Prezentace  |  25.03.2012 08:51:42

Nové pojištění vozidel Wüstenrot ProAuto od března také online

Levnější povinné ručení, tři varianty havarijního pojištění – Komplet, Praktik a Expert - a tři výše spoluúčasti, to je nové pojištění Wüstenrot ProAuto.

V únoru přišla pojišťovna Wüstenrot s významně inovovaným pojištěním vozidel ProAuto. Upravila jak povinné ručení, které pro mnohé majitele vozidel výrazně zlevnila, tak havarijní pojištění, kde si klient může kromě kompletního pojištění zvolit z dalších dvou nových variant. Od března lze nové pojištění ProAuto sjednat snadno a rychle online na novém portálu wüstenrot24.cz.

 

Povinné ručení zlevnilo především pro mimopražské řidiče

U povinného ručení nabízí Wüstenrot klientůmatraktivní pojistné závislé na věku, bydlišti a zkušenostech za volantem. Základní pojištění nejvíce zlevnilo v kategoriích nejběžněji používaných vozů a pro mimopražské řidiče. “Vyježděný“ bonus činí až 60 %. Např. mimopražský řidič zaplatí za Škodu Octavii 1,9 TDI s výkonem 77 kW při uplatnění maximálního bonusu jen 1620 korun.

 

Jak ušetřit na havarijním pojištění?

Chce-li klient významně ušetřit na havarijním pojištění, může si u Wüstenrotu zvolit podle rozsahu krytí rizik levnější variantu.

Všechna rizika kryje pojištění Komplet, a to poškození nebo zničení vozidla jakoukoliv nahodilou událostí, např. nárazem na jakoukoliv překážku, střetem s jiným účastníkem silničního provozu včetně střetu se zvěří, pádem stromu, skal a jiných předmětů, které nejsou součástí pojištěného vozidla, požárem, výbuchem, poškozením přírodními živly, vandalismem, vloupáním, odcizením pojištěného vozidla či ztrátou vozu v důsledku povodně či záplavy.

Pojištění Praktikse od varianty Komplet liší tím, že nezahrnuje krytí škody v důsledku odcizení vozidla. Wüstenrot Expert pak na rozdíl od verze Komplet kryje především jen nezaviněné škody, a proto nezahrnuje pojištění škody způsobené nárazem na překážku či střetem s jiným účastníkem silničního provozu.

U každé z variant havarijního pojištění se nabízejí tři druhy spoluúčasti: 5 % z pojistného plnění, minimálně 5 000 ,10 % z pojistného plnění, minimálně 10 000 a 20 % z pojistného plnění, minimálně 20 000 .

Kdo chce být skutečně dokonale pojištěn, může si sjednat připojištění skel, úrazu, zavazadel, poskytnutí náhradního vozu a rozšířené asistenční služby.

 

Dvě v jednom je výhodnější

Při sjednání povinného ručení a havarijního pojištění současně ušetří klient 5 % na ročním pojistném u havarijního pojištění. Zdarma bude mít asistenční služby. Zdarma bude mít i  úrazové pojištění na celkovou částku 1 000 000 , a to podle zvolené varianty havarijního pojištění buď na celou dobu, nebo na první rok pojištění.

 

wüstenrot24 aneb pohodlně z domova

Sjednání smlouvy online zvládne i internetový laik, který stojí před podobným úkolem poprvé. Nastavení formulářů mu umožňuje jednoduše projít krok za krokemcelým procesem. Každý si proto může pojištění zařídit nerušeně v pohodlí domova bez zbytečné ztráty času, a pokud si nevěří, může zavolat poradce na telefonu 800 22 55 55 a sjednat si pojištění telefonicky.

 

(  800 22 55 55

www.wuestenrot24.cz

 








Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688