Pracovní desky Kronospan s tloušťkou 50 mm vdechnou bydlení zcela novou podobu

Odlehčené pracovní desky Kronospan s tloušťkou 50 mm jsou zajímavou inspirací pro všechny, kdo si budou pořizovat novou kuchyni, barový pult nebo netradičně řešený jídelní stůl. Desky, které ozvláštňuje jejich netypická tloušťka, dokáží vdechnout interiéru osobité kouzlo. K dispozici jsou v 60 atraktivních dekorech.

 

Odlehčené pracovní desky Kronospan nabízejí moderní design, vysokou kvalitu a jednoduchou údržbu. Protože  je lze pořídit s jednostranným i oboustranným zakončením profilu U, hodí se jak pro realizaci pracovních ploch u klasických kuchyňských linek, tak i nábytku umístěného volně v prostoru – kuchyňských ostrůvků, barových pultů, či desek jídelních stolů.

 

Dva profily a dvě šířky

Odlehčené pracovní desky Kronospan lze pořídit ve dvou šířkách. V případě jednostranného profilu U s rozměry 50 x 600 x 4100 mm mají zákazníci k dispozici okamžitě 10 dekorů (Titan, Discovery, Tessera, Antarktida, Glitterstone, Švestka David, Mramor Losos, Ořech Butcherblok, Mramor de Mazi a Coco Bolo), dalších 50 dekorů je na objednávku. U oboustranného profilu  U-U je v nabídce rozměr 50 x 900 x 4100 mm umožňující vytvořit stůl s deskou až o šíři 90 cm. Zde je na objednávku všech 60 dekorů.

Ke všem dekorům je k dispozici i příslušenství jako jsou zástěny, lamináty a lišty v identickém barevném provedení.

 

Jednoduché opracování

Kutily potěší fakt, že tyto desky jsou nejen velmi lehké, ale současně i pevné. Váha desky o tloušťce 50 mm je na m² přibližně stejná v poměru ke klasické pracovní desce o tloušťce 38 mm vyráběné z klasické dřevotřísky.

Ve srovnání s voštinovými deskami stejných tloušťek lze tyto pracovní desky jednoduše opracovávat klasickými způsoby.

 

Více informací naleznete na www.kronospan.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně