TNBiz (TN.cz)
Akcie v ČR  |  08.12.2011 18:20:12

Auto ESA vytáhla těžký kalibr, nabídne auta za polovinu ceny

PRAHA (MEDIAFAX) - Autobazar Auto ESA vytáhl v konkurenčním boji těžký kalibr, zákazníky chce lákat na vybrané vozy, které prodává za polovinu jejich ceny na trhu. Společnost o tom informovala ve čtvrtek.

„V rámci oslav 18 let od vzniku Auto ESA jsme se rozhodli dát naším zákazníkům malý dárek a nabídnout jim možnost si koupit kvalitní ojetý vůz za skvělou cenu s velmi nízkými splátkami,“ říká Marcela Pikalová, ředitelka rozvoje finančních služeb Auto ESA. „Financováním koupě vozu na splátky výslednou cenu podle typu finančního produktu navýší, ale naše současná nabídka je v porovnání s ostatními prodejci jak ojetých, tak nových vozů velmi výhodná,“ dodává Marcela Pikalová.

„Tato akce je zajímavá ze dvou pohledů. Jeden je marketingový a reklamní. Ukazuje, že i prodejci ojetých vozů dělají zcela novátorské aktivity, které mají velmi pozitivní ohlas u zákazníků,“ řekl Mediafaxu ředitel marketingu společnosti Filip Kučera. „Druhý je finanční a ukazuje, že při úvěru v našem autobazaru je velmi přijatelné RPSN (roční procentní sazbu nákladů pozn. red.) oproti standardním úvěrům a velmi nízký úrok opět v porovnání se standardními produkty bank,“ dodal Kučera s tím, že se všemi splátkami a úroky nakonec klient zaplatí o čtvrtinu méně, než byla původní cena vozu.

Jako příklad uvedl vůz VW Polo 1.4 TDi s rokem výroby v roce 2008, jehož minimální cena například na serveru TipCars.cz se pohybuje na úrovni 179 tisíc korun a průměrná až na 199 tisíc korun. Prodávaný pětidvéřový vůz má naftový motor, na tachometru 151 tisíc kilometrů, klimatizaci, čtyři airbagy, ABS, centrální zamykání na dálkové ovládání, elektrická přední okna, elektrická zrcátka, manuální převodovka, nastavitelný volant, posilovač řízení a výškově nastavitelná sedadla. „Původní cena námi prodávaného vozu je 164 900, prodejní teď bude 82 450 korun. Příklad podmínek úvěru Auto ESA na vzorové vozidlo při úhradě části kupní ceny ve výši 16 490 korun. Výše úvěru 65 960 korun, pravidelná měsíční splátka 2 880 korun, celková splatná částka 103 680 korun,“ uvedl Kučer a s tím, že RPSN je v tomto případě 16,5 procenta.

Ceny současných běžných úvěrů od nebankovních finančních institucí mají RPSN mezi 25 až 60 procenty, ceny úvěrů od bankovních finančních institucí se pohybují mezi 15 až 30 procenty.

Za 18 let existence společnosti prodalo či koupilo ojetý vůz v Auto ESA přes 100 000 zákazníků. Auto ESA patří dlouhodobě mezi největší autobazary na území České republiky.

David Vandrovec, vandrovec@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Akcie v ČR:

Po 16:40  Akciové trhy: Praha roste, Evropa v červeném navzdory pozitivnímu otevření v USA -.. Investiční bankovnictví (Komerční banka)
Po   9:38  Burzovní kalendář 12/52 - Co musíme vědět do nového týdne! Libor Stoklásek (AlgoImperial)






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688