IP zabezpečovací systém bez počítače

Společnost KOUKAAM a.s. uvádí na trh dlouho očekávanou novinku IPCorder KNR-200. Toto samostatné síťové nahrávací zařízení vyniká moderním designem a schopností ovládat živý náhled i záznamy až z 16 IP kamer najednou, což z něj dělá ideální součást zabezpečovacích systémů kanceláří, obchodů, garáží a podobně.

 

Samostatná síťová nahrávací zařízení (NVR – Network Video Recorder) IPCorder od české společnosti KOUKAAM a.s. jsou vyvinuta pro plné nahrazení počítače v IP zabezpečovacích systémech. IPCorder je centrem celého systému. Zajišťuje nahrávání obrazu z jednotlivých IP kamer, umožňuje živý náhled i prohlížení záznamů, ovládání IP kamer i dalších připojených zařízení, a to vše i vzdáleně pomocí jakéhokoliv internetového prohlížeče.

 

Výhodou nahrazení neustále běžícího počítače v IP zabezpečovacím systému je především velká úspora elektrické energie, roli však hraje také výrazné snížení rizika, že budou záznamy bezpečnostních kamer odcizeny spolu s počítačem. IPCorder je možné díky kompaktním rozměrům ukrýt na libovolné místo a zabezpečovací systém pak spravovat pomocí vzdáleného přístupu odkudkoliv.

 

IPCordery ze série KNR-200 jsou konstruovány pro 2 hard-disky (3,5 SATA I nebo II) o celkové kapacitě 6 TB a umožní připojení až 8 (KNR-200), 12 (KNR-202) či 16 IP kamer (KNR-206). Tato zařízení sou určena zejména pro středně velké IP kamerové systémy (kanceláře, parkoviště, garáže, obchody a podobně). Napájení je zajištěno přes externí adaptér (12 V DC). IPCordery ze série KNR-200 mají velice kompaktní rozměry: 254 x 120 x 85 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úsporně i ekologicky

Všechny funkce IPCorderu včetně firmwaru jsou vždy součástí základního balíku. Žádné příplatky za licence pro kamery, přídavné funkce nebo aktualizace. Díky nízké spotřebě energie šetří IPCorder peněženku i přírodu. V porovnání s běžnými síťovými nahrávacími systémy založenými na osobním počítači ušetří IPCorder až 1000 kWh energie za rok. Oproti zabezpečovacím systémům založeným na PC je provoz IPCorderu také mnohem tišší.

 

Společnost KOUKAAM a.s. se zabývá vývojem a distribucí IP kamerových systémů a dalších síťových zařízení. Je největším distributorem IP kamerových systémů v ČR. Kromě novinky IPCorder KNR-200 představila v červenci 2011 také zcela nový firmware 2.0, který vyniká množstvím funkcí, intuitivním ovládáním a pracuje na OS Windows, Mac i Linux.

 

Další zdroje informací:

www.koukaam.se , www.ipcorder.com               

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy