Objevte v sobě bytového designéra. Navrhněte si dveře s vlastním motivem

Už se nikdy nestane, že na návštěvě projdete dveřmi, které jsou stejné jako ve vašem bytě. Každý v sobě může nyní objevit bytového designéra a navrhnout si celoskleněné dveře podle vlastního motivu či oblíbené fotografie. Tuto službu pro své zákazníky nabízí společnost Komfort, jeden z největších prodejců podlah, koberců a bytových doplňků v ČR. Pro ty, co návrhářské ambice nemají, jsou v nabídce připraveny desítky celoskleněných dveří s různými motivy. Sklo je kalené, velmi odolné a při běžném používání nerozbitné.

 

„O celoskleněné dveře s vlastním motivem začíná být stále větší zájem. Lidé chtějí mít doma něco originálního, co nebude mít nikdo jiný. My jim  pomáháme proměnit jejich nápadité myšlenky ve skutečný bytový doplněk, který mohou obdivovat všichni přátelé, kteří je v jejich domovech navštíví,“ říká marketingová manažerka společnosti Komfort Sylva Pivodová.

 

Celoskleněné dveře s pískovaným sklem sice vypadají křehce, ale při běžném používání v domácnosti se rozbít nedají. Bez problému vydrží nárazy způsobené průvanem či silné bouchnutí. Pro vytváření originálních motivů se používá metoda pískování. Pískování je jednobarevné, pro barevné motivy se používá speciální fólie na sklo. Záleží jen na vkusu a fantazii zákazníka, jakým motivem chce mít vyplněný prostor mezi dvěma místnostmi.

 

Výše příplatku za vlastní motiv na dveřích se odvíjí podle toho, jak složitý je vzor, jaký je jeho rozměr,  jestli má být motiv ve více barvách apod. Od zpracování grafického podkladu by dodací lhůta neměla překročit šest týdnů. „Vždy záleží na individuálním přání zákazníka, v tomto případě skutečného bytového designéra,“ dodává Sylva Pivodová.

 

Kdo se nechce pouštět do vytváření vlastních motivů, ale přesto se mu celoskleněné dveře s pískovaným sklem líbí, tak si může vybrat z desítek různorodých témat, např. Pampelišky, Entropia, Kočka nebo Tetris. Dodavatelem celoskleněných dveří do prodejen Komfort je firma Bim Bohemia s.r.o.

 

Více na www.komfort.eu

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry