Kousek Ameriky u vás doma

Americké (neboli tzv. side by side) lednice jsou právem považovány za nejvyšší standard v oblasti chladniček. Jejich atraktivní design, obrovská kapacita, snadný přístup k potravinám, chlazené nápoje z kohoutku a další příjemné funkce – to vše je k tomu předurčuje. I u nás si získávají stále větší popularitu.

 

Chladničky Side by Side neboli americké lednice nabízejí řešení pro početné rodiny nebo náročné uživatele. Jejich největší předností je prostornost. Přehlednost, dostatek místa pro klasické potraviny i nejrůznější delikatesy a snadnou manipulaci s nimi zajišťují dvě od sebe otevíratelná křídla dveří (odtud název Side by Side). Jedna část lednice funguje jako chladnička, druhá jako mrazák. Díky chytrým řešením úložných prostor si už nebudete muset dělat starosti s uchováváním lahůdek např. v období svátků nebo s objemnými nápoji. Naprosto odlišný vzhled amerických ledniček navíc dodá interiéru nádech luxusu a neotřelosti.

 

Dokonalý design a funkčnost ruku v ruce

Sofistikovaný, úhledný design amerických chladniček plně koresponduje se současným trendem čistých linií nebo s interiéry v retro stylu. Navíc díky skrytým pantům je minimalistický design chladničky celistvý a ničím nerušený. Impozantní postavení ledničky pak povýší do vyššího levelu snad každou místnost. Na vnější straně jednoho z křídel lednice je pak umístěn LED displej, který poskytuje perfektní přehled o aktuální teplotě v lednici a mrazáku.  

 

Systém NO-FROST

Lednice Side by Side jsou rovněž vybaveny populárním systémem NO-FROST. Ten, jak již název napovídá, dokáže účinně zabraňovat tvorbě námrazy v mrazáku. Mimo to také udržuje stálou teplotu mrazicího boxu, díky které vydrží potraviny déle čerstvé, a dokáže potraviny rychleji zamrazit, což zpomaluje růst bakterií. Nemluvě o úsporách elektrické energie získaných díky odpadnutí nutnosti chladničku rozmrazovat.

 

Domácí bar a čistá voda

Standardem amerických lednic je domácí bar neboli zásuvka v lednici umožňující přístup k části jejího obsahu bez nutnosti otevírání hlavních dveří. Ten je vhodný hlavně pro chlazení nápojů, které jsou tak rychle dostupné a nedochází tak ke ztrátě energie způsobené únikem chladného vzduchu. Jedním ze symbolů tohoto typu lednic je pak kohoutek na vodu a led s filtračním systémem. Dnes je zde již naprostou samozřejmostí použití vysoce kvalitních filtračních systémů, které vždy zajišťují chutnou a čerstvou vodu pro Vaší domácnost.

 

Kde lednice typu Side by Side pořídit?

Největší výběr kvalitních Side by Side lednic nabízí síť elektro obchodů Okay Elektrospotřebiče. „Americké lednice se těší stále větší oblibě. Lidé postupně objevují jejich přednosti,“ říká Luděk Kováč, marketingový ředitel OKAY Elektrospotřebiče. Dopřejte kousek Ameriky vaší kuchyni i vy!

 

Chladnička Samsung RSA1WTVG je nejprodávanějším modelem typu Side by Side od předního světového výrobce elektroniky, společnosti Samsung. Kromě standardního dvoukřídlového uspořádání nabízí vysoce moderní minimalistický design, filtrační systém vody BRITA pure water, systém Multi-flow pro optimální cirkulaci chladného vzduchu nebo skryté panty, které nenarušují vzhled lednice.

 

Více na www.okaycz.eu



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně