvátilo.

 


 

John F. Carter předvede své umění v Praze 23 – 24. 4. 2012

 


 

 

 Během studií na univerzitě již aktivně obchodoval a z vkladu okolo $150 000 se pravidelně každý rok přiblížil k hranici $1 000 000. Za vydělané peníze kupoval domy a byty. John v obchodování pokračoval i během práce pro korporace a neustále testoval různé obchodní strategie. Když našel obchodní systém, který ho plně uspokojoval, tak v roce 1998 opustil korporátní svět a stal se soukromým obchodníkem na plný úvazek.

John Carter

 

O pár let později založil web TradeTheMarkets.com., kde s dalšími full-time tradery, Hubertem Sentersem a Robem Hoffmanem, pomáhají jak nováčkům, tak zkušeným obchodníkům, kteří hledají kreativní a neotřelé strategie k rozšíření svých znalostí a portfolií.
V roce 2006 vydal John F. Carter knihu Mastering the Trade (v českém jazyce Staňte se mistrem v tradingu). Kniha je velmi prakticky zaměřená a John v ní ukazuje svá obchodní nastavení a způsoby, jakými je obchoduje.

 

Metody, které nejsou běžně k mání
Každý, kdo si dovolí učit s reálnými penězi, budí ve světě tradingu respekt. John je pověstný právě svým mottem: Reálné trhy, reálná data, reálné peníze. Nejen že se specializuje na přesná vstupní a výstupní pravidla, ale neustále využívá reálné obchody a výpisy z nich, pro vzdělávání adeptů tradingu. Sám o sobě tvrdí, že není žádný stroj na rychlé peníze a jednoznačně preferuje stabilní výkonnost za všech tržních podmínek.

 

Jeho přístupy jsou přizpůsobeny jak pro swingové, tak intradenní obchodníky akcií, opcí nebo futures. Do Prahy přiveze mj. strategii se stabilními zisky, jak během každého dne vyhledat ty nejlepší akcie z tisíců ostatních. U futures předvede intradenní obchodování zlata, stříbra, CBOT mini-sized Dow a také futures na 30 leté americké vládní dluhopisy. Na své si tak přijdou krátkodobí i dlouhodobí obchodníci.

Tyto zprávy pro Vás připravuje společnost Czechwealth



Přečtěte si také:

13.06.2023USD čaká zasadanie Fedu - Live Trading (video) X-Trade Brokers (XTB)
31.01.2014Jak jsem za tři měsíce live tradingu ušetřil milion Akcieatrhy (Akcieatrhy.cz)



Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688