"PÁTEČNÍ DOBROTY - TENTOKRÁT V ÚTERÝ"
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ” - vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.Dnes specialita ze
”SYREČKOVÉ KUCHYNĚ”"SYREČKIÓNY"
- 400 g žampiónů
Pracovní postup:
Žampióny očistíme, kloboučky oddělíme a prozatím odložíme stranou. Třeně neboli “nohy” nadrobno pokrájíme a se solí a kmínem udusíme na cibulce osmažené na másle. Když jsou měkké a všechna tekutina je vydušená, přidáme nakrájené tvarůžky a necháme je na m
írném ohni rozpustit. Vzniklou hmotou plníme kloboučky hub, narovnáme je do silně vymaštěného pekáče a v troubě zapečeme.Nechte si chutnat, k dobré chuti přispěje i dobré, chlazené pivo
!Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
- Michelská 87, Praha 4 – Michle (5 min od metra Kačerov)Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
25.04.2024 Pobřeží Egejského moře - ideální tip na všechny...
24.04.2024 Výsledková sezóna: Jak se daří výrobcům čipů a...
23.04.2024 Podle čeho vybírat plechový zahradní domek?
Okénko investora
Štěpán Křeček, BHS
Petr Lajsek, Purple Trading
Ali Daylami, BITmarkets
Michal Brothánek, AVANT IS
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Evropský průmysl zelené energie má problém: Společnosti se stěhují do USA
Miroslav Novák, AKCENTA
Spotřebitelská inflace v eurozóně odeznívá, pro služby to však úplně neplatí
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz