Kondenzační technika značky WOLF

Při neustálém nárůstu cen za energie se každý z nás snaží hledat způsoby jak ušetřit provozní náklady na chod domácnosti. Nejvyšší roční provozní náklady jsou spojené s vytápěním a přípravou teplé vody, proto je třeba zvolit optimální systém vytápění, k němuž patří nejen kvalitní zdroj, ale i regulace.

 

Mezi kotle nové generace bezesporu patří kondenzační technika – kotle a centrály. Princip fungování kondenzační techniky spočívá ve využívání kondenzačního tepla obsaženého ve spalinách, kterého se u „klasických“ kotlů nevyužívá.

Německá značka WOLF ověřená milióny instalací po celém světe přináší i na český vysoké úspory energie, jednoduchou montáž, obsluhu, údržbu a servis. Výrobce rovněž nezapomíná na kvalitní design, což předurčuje produkty WOLF také přímo do obývacích prostor domu či bytu. Kvalitu kondenzačních zařízení WOLF opakovaně prověřují testy odborníků nezávislého spotřebitelského sdružení Stiftung Warentest, při nichž v porovnání s konkurenčními produkty dosahují s nejvyšším bodovým hodnocením prvních míst.

Produktová paleta kondenzačních kotlů WOLF pro rodinnou výstavbu zahrnuje výkony od 11 do 35 kW. Zákazník může vybírat ze závěsných nebo stacionárních kotlů, které jsou určené buď jen pro vytápění, například kondenzační kotel CGB, nebo i pro přípravu teplé vody, například závěsná centrála CGW či stacionární centrála CGS, které mají integrovaný zásobník vody s vysoce efektivní a úspornou technologií nabíjení.

 

Horký podzim s akčními produkty WOLF

Vybrané produkty značky WOLF si nyní lze pořídit za bezkonkurenční akční ceny. Je-li žádoucí vytápění spojit i s přípravou teplé vody, je výborným řešením akční sestava závěsného kondenzačního kotle CGB-24 s externím ohřívačem CSW-120. Celá sestava je řízena špičkovou ekvitermní regulací BM s vnějším snímačem, která má velmi jednoduché uživatelské ovládání a velký přehledný displej. Kotel CGB je nenáročný  na prostor (š 440 x v 850 x h 393 mm) a designově vydařený.

 

Více na www.kkh.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy