Inzerce (AliaWeb)
Valná hromada  |  15.06.2011 01:00:00

Oficiální sdělení: Valná hromada TTH Investment, a. s. (15.6.2011)

Titulek: Aliaweb


TTH Investment, a. s., se sídlem Na Popelce 3187/12a, Praha 5, IČO 27741907

Oznámení společnosti

TTH Investment, a.s.

Představenstvo akciové společnosti TTH Investment, a.s., se sídlem v Praze 5, Na Popelce 3187/12a, PSČ 15000, identifikační číslo 27741907, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B. vložka 14201,  (dále taktéž jen „TTH Investment, a.s.“)

v souladu s ustanovením § 183l a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v účinném znění (dále jen „obchodní zákoník“) uveřejňuje tímto usnesení valné hromady včetně závěrů znaleckého posudku.

Usnesením ze dne 7. června 2011 mimořádná valná hromada společnosti TTH Investment, a.s. rozhodla podle ustanovení § 183i a násl. obchodního zákoníku o přechodu akcií společnosti ve vlastnictví ostatních akcionářů na hlavního akcionáře - společnost KTA PRAHA a.s. Usnesení valné hromady je obsaženo v notářském zápisu JUDr. Romana Bláhy, notáře v Havlíčkově Brodě, ze dne 7.6.2011, NZ 713/2011, N 475/2011.

Obsah rozhodnutí valné hromady:

I. Určení hlavního akcionáře

Hlavním akcionářem společnosti TTH Investment, a.s., je obchodní společnost KTA PRAHA a.s., se sídlem v Praze 5, Velká Chuchle, Radotínská 41/14, PSČ 150 00, IČ: 250 83 490, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 4359.

II. Osvědčení společnosti KTA PRAHA a.s. jakožto hlavního akcionáře

Základní kapitál společnosti TTH Investment, a.s., je rozdělen na 342 735 nekótovaných kmenových akcií vydaných v listinné podobě o jmenovité hodnotě 127,- Kč, znějících na majitele. Valná hromada konstatuje a osvědčuje, že akcionář KTA PRAHA a.s. je hlavním akcionářem, neboť je k dnešnímu dni vlastníkem 337 328 (tři sta třiceti sedmi tisíc tři sta dvaceti osmi) kusů nekótovaných kmenových akcií společnosti TTH Investment, a.s., vydaných v listinné podobě o jmenovité hodnotě 127,- Kč (jedno sto dvacet sedm korun českých), znějících na majitele, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota představuje 98,42 % (devadesát osm celých čtyřicet dvě setiny procenta) základního kapitálu a hlasovacích práv ve společnosti TTH Investment, a.s.

III. Rozhodnutí o přechodu účastnických cenných papírů na hlavního akcionáře

Valná hromada schvaluje návrh předložený hlavním akcionářem a rozhoduje takto: všechny nekótované kmenové akcie společnosti TTH Investment, a.s., vydané v listinné podobě o jmenovité hodnotě 127,-- Kč (jedno sto dvacet sedm korun českých), znějící na majitele, které nejsou ve vlastnictví hlavního akcionáře (tj. akcie ve vlastnictví všech ostatních akcionářů), přecházejí za podmínek uvedených v obchodním zákoníku (§ 183i a násl.) na osobu hlavního akcionáře - společnost KTA PRAHA a.s.

IV. Určení výše protiplnění

Valná hromada určuje, že výše protiplnění činí 46,-- Kč (čtyřicet šest korun českých) za každou jednu nekótovanou kmenovou akcii vydanou v listinné podobě o jmenovité hodnotě 127,-- Kč (jedno sto dvacet sedm korun českých), znějící na majitele (dále taktéž jen "účastnické cenné papíry"). Výše protiplnění je doložena znaleckým posudkem vypracovaným znalcem Ing. Jaromírem Daňkem, se sídlem Pod Parkem 918, 543 01 Vrchlabí, IČ: 277 41 907; znalecký posudek má číslo 433/2010 a byl vypracován dne 20.4.2011. Peněžní prostředky ve výši potřebné k výplatě protiplnění předal hlavní akcionář společnosti CYRRUS CORPORATE FINANCE, a.s., se sídlem v Brně, Veveří 111 (Platinium), PSČ 616 00, IČ: 277 58 419, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 5249, která na základě povolení České národní banky působí jako obchodník s cennými papíry.

Znalecký posudek o výši protiplnění je přílohou tohoto notářského zápisu.

V. Přechod vlastnického práva k účastnickým cenným papírům

Vlastnické právo ke všem účastnickým cenným papírům přechází na hlavního akcionáře uplynutím jednoho měsíce ode dne zveřejnění zápisu tohoto usnesení do obchodního rejstříku.

VI. Způsob, místo a lhůta pro předání - předložení účastnických cenných papírů dosavadními vlastníky

Dosavadní vlastníci účastnických cenných papírů (dosavadní akcionáři) předloží tyto do 30-ti dnů od přechodu vlastnického práva na hlavního akcionáře tak, že je odevzdají pověřené společnosti CYRRUS CORPORATE FINANCE, a.s., se sídlem v Brně, Veveří 111 (Platinium), PSČ 616 00, IČ: 277 58 419, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 5249, a to každé pracovní pondělí a středu od 8.30 do 16.00 hodin v jejím sídle (Veveří 111, Brno); jiný termín lze dohodnout emailem na adrese corporate@cyrrus.cz nebo telefonicky na čísle 538705789 (538 705 742).

V případě, že bude zjištěno zastavení účastnických papírů (akcií), bude protiplnění poskytnuto zástavnímu věřiteli, pokud vlastník účastnického cenného papíru neprokáže, že zástavní právo již zaniklo, nebo že dohoda mezi ním a zástavním věřitelem určuje jinak.

VII. Výplata protiplnění

Hlavní akcionář, společnost KTA PRAHA a.s. sděluje, že výplatou protiplnění je pověřena výše uvedená společnost CYRRUS CORPORATE FINANCE, a.s., která dosavadním vlastníkům, respektive zástavním věřitelům, poskytne protiplnění bez zbytečného odkladu po předložení jejich účastnických cenných papírů (akcií). Oprávněná osoba je povinna způsob vyplacení protiplnění sdělit při předložení akcií.

V případě, že neuvede požadavek na způsob poskytnutí protiplnění, bude protiplnění poskytnuto poštovní poukázkou.

Po dobu prodlení dosavadního vlastníka účastnických cenných papírů s jejich předáním - předložením nemůže dosavadní vlastník požadovat na hlavním akcionáři protiplnění. Nepředloží-li dosavadní vlastníci účastnických cenných papírů tyto účastnické cenné papíry do měsíce ode dne zveřejnění zápisu tohoto usnesení v obchodním rejstříku bude postupováno dle § 214 odst. 1 až 3 obchodního zákoníku a nepředložené akcie budou prohlášeny za neplatné.

VIII. Uložení notářského zápisu

Představenstvo společnosti TTH Investment, a.s., sděluje, že notářský zápis o konání mimořádné valné hromady konané dne 7.6.2011 včetně znaleckého posudku a příloh je uložen v sídle společnosti TTH Investment, a.s. k nahlédnutí dle ustanovení § 183l odst. 2 obchodního zákoníku, a to každý pracovní den kromě pátků od 9:00 do 12:00 hodin.

IX. Zmocnění představenstvu

Valná hromada zmocňuje představenstvo a ukládá mu, aby bez zbytečného odkladu podalo návrh na zápis tohoto usnesení do obchodního rejstříku, aby znění tohoto usnesení uveřejnilo způsobem určeným stanovami společnosti pro svolání valné hromady a současně, aby uložilo notářský zápis osvědčující toto rozhodnutí v sídle společnosti k nahlédnutí.

představenstvo společnosti TTH Investment, a.s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688