Za šikmým plotem...

Designové ploty Silvadec s mléčným sklem nebo perforovanými hliníkovými pásy jsou novinkou, kterou si nenechte ujít. Odlehčenou jakoby provzdušněnou variantu bezúdržbového plotového systému Silvadec z WPC představila firma WPC - Woodplastic s.r.o. poprvé  na pražském veletrhu For Garden 2011.

PRAKTIČNOST A VARIABILITA

Praktický skládačkový systém WPC prken a prefabrikovaných hliníkových sloupků lze jednoduše složit a rozložit. Kromě vodorovné montáže lze nově volit také atraktivní variantu  zešikmené pokládky, která spolu s kombinací materiálů umožňuje vytvořit zajímavé designové obrazce podle vaší vlastní fantazie. Sklo nebo plech se vždy vkládá mezi dvě prkna, která mají speciálně vyfrézovanou drážku.

Systém WPC Silvadec je dostupný v různých výškách a 4 barevných variantách - Teak, Palisandr, Eben a Ořech s oboustrannou použitelností (jedna strana hladká, druhá vzhled úzkých latí).

ZA 50 LET
Ploty, stěny, palisády, závětrné zábrany SILVADEC z bezúdržbového materiálu Woodplastic® mají  přirozený vzhled exotického dřeva a žádoucí vlastnosti nezničitelného plastu. Ani za 50 let nemění svou barvu a vzhled a nevyžadují již žádné povrchové ošetření. Výrobce poskytuje na WPC materiál záruku až 25 let na dřevokazné houby, hnilobu a hmyz, na hliníkové komponenty pak 10 let.

Podrobnější informace www.mojeterasa.cz nebo www.woodplastic.cz.

Proč ploty z WPC?

*Materiál woodplastic (WPC) od francouzského výrobce firmy Silvadec je  vyroben ze 60 % z jakostního dřeva s nízkým podílem přírodních pryskyřic a ze 40 % kvalitních polymerů, což poskytuje optimální poměr mezi těmito dvěma surovinami.  

 

*Vzhledem k vysoké odolnosti je tento materiál prakticky nezničitelný. 40% obsah HDPE polymerů má zásadní vliv na odolnost WPC materiálů  hlavně vůči povětrnostním vlivům,změnám teplot i UV záření, poškrábání, vodě i mrazům atd..

 

*Atraktivní a nadčasová kombinace dřeva a hliníkových sloupků vytváří harmonický, a přesto vysoce kvalitní design, který je vhodný jak pro klasické, tak moderní exteriéry. Mnoho barevných variant jen zvyšuje jeho atraktivitu.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy