Šrotovné na kotle – zmodernizujte svoji kotelnu, snižte náklady na vytápění .....

Ve středu 18. května 2011 společnost VERNER [1]  – významný výrobce kotlů na biomasu, zahájila akci, která významně podpoří inovaci kotlů v českých domácnostech, výrazně sníží náklady na vytápění ekologicky smýšlejícím lidem a v neposlední řadě také nápadně zlepší životní prostředí v ČR.

 

Lidé, kteří svůj starý pyrolitický kotel na tuhá paliva jakékoli značky odevzdají k ekologické likvidaci do společnosti VERNER, mají jedinečnou šanci získat příspěvek od 25 200 do 30 600 bez DPH na koupi ekologického kotle na kusové dřevo z produkce VERNER a.s.

 

,,Z dlouholeté zkušeností víme, že čím starším kotlem na tuhá paliva lidé doma vytápí, tím více za topnou sezónu platí. Tímto krokem chceme lidem nejen výrazně snížit výdaje na topení, ale snahou je také inovovat kotle v českých domácnostech a samozřejmě ještě významně podpořit zlepšení životního prostředí v ČR,, uvedl generální ředitel Ing. Vladimír Verner.

 

Celá akce bude navíc doprovázena průzkumem, který má za cíl odpovědět na otázky týkající se například spotřeby paliva a tedy i výdajů za topnou sezónu v závislosti na stáří kotle atd. Většina lidí si původní kotel nechává do poslední chvíle jeho životnosti a cílem tohoto průzkumu je zmapovat tuto situaci a na základě výsledků poté poskytnout dalším lidem touto akcí ověřené zkušenosti. Po vyhodnocení průzkumu budou výsledky zveřejněny.

 

Poznámky:

[1] VERNER a.s. je českou moderní společností, která se již od svého vzniku v roce 1992 specializuje výhradně na vývoj a výrobu technicky nadstandardních a ekologických topných systémů na biomasu. Výrobky VERNER velmi pozitivně ovlivňují využití biomasy v ČR.

 

Více na www.verner.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy