Nové byty, nový projekt Lochkov Lofts – aktuální a originální bydlení

Jiřina Kavková, 21.10.2011

Společnost Euro Ventures Prague zkolaudovala developerský projekt Lochkov Lofts a ve dnech 20. až 22. října se pochlubí veřejnosti. Den otevřených dveří nabídne návštěvníkům nejen prohlídku nových bytů, ale i spoustu bonusů a experty na hypotéky a bydlení.

Projekt Lochkov Lofts je zkolaudovaný a připravený na své nové majitele. „Víme, že nabízíme krásné bydlení, které konečně můžeme představit veřejnosti. Aby toho nebylo málo, naplánovali jsme na tyto dny i bonusové akce“, prozradila Sylva Krtilová, ředitelka společnosti  Euro Ventures Holdings.

Akce se bude konat ve dnech 20. a 21. října v době od 15 od 18 hod a v sobotu 22. října od 10 do 15 hod. V rámci těchto dnů bude možné nahlédnout do tří nově vytvořených vzorových bytů a do několika dalších vybraných jednotek exkluzivního projektu Lochkov Lofts. Klienti mohou v případě zájmu o byt či loft získat 10% kolaudační slevu a navíc 1 ze 3. bonusů, které budou na této akci na výběr, např.  dvě parkovací stání za cenu jednoho, 50% slevu na kuchyňskou linku od studia ALNOX, nebo zařízení bytu originálním nábytkem ve stejném stylu, jako jsou vybaveny vzorové byty.

Dalším bonusem je finanční a realitní poradna. Vzhledem k tomu, že nad bydlením v ČR visí spousta otazníků, např. zvýšené DPH nebo deregulace nájemného, bude přímo na místě odborník na hypoteční úvěry, který zodpoví všechny otázky související s financováním nového bydlení.  „Úrokové sazby hypoték jsou nejnižší od roku 2007. Pro zájemce o hypotéku se tak pořízení vlastního bydlení stává výhodnou investicí. Klienti projektu Lochkov Lofts mohou navíc využít speciální nabídku hypotéky bez poplatku za zpracování, s mimořádnou slevou na úrokové sazbě a s bezplatným znaleckým odhadem.“, řekl Ing. Petr Bultas, obchodní ředitel společnosti HypoAsistent.

Makléři ze společnosti CENTURY 21 Bonus Praha pro změnu zodpoví všechny otázky z oboru realit. „Naši makléři specializující se na lokalitu Lochkov mají dokonalý přehled o tom, co se nabízí jak v novostavbách, tak starých zástavbách a rádi návštěvníkům poradí“, řekl Filip Sajtl, vedoucí developerského oddělení ze společnosti CENTURY 21 Bonus Praha.

V rámci celé otevírací doby je pro rodiče s dětmi připraven program i s odměnou, takže rodiče nemusí mít strach, že by se jejich dítka nudila.

Samozřejmostí bude drobné občerstvení a příjemný a otevřený přístup organizátorů.

Projekt Lochkov Lofts
Lochkov Lofts se nachází v jihozápadní části Prahy, na okraji poklidného Lochkova. Celý projekt vznikl uprostřed malebné krajiny. Na místě bývalé továrny na cikorii, později přebudované na pivovar a sladovnu, vzniklo 76 originálních bytů s industriálními prvky. Nabízí tak exkluzivní a osobité bydlení pro všechny, kteří touží získat výjimečný byt s unikátními detaily a působivou atmosférou, a přitom požadují klidné, komfortní bydlení v zeleni, občanskou vybavenost v dosahu a dobrou dostupnost do centra hlavního města. To vše rezidenční projekt Lochkov Lofts splňuje a navíc představuje citlivou symbiózu historických budov se soudobou architekturou v moderním stylu, což lze shrnout výrazem „úžasný Genius loci“.

Společnost Euro Ventures Prague
Euro Ventures je developerská společnost specializující se na výstavbu rezidenčních projektů a investorské aktivity. V České republice působí od roku 2004. Zaměřuje se především na rekonstrukci historických domů v širším centru Prahy a renovaci kulturních a průmyslových staveb v okolí hlavního města. Jedním z prvních úspěšně dokončených projektů Euro Ventures je renovace secesního domu z počátku 19. století v Mělnické ul. 10 na Malé Straně. Dalším úspěšným projektem je Žerotínova 40. Další projekt jsou ve fázi např. projekt U Turského rybníka, který je situován do malebné vesničky Tursko na západě Prahy mezi obcemi Roztoky a Kralupy nad Vltavou. Rekonstrukcí původních koníren a výstavbou nových řadových a bytových domů zde vznikne zajímavé bydlení ve venkovském stylu nedaleko rybníka s lipovou alejí.

CENTURY 21 Bonus Praha                                                   
Skupina BONUS Group, jejíž Česká část vstoupila v roce 2009 do realitní skupiny CENTURY 21, je na trhu již více jak 11 let a má 150 zaměstnanců a makléřů. Je tuzemskou jedničkou v prodejích developerských projektů a na českém trhu má v tomto segmentu - z hlediska pokrytí všech regionů -  nejsilnější postavení. Svou činnost provozuje ve dvaceti pobočkáchČeské republice, na Slovensku, v Rusku, ve Velké Británii a v USA. Její roční obrat v prodeji nemovitostí činní přes čtyři miliardy korun.


Kontakty:

CENTURY Praha Bonus 21
Dagmar Adamcová 
manažerka PR a marketingu
GSM 605 760 207
www.bonuspraha.century21.cz

Euro Ventures Holdings
Sylva Krtilová
ředitelka
tel. 221 590 130
www.lochkovlofts.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba