Tiskové zprávy  |  08.05.2011 21:00:16

Češi, neinvestujte jako ovce!

S penězi se dají dělat i zábavnější věci ... 

Neinvestujte jako ovce a nenechte se oškubat velkými hráči. Špička evropských investorů, vyhlášený světový trader, obchodník z Kuvajtu a desítky finančníků předají své zkušenosti všem, kteří systému bank tolik nedůvěřují a rádi se starají o své peníze sami. MoneyExpo Praha 2011 ve dnech 18. a 19. června 2011 bude jedinou a neopakovatelnou příležitostí, získat špičkové know-how.

„Investovat po vlastní linii není tak těžké, jak si řada lidí myslí. Vyděláte více a nebudou vás oškubávat velké finanční instituce,“ tvrdí Ludvík Turek, jeden z řečníků summitu. „S penězi se dají dělat zábavnější věci, než je vyhazovat na bankovních poplatcích nebo cpát do chřtánu dravým finančním skupinám.“

Zatímco jsme ve střední Evropě v zajetí dezinformací, fám a reklamních triků, ve světě se již několik let s obrovským úspěchem pořádají akce zaměřené na předávání know-how mezi nekonformními a nezávislými finančníky a veřejností. Takovou veřejností, která se chce o své peníze starat sama a vzít věci do svých rukou. „Nemusíte být milionář, investovat můžete úspěšně i s 10.000 korunami,“ tvrdí dále Ludvík Turek, který sám znásobil původně malý kapitál a nyní patří k nejlepším burzovním obchodníkům v České republice.

Investiční summit MoneyExpo 2011, který proběhne 18. a 19. června 2011 v Praze, bude ojedinělou událostí a největší podobnou ve střední Evropě. Významem bude srovnatelný s podobnými akcemi ve světových finančních centrech jako je Dubaj, Singapur, Frakfurt nebo Madrid. A bude mít jednu výjimku – nebude se opakovat, půjde o jediný ročník. V podobné sestavě se finančníci už nesejdou.

„Je to unikátní a neopakovatelná příležitost, jak získat finanční know-how,“ uvedl Pavel Vacek, ředitel pořádající firmy Financial Progress Group. „Ukážeme lidem cestu, jak spravovat peníze, vydělat i zbohatnout, a jakých rizik se při investování vyvarovat.“

MoneyExpo 2011 bude dostupné každému a je rozděleno na dvě části. První den pod názvem „Halíře dělaj´ talíře“, v sobotu 18. června 2011, bude zaměřen na finanční plánování. Začínající investoři se naučí základy investování. Budou zde bloky pro opatrné, odvážnější i ty, kteří milují riziko. Dotované vstupné za 200 má umožnit, aby se akce mohl zúčastnit opravdu každý.

O úroveň výš, do sféry velkých peněz, vás posune neděle 19. června 2011. To už bude blok pro zkušenější i zkušené investory, pro investiční elitu. Načerpáte zde špičkové znalosti a know-how předních evropských i zámořských odborníků, specialistů na klasické i alternativní investice a finančních znalců. Přijede například legenda komoditního obchodování Larry Williams, o investicích do umění bude hovořit Vladimír Železný, o velkých penězích Steen Jakobsen, hlavní ekonom Saxo Bank. Dále vystoupí nekonformní řečník Pavel Ševčík, bývalý generální ředitel Českomoravské hypoteční banky a Emil Dočkal, majitel konzultační firmy Dower-D.

Například Larry Williams je naprostá špička v oboru obchodování s komoditami. Mistrný obchodník , odvážný génius, rekordman ve zhodnocování kapitálu a strhující řečník Je geniálním analytikem, jehož znalosti využívají Bloomberg, Reuters, Yahoo a CNBC. Williams dvakrát za sebou dokázal z minimálního vkladu 10.000 USD vydělat neuvěřitelný milion a mnokrát se mu podařilo rekordní zhodnocení v řádu 1000% za rok. Patří mezi legendy obchodování, podobně jako miliardáři a vlastníci obřích investičních fondů Paul Tudor Jones a Steve Cohen (35. nejbohatší Američan podle časopisu Forbes). Více o jeho návštěvě na www.larry-williams.eu.

Organizátoři očekávají návštěvníky z okolních zemí, Pobaltí a Ruska a již nyní je zájem obrovský. Vstupenky jsou k dostání v různých cenách na www.money-expo.cz a rychle mizí.

Na MoneyExpo bude vyhlášen nejlepší Broker roku, tedy nejlepší obchodník s cennými papíry v České republice. Hlasovat může každý na www.broker-roku.cz.

Jak říká ředitel summitu Pavel Vacek: „Vydělat můžete kdykoliv a na čemkoliv, když víte, jak na to. Klíčem jsou informace a know-how, a právě ty MoneyExpo nabídne.“



19.05. 14:10  oškubaná husa (tosla7)
19.05. 14:02  oškubaná husa (Starik)

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688