Petr Hanisch (AliaWeb)
Web týdne  |  28.01.2000 15:52:11

NEJLEPŠÍ WWW 5. TÝDNE

NEJLEPŠÍ WWW 5. TÝDNE

Ahoj a nazdárek všichni. Tak dneska jsem si udělal konečně čas už v pátek a tak nemusím páteční soutěž vyhlašovat v pondělí. Doufám, že se příval práce poněkud zmírní a já budu mít čas v tradiční termín, na který jsme všichni zvyklí. Jo, ještě pro začátek, minulému výherci nebylo možno zaslat upozornění o výhře protože nemá e-mail na svých stránkách. Pokud tedy bude chtít získat svou zaslouženou výhru, nechť se nám ozve na tel. 02/61225407-9 nebo na adresu petr@softec.cz.

Nu, moji milí multiwebáci, jak se vede po týdnu ? A jak se Vám dýchá teď, když naši nejvyšší politici dali hlavy dohromady a zjistili, že pro blaho naší země je nejlepším řešením už ne opoziční smlouva, ale toleranční patent ? Pche, opoziční smlouva, ale toleranční patent, to je něco, že jsme na to nepřišli dřív, mohli jsme si tu dobu temna odpustit a už dávno jsme mohli jezdit v autech se znakem EU na zadku. Teď už to konečně musí vyjít. Nebo ne ? Ach jo, český člověče vem toho nejvtrdšího panáka co ti kdo naleje a kopni ho co nejrychleji do sebe. Já mám sice po ruce jen Dobrou vodu, ale to je jedno zapít se to musí. Takže " ať žijem ". Pokud máte zájem zvědět co si o tomto nesmyslu pod nátvem toleranční patent myslí návštěvníci serveru akcie-2000.cz navštivte titulní stránku a čtěte anketu.

Ještě než odhalím toho nejlepšího za tento týden, musím podotknout, že jsem surfoval po stránkách vítězů předchozích ročníků a zjistil jsem že na většině stránek jsou hlášky o tom, že tento web se stal Webem týdne toho a toho. Přátelé to je nádhera. Už jsem to tuším psal v minulém vyhlašování, chci udělat malý logo, který si pak vítězové budou moci dát do stránek, samozřejmě i ti předchozí vítězové. Každý, kdo vyhraje v naší soutěži má právo, aby si na svou stránku toto označení vložil, dokonce jsem viděl stránky, kde je celá zpráva. Móóóc pěkné ! Taky je zajímavá statistika stránek před vyhlášením a po vyhlášení. Protože toto vyhlášení čte opravdu velké množství lidiček, tak svou návštěvností na vyhlášeném webu výrazně ovlivňují návštěvnost daného webu. Myslím, že to je dobrá reklama, co říkáte ?

Je vidět, že dneska mám trochu více času, zase sem se rozepsal. Ale jsme tu především kvůli vyhlašování té nejlepší stránky za uplynulý týden. Pořád sem se nenaučil nový fanfáry, tak to raději vyhlásím bez nich. Nejlepší stránkou pro tento v pořadí už 5.týden se stává web PsychServis. Gratulujeme tedy Mgr. Piňosovi, který je autorem stránek. Stránky jak je asi z názvu patrné se zabývá poskytováním psychologických služeb a poradenstvím. Musím přiznat, že s podobnou tématikou jsem se na internetu ještě nesetkal a proto mne tyto stránky oslovily. Stránky svým návštěvníkům nabízejí možnost poradenství po e-mailu, dále také praci s plánovacím kalendářem ( bohužel loňským), základní informace o asertivitě, komunikaci a naslouchání. To je hodně zajímavý téma a já sám jsem tu strávil poměrně hodně času. No a na závěr je tu klasický seznam několika vyhledávačů a poštovních serverů. To vše je zabaleno do příjemného kabátu s jednoduchým ovládáním a pěkným pozadím.

Toť vše, eto kaněšna ( to mělo být rusky). Výherce je znám, cena kterou získává také. Poukázka v hodnotě 600,- korun na útratu  v Restauraci Na Michelské nebo v Hudebním klubu Kačer.  Přeji za celý MultiWeb hezou zábavu. Pro ty z Vás, kteří jsou zde poprvé, tak doporučuju přečíst si pravida soutěže, ať se příštím výhercem můžete stát třeba vy.

Přeji Vám všem nádhernej víkend, já ho budu mít určitě báječnej, jedu totiž na lyže na Ještěd.

Petr Hanisch alias Pitrsek

 

www.multiweb.cz

Zpravodaj.cz Pokud se chcete aktivně účastnit ekonomické nebo i jakékoli jiné části Zpravodaje, nebo si chcete založit své vlastní noviny ale chybí vám nástroj, kontaktujte nás a pokud budou mít Vaše zprávy hlavu a patu rádi Vás přivítáme v "rodině" přispěvovatelů.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Web týdne:

22.09.2003  ! EU spustila web pracovních příležitostí ! Václav Horák (AliaWeb)
20.05.2003  !!! SEZNAMY StB ve Zpravodaji !!!  Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
01.04.2003  AliaWeb je za březen opět No.1 mezi finančními servery Václav Horák (AliaWeb)

Přečtěte si také:

10.04.2000NEJLEPŠÍ WWW 15. TÝDNE Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
05.04.2000NEJLEPŠÍ WWW 14. TÝDNE Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
28.03.2000NEJLEPŠÍ WWW 13. TÝDNE Petr Hanisch (AliaWeb)
13.03.2000NEJLEPŠÍ WWW 11. TÝDNE Petr Hanisch (AliaWeb)
07.03.2000NEJLEPŠÍ WWW 10. TÝDNE Petr Hanisch (AliaWeb)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688