Ekonomické stavby - seznam novinek 2011

Společnost Ekonomické stavby, přední výrobce zděných rodinných domů v Česku, na Slovensku a v  Polsku, připravila pro zájemce o stavbu rodinného domu aktuální katalog, ve kterém představuje nové typy domů. Mezi nejzajímavější  novinky patří bezesporu dvougenerační domy, moderní řada Galileo a oblíbený dům Ekonomik N7 v poslední verzi.

Dvougenerační domy
Nový katalog Ekonomických staveb se od posledního vydání významně rozrostl. Nabídka domů se rozšířila o 30 nových domů a dosáhla tak rovné stovky. Absolutní novinkou jsou dvougenerační domy. Dvougenerační dům se svou cenou příliš neliší od běžného domu, avšak poskytuje výrazné výhody pro rozvětvené rodiny. Část domu mohou klienti pronajímat a tak významně snížit měsíční splátku hypotéky. Postavením dvougeneračního domu mohou klienti  také do budoucna zajistit vhodné samostatné bydlení pro své děti. V novém katalogu jsou nabízeny dvě varianty tohoto typu domu. Klienti mají možnost výběru z dispozičního řešení 2x 5+kk+G s užitkovou plochou 168,8 m2 nebo 2x 5+kk118,8 m2.


 

 

 

 

 

Moderní domy řady Galileo
Galileo je jeden z řady nových moderních domů, které ES nabízejí. Jeho nové verze si oblíbily především mladé páry a rodiny s dětmi. Svým moderním, ne však futuristickým vzhledem, je vhodný nejen do satelitní, ale také do stávající, starší zástavby.


 

 

 

 

 

Oblíbený dům Ekonomik N7 v nové verzi
Výraznou modernizací a úpravou vzhledu prošel jeden z nejoblíbenějších domů řady Ekonomik. Ekonomik N7-77 je moderní kompaktní dům s dispozicí 4+1. Užitková plocha domu je 96,88 m2 na zastavěné ploše 63,9 m2. Výrazným prvkem tohoto domu je zajímavě řešená předsazená část domu s balkonem. Ekonomik N7-77 je dům určený pro širokou veřejnost a uspokojí zejména ty klienty, kteří mají zájem o moderní architekturu. Dům Ekonomik N7-77 mohou klienti Ekonomických staveb pořídit v programu Génius za měsíční splátku 5 904 /měsíčně.


 

 

 

 

 

Spolupráce se společností G-Servis
Ekonomické stavby významně posílily spolupráci se společností G-Servis v rámci programu Rychlé řešení. 950 typových projektů společnosti G-Servis je připraveno k použití pro klienty ES. Klienti získají projekt zdarma a zároveň i mají možnost využít plný servis ES. Výběr již hotového projektu výrazně urychlí stavbu domu. Navíc klient získá projekt spodní stavby na pozemek (základy), projekt připojení energiídomu, zastavovací plán pro stavební povolení, Energetický štítek a zajištění stavebního povolení. Tyto práce získávají klienti ES také zdarma, jako součást dodávky domu. Program Rychlé řešení tedy přináší naprostou volnost při hledání ideálního domu. Na většinu domů společnosti G-Servis je možné uplatnit program GÉNIUS, oblíbený program klientů ES, který dokáže snížit splátku za hypotéku o 2 150 .

O společnosti Ekonomické stavby
Ekonomické stavby, přední stavební společnost v oblasti výstavby zděných rodinných domůregionu střední Evropy, se od svého založení v roce 1998 zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Od počátku své existence se Ekonomické stavby specializují výhradně na oblast bydlení a každoročně realizují a předávají svým klientům v České republice přes 400 domů

Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který nabízí vždy něco navíc. Ekonomické stavby jsou ryze českou společností s dlouholetou tradicí, která klade důraz na kvalitu a maximální efektivitu všech procesů. Ke spolupráci si vybírá silné a stabilní partnery, díky kterým může neustále svou nabídku rozšiřovat a zajistit stavbu domu za příznivou cenu. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001 již od roku 2003 a certifikátu ochrany životního prostředí ISO14 000 od roku 2007. Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz

Pro další informace kontaktujte:

Monika Veselá
Fleishman-Hillard
E: vesela@fleishman.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba