Lindab Rainline, okapový systém, který Vám přináší mnohem více…

LindabRainline je kompletní okapový systém vhodný pro všechny typy střech a krytiny, pro který je charakteristická vysoká kvalita materiálu a snadná montáž. Ocelový, žárově pozinkovaný plech s ochrannou barevnou vrstvou po obou stranách zaručuje vysokou odolnost proti povětrnostním vlivům, velmi dobrou ochranu proti korozi a přirozeně trvanlivou a přitažlivou povrchovou úpravu. Švédský okapový systém Lindab Rainline je dodáván na český trh už od roku 1993 a díky své kvalitě a výjimečnosti se stal jedním z nejoblíbenějších systémů na trhu.

 

Lindab Rainline je správná volba všech profesionálů, … proč?

 

Síla je v detailu

Lindab Rainline je vyráběn plně automatizovanou technologií, za použití nejmodernějších výrobních linek. Díky tomu je zajištěna unikátní přesnost výroby jednotlivých prvků. Přesnost komponentů je podstatná pro finální sestavení okapového systému, pro jeho 100% funkčnost a dokonalý a kompaktní vzhled celku.

 

Technologie výroby z předlakované oceli

je zásadním faktorem při výběru okapového systém, veškeré prvky okapového systému Linda Rainline jsou vyráběny ze švédského ocelového plechu tl. 0,6 – 0,7mm s povrchovou úpravou HB polyester. Na vstupní materiál (svitek) jsou předem naneseny veškeré ochranné vrstvy, včetně finálního HB Polyesteru již před tím, než se z něho začnou tvarovat jednotlivé prvky. Tato technologie zajišťuje stejnoměrné pokrytí vrstvou HB polyesteru, a to i na těžko dostupných a namáhaných místech.

 

Záruka 30 let

Na kompletní okapový systém Lindab Rainline je poskytována záruka 30 let.

 

Okapy, které Vám ne-ukradnou!

I přesto, že je okapový systém Lindab Rainline vyráběn z velmi kvalitního a trvanlivého materiál, jedná se o materiál, který je na rozdíl od měděných systémů nezajímavý pro zloděje.

 

V souladu s přírodou

V moderním světě plném nových technologií je stále důležitější mít na paměti životní prostředí. Tenkostěnný ocelový plech je materiál, který během celého svého životního cyklu nemá záporný vliv na životní prostředí. Během spotřební fáze nevylučuje žádné škodlivé látky. Materiál je recyklovatelný a prakticky všechnu ocel je možné vrátit do koloběhu a přetavit ji na nový materiál, z něhož se vyrobí další výrobky. Odpad a vliv na životní prostředí během výroby je v našich továrnách zanedbatelný. Výrobky z tenkého ocelového plechu i veškeré související výrobní procesy nezatěžují životní prostředí. Okapové systémy Lindab Rainline , lze tak bez problému využívat tam kde se dešťová voda dále používá například pro zalévání zahrádky či jiné účely. Voda, která proteče okapy Lindab Rainline není kontaminovaná žádnými škodlivými látkami, jak tomu je například u měděných systému, kde je voda kontaminovaná měděnkou.

 

Lindab Rainline je pouze jeden! Jak poznat originál … ?

Prvky okapového systému Lindab Rainline mají vyražené logo Lindab. Logo Lindab naleznete na žlabovém kotlíku a objímce svodu.

 

Snadná a rychlá montáž

Okapový systém Lindab Rainline je promyšlený do posledního detailu, většinu prvku lze osazovat bez speciálního nářadí a díky upínacím patentům velmi rychle. Díky tomuto systému je Lindab Rainline označován jako stavebnicový systém.

 

Více na www.lindab.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba