Zahradní osvětlení vaší terasy = světla Philips

Přemýšleli jste už o tom, jak si maximálně vychutnat blížící se dlouhé letní večery? Většina z nás si pravděpodobně představí pohodlné posezení v zahradě, nebo na terase s přáteli, s vynikající večeří a sklenkou dobrého vína. Nyní můžete atmosféru dovést k  dokonalosti se zahradními svítidly Philips.

 

 

 

 

 

 

 

I vaše terasa může být krásná
Nevěříte? Díky skvělým možnostem výběru zahradních svítidel Philips z řad Ledino outdoor a Ecomoods outdoor se každá terasa či zahrada může stát oázou klidu a místem, které si doslova zamilujete. Jestliže preferujete klasické osvětlení, vyberete si z řady Ecomoods. Pokud jste však fanoušky moderního designu, přijdete si na své díky řadě Ledino. Představte si světlo, u kterého můžete nastavovat libovolně intenzitu a vytvořit tak příjemné prostředí, podle vaší aktuální nálady. Vyberte si nástěnná, stojací, pozemní bodová či zapuštěná bodová světla. Zahradní svítidla Philips jsou vyrobena z elegantních a odolných materiálů (hliníku a oceli), takže jsou vysoce odolná a mají dlouhou životnost.

Můžete si být jisti, že uvidíte na každý váš krok. Venkovní svítidla Ledino a Ecomoods ideální pro osvícení cestiček, dveřních vstupů a podobných prostor, protože paprsky světla jsou velice silné a zaručují tak i za tmy bezpečnou viditelnost. Svítidla jsou navíc spolehlivá za každého počasí a můžete se spolehnout, že pokud bude pršet či sněžit, rozjasní vaši zahradu stejně tak, jako při krásném počasí. Světla jsou voděodolná i za deště či sněhu a některá mají dokonce senzor pohybu.

Přemýšlejte úsporně
Už žádné kompromisy mezi designem, kvalitou světla a spotřebou energie. Zahradní svítidla Philips využívají nejmodernější technologie a ušetří tak až 80% energie ve srovnání s běžnými zdroji. Zářivky ve svítidlech Philips mají životnost až 20000 hodin. Nejenže tedy snižujete vaše finanční náklady, ale zároveň chráníte životní prostředí.

O společnosti Royal Philips Electronics
Royal Philips Electronics of the Netherlands (NYSE: PHG, AEX: PHI) je společností zaměřující se na zlepšování kvality života pomocí inovací. Jako vedoucí společnost v oblastech zdravotní péče, životního stylu a osvětlovací techniky propojuje Philips technologie a design s cílem vytvářet produkty, které vychází z potřeb spotřebitelů a jsou v souladu s filosofií firmy „Sense and Simplicity“. S centrálou v Holandsku, zaměstnává Philips více než 118000 zaměstnanců ve více než 60 zemích světa. Obrat společnosti 23 miliard EUR v roce 2009 řadí Philips jako vedoucí firmu v oblastech léčby srdečních onemocnění, akutní a domácí péče, energeticky úsporné osvětlovací techniky a výrobků souvisejících s moderním životním stylem a pohodlím spotřebitelů. Novinky týkající se společnosti Philips najdete na internetové stránce www.mediacee-philips.com nebo www.philips.com/newscenter.

Pro více informací prosím kontaktujte:
Ondřej Peterka
Fleishman-Hillard
T: 234669511
E: peterka@fleishman.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky