TNBiz (TN.cz)
Z domova  |  09.09.2011 08:00:30

Očekávané události na pátek 9. září - DOMÁCÍ (9.9.2011)

PRAHA (MEDIAFAX) - Přehled očekávaných událostí

07:30 - Pokračuje 41. ročník valného shromáždění EAMDA (Evropská aliance organizací pacientů s nervosvalovými onemocněními). (PRAHA - Clarion hotel Prague, Tylovo náměstí 15, Praha 2)

09:00 - Jednání výboru pro veřejnou správu a regionální rozvoj Poslanecké sněmovny. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, místnost 211B, Sněmovní 1, Praha 1)

09:00 - Schůze Poslanecké sněmovny. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, Sněmovní 4, Praha 1)

09:20 - Jízda historickým parním vlakem v rámci projektu Propagace turistických destinací - Road trip. Vlak staví po výjezdu z Prahy v zastávkách Hostivice (vystoupení hudební skupiny), Jeneč (TK), Lužná u Rakovníka (prohlídka Muzea Českých drah), Stochov (odsud proběhne transfer povozy do Lán, zde prohlídka Muzea TGM a transfer zpět), opět Hostivice a v 17.36 je plánován příjezd zpět do Prahy. (PRAHA, HOSTIVICE, JENEČ, LUŽNÁ U RAKOVNÍKA, STOCHOV)

09:30 - Komise pro rodinu a rovné příležitosti Poslanecké sněmovny. (PRAHA - Poslanecká sněmovna, místnost 56, Sněmovní 1, Praha 1)

10:00 - Seminář k diagnostice a léčbě rakoviny prostaty - za účasti Manfreda Wirtha, evropského a světového odborníka na léčbu rakoviny prostaty. (PRAHA - FN Motol, kinosál, V Úvalu 84/1, Praha 5)

10:00 - Den dyslexie 2 (workshopy, výstava, divadlo aj.) (PRAHA - Veletržní palác, Dukelských hrdinů 530/47, Praha 7)

10:30 - Seminář sebeobranného systému krav maga pro ozbrojené složky. (PRAHA - Vyšší policejní škola MV, Pod Táborem 102/5, Praha 9 - Hrdlořezy)

11:00 - TK fotbalisty Pavla Nedvěda, na níž oznámí svou účast v sobotním Metro běhu 10 km v rámci série PIM. Od 12 do 13 hodin pak bude Pavel Nedvěd osobně prodávat "za pultem" prodejny adidas Concept Store. Celý výtěžek bude věnován občanskému sdružení Nadace 2010. (PRAHA - prodejna adidas Concept Store OC Palladium, Praha 1)

11:00 - Představitelé Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) položí smuteční věnce k pódiu na Staroměstském náměstí jako projev smutku za zesnulé české hráče Jana Marka, Karla Rachůnka a Josefa Vašíčka. (PRAHA - Staroměstské náměstí, Praha 1)

14:00 - TK k představení finalistů soutěže Sympaťák roku, která se koná 15. října v Praze. Vedle finalistů soutěže budou přítomni Vlaďka Erbová, Heidi Janků, Jiří Pomeje, Jitka Asterová, Robert Vano a další. (PRAHA - restaurace Gusto, Vinohradská 83, Praha 2)

14:00 - Předseda vlády Petr Nečas bude jednat s vedením Svazu měst a obcí ČR. Jednání se zúčastní také ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek, ministr životního prostředí Tomáš Chalupa nebo ministr kultury Jiří Besser. K hlavním tématům jednání bude patřit například financování obcí (rozpočtové určení daní) nebo řešení sociální problematiky na Šluknovsku. Ve 14 hodin fototermín, v 15 hodin brífink. (PRAHA - Úřad vlády ČR, nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1)

15:00 - 102 Minutes That Changed America projekce filmového dokumentu, v němž se novináři deníku New York Times pokoušejí o rekonstrukci 102 minut mezi nárazem Letu 11 do první věže Světového obchodního centra a kolapsem druhé věže, a to z pohledu těch, kteří se nacházeli uvnitř budov. (PRAHA - Americké centrum, Tržiště 13, Praha 1)

16:00 - Slavnostní odhalení renovovaného hrobu bývalého knihovníka a mecenáše Jarmila Krecara z Růžokvětu. Sraz zájemců bude před hlavním vchodem na Olšanské hřbitovy v blízkosti stanice metra Flora. (PRAHA - hřbitov na Olšanech, Praha 3)

17:00 - Koncert Posádkové hudby Vídeň. Koná se u příležitosti 400. výročí narození Zdeňka Kaplíře ze Sulevic. (PRAHA - 3. nádvoří Pražského hradu, Praha 1)

18:00 - Kongres Mezinárodní asociace učitelů francouzštiny, akci spolupořádá Výbor pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice. (PRAHA - Senát, Praha 1)

Další události

- 8. ročník interaktivního festivalu pro děti a rodiče VyšeHrátky 2011 aneb Vyčůrat a hrát!. Novinkou letošního ročníku je program věnovaný nedožitým 80. narozeninám výtvarníka Radka Pilaře, autora Večerníčka či výtvarné podoby Rumcajse. (5. září - 11. září, PRAHA - Vyšehrad, Praha 2)

- Akce s názvem Zebra se za Tebe nerozhlédne!. Cílem stejnojmenného projektu, na kterém Policie České republiky spolupracuje se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra, je preventivní působení na chodce při kontrole dodržování pravidel pro přecházení pozemních komunikací a odbourávání mýtu o absolutní přednosti chodců na přechodech pro chodce. (5. září - 9. září, ČESKÁ REPUBLIKA)

- Dražba obrazů Homo sapiens nightworki. Během dvoudenního pobytu skupiny Nightwork v Zoo Praha vzniklo sedm uměleckých děl, které jsou nyní k vidění v Galerii Gočár v Zoo Praha. Jejich autoři, členové kapely Nightwork, je vydraží na aukčním portálu www.aukro.cz a výtěžek poukáží na ochranu ohrožených druhů. (5. září - 11. září, PRAHA)

- 1. ročník architektonického festivalu Arch For People 2011. Tématem je popularizace použití betonu v architektuře a prezentace možností využití konstrukcí z betonu s ohledem na současný trend trvale udržitelného rozvoje. Stěžejní akcí bude studentská architektonická soutěž na téma individuálního bydlení ve městě Cemex Betonový dům. Na programu je dále mezinárodní konference za účasti F. A. Rufina ze španělského ateliéru AMP Arquitectos, veřejná diskuze Trojské sympozium či Trojské vinobraní a Dny evropského dědictví v Troji. (6. září - 14. září, PRAHA)

- 17. Výstava Hry a hlavolamy. (8. září - 11. září, PRAHA - Novoměstská radnice, Praha 2)

- Dny seniorů 2011, v rámci veletrhu Senior Praha. Součástí programu je 10. ročník běhu Seniorská míle, která startuje 10. září od 11 hodin. (8. září - 10. září, PRAHA - Výstaviště, Praha 10 - Holešovice)

- Mezinárodní hudební festival Dvořákova Praha 2011. (8. září - 24. září, PRAHA - Rudolfinum a katedrála sv. Víta na Pražském hradě)

- 2. ročník Festivalu tanečních filmů. (8. září - 11. září, PRAHA - kina Atlas a Světozor)

- 22. ročník multižánrového festivalu Babí léto v Bohnicích. (9. září - 10. září, PRAHA - areál Psychiatrické léčebny Bohnice)

- Pivní slavnosti ve Stodůlkách. (9. září - 11. září, PRAHA - restaurace U Šimáčků, Malá Ohrada, Praha 13)

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688