Nenatírejte!

Chcete příštích 40 let prožít bez starání se o žlaby, svody a krytinu na svém domě, bez opakovaného natírání nebo dokonce výměny prorezlých či popraskaných okapů? Přejete si, aby za vás 30 let platil případné opravy střechy a okapů někdo jiný? Naše doporučení není prodat dům, sbalit batoh a jít objímat stromy, naopak rada zní, dopřejte sobě i domu to nejlepší a ušetřete si starosti, čas i peníze.

Současná doba fandí všemu, co nám dokáže ušetřit čas, peníze, námahu i starosti. Materiály jsou odolnější, pevnější, snazší na používání či montáž a s minimálními nároky na péči. Neusněte na vavřínech a při rekonstrukci nebo nové výstavbě se zajímejte o trendy, vlastnosti i záruky. Původem švédská firma LINDAB patří k největším výrobcům bezúdržbových materiálů z kvalitního švédského pozinkovaného plechu, který je po pasivaci již ve výrobě opatřený základním nátěrem a finální barevnou povrchovou vrstvou HB Polyester.

Lehké střešní krytiny, okapy, trapézové plechy, falcovanou krytinu, bezpečnostní prvky střech a další produkty skandinávské firmy LINDAB se vyrábí z nejkvalitnějšího švédského ocelového plechu s bezúdržbovou povrchovou úpravou. Výrobní závod i sklady se nachází v Čechách v Praze a na Moravě v Hustopečích, výrobky jsou tedy snadno a rychle dostupné. Vybírat můžete ze dvou desítek barev a odstínů, včetně metalických nebo atraktivního odstínu mědi. 

 

Švédská ocel až s třicetiletou zárukou

Žárově pozinkovaný ocelový plech o tloušťce 0,5 - 0,7 mm  je chráněn základní  ochrannou a finální vrstvou Polyesteru (25µm), matný polyester (30 µm),   nebo HB Polyesteru (50µm), který je nanášen již při výrobě svitků, nikoliv dodatečně na hotové výrobky!

Použitý materiál výborným způsobem kombinuje pevnost, houževnatost a tepelnou stabilitu oceli a rezistenci proti korozi a barevnou stálost ochranné vrstvy  Polyester. Díky tomu dokáže po několik generací odolávat náročným klimatickým podmínkám bez nutnosti natírání nebo jiné zvláštní údržby. Výrobce uvádí životnost nejméně 40 let s garancí 15 až 30 let podle typu povrchu.

Více o produktu a službách firmy Lindab: www.lindabstrechy.cz; www.lindab.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky