Czechwealth (Czechwealth)
Tiskové zprávy  |  19.04.2011 15:08:44

Larry Williams, světoznámý a kontroverzní obchodník s komoditami, přijede do Prahy

Pro některé mistrný obchodník s komoditami, odvážný génius, rekordman ve zhodnocování kapitálu a strhující řečník, pro jiné bezskrupulózní spekulant a dravý finančník, který své obchodní techniky provádí na hraně zákona. Larry Williams, hvězda světového finančnictví, přijede v červnu do Prahy. Návštěva jednoho z nejvýznamnějších a světově nejproslulejších finančníků bude jedinou v České republice a střední Evropě a bude nepochybně jednou z vrcholných finančních událostí letošního roku.

 

„V Praze představím způsoby analýzy a aktuální predikce trhu, které okamžitě zafungují a které si kdokoliv bude moci na místě ověřit,“ říká sebevědomě Larry Williams, který také vystoupí s přednáškou na Investičním summitu a Know-How show MoneyExpo Praha 2011. Ten se koná 18. a 19. června 2011.

 

Larry Williams je geniálním analytikem, jehož znalosti využívají Bloomberg, Reuters, Yahoo a CNBC a je mistrem ve zhodnocování kapitálu. Dvakrát za sebou dokázal z minimálního vkladu 10.000 USD vydělat milion a mnohokrát se mu podařilo rekordní zhodnocení v řádu 1000% za rok. Patří mezi legendy obchodování, podobně jako miliardáři a vlastníci obřích investičních fondů Paul Tudor Jones a Steve Cohen (35. nejbohatší Američan podle časopisu Forbes).

Vyhrajte vstupenky na největší investiční veletrh v Evropě MoneyExpo 2011

 

Za svou padesátiletou kariéru jako specialista na komoditní burzy Larry Williams vyvinul metody technické analýzy a jeho vlastní indikátory jsou prakticky v každém softwaru současných burzovních obchodníků. Jeho metody používají i největší hráči na trhu, ale Williams také vytvořil celou řadu volně dostupných technik pro individuální malé tradery.

 

„Vyjednat a zorganizovat návštěvu Larryho Williamse v Praze trvalo několik let. České publikum má šanci získat špičkové vědomosti a zkušenosti,“ říká přední český burzovní obchodník Ludvík Turek, který návštěvu organizuje.

 

„Jsou tři vlastnosti, které musí mít dobrý spekulant: sebedůvěra, agresivita a strach,“ tvrdí Larry Williams. „Pokud přidáme špičkové informace a know-how, téměř jistě z vás bude úspěšný obchodník.“

 

Larry Williams je také známý školitel a jeho legendární semináře patří jednoznačně k nejdražším a nejnavštěvovanějším na světě. Mnozí z jeho žáků jsou dnes velkými investory a úspěšně používají při svém obchodování Williamsovy metody. „Protože už 45 let skutečně úspěšně obchoduji a uzavírám stovky futures kontraktů každý týden, vím přesně, o co na burze jde,“ říká Larry Williams. „Vyškolil jsem více úspěšných obchodníků než kdokoliv jiný v oboru.“

 

Obchody s futures i za pomoci technik Larryho Williamse jsou tak dostupné téměř pro každého a začít je možné i s kapitálem 5000 amerických dolarů. Williamsovy techniky jsou určeny  pro malé a střední hráče s účty od několika tisíc do milionu dolarů.

 

Návštěvu a semináře Larryho Williamse organizuje společnost Czechwealth, s.r.o., která je servisní organizací na podporu obchodních a edukačních aktivit profesionálního burzovního obchodníka Ludvíka Turka. Turek sám se kromě obchodování věnuje také vzdělávání amatérských i profesionálních traderů a jeho odbornými semináři prošlo již 5000 klientů. Czechwealth organizovala již návštěvy takových es jako John Person, Joe Ross nebo Andy Jordan; provozuje vzdělávací portál www.czechwealth.cz a podílela se na vydání knih o akciích, forexu, obchodech s komoditami apod.

 

Lukáš Jíra
www.czechwealth.cz

Související zprávy:
březen 2011 - Larry Williams: Moji žáci se stali milionáři 
                   - Larry Williams – 10000% za rok jako jediný na... 
srpen 2010   - Desatero Williamsových přikázání I.: Jak se... 

 


Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688