Vstřícná banka (Vstřícná banka)
Finance  |  28.07.2010 10:32:45

Jakub Pavel: GE Money je výjimečně přímočarou bankou

Zeptali jsme zástupce banky GE Money Bank, která se stala Nejvstřícnější bankou za II. čtvrtletí roku 2010 v projektu prvního českého klientského ratingu OVB Vstřícná banka pana Jakuba Pavla, customer value managera GE Money Bank:

Gratulujeme Vám k zisku titulu Nejvstřícnější banka v ČR. Čím si dle Vašeho názoru získala GE Money Bank důvěru porotců, veřejnosti i nezávislého serveru z jejichž hodnocení vyšla Vaše banka celkově jako nejvstřícnější banka?

Tohoto ocenění si velice vážíme a jsme opravdu rádi, že naše usilovná snaha uspokojovat potřeby zákazníků  přináší ovoce. Podle našeho názoru za tímto úspěchem stojí mnoho aktivit, které se týkají  jak nabídky produktů, prodejní oblasti, ale i  jiných směrů. Zmínil bych zejména naše produktové inovace, za které jsme byli oceněni i Zlatou korunou, např. za Internet banku vyhodnocenou zákazníky jako nejlepší na trhu. Snažíme se jít s dobou a  přiblížit se našim klientům prostřednictvím nejnovějších trendů. V oblasti distribuční sítě například rozvíjíme síť mobilních bankéřů, instalujeme depozitní bankomaty, zavádíme naprosto nový a na tomto trhu ojedinělý design poboček, atd. využíváme přímé komunikace s klienty on-line a nově  jsme s zastoupeni i na sociálních sítích (Facebook, Twitter). Podobných aktivit je spousta a není zde prostor je všechny vyjmenovat.

Jaké konkrétní kroky GE Money bank ve II. čtvrtletí vedly k zisku titulu? Jaká opatření v posledních měsících by jste označil jako velmi vstřícná či na našem trhu vyjímečná?

Ve druhém čtvrtletí proběhlo mnoho zajímavých kampaní a akcí. Za všechny jmenujme alespoň kampaň na osobní půjčku Expres bez poplatků za vedení či zřízení, kde klient mohl například oproti standardní nabídce např. u 100 tisícové půjčky na 60 měsíců ušetřit téměř  čtyři tisíce korun. To, v kombinaci s našimi velmi konkurenceschopnými sazbami na osobních půjčkách, byla do značné míry na trhu ojedinělá nabídka. Dále např. u hypotečních úvěrů jsme odpouštěli poplatky za otevření a na některých pobočkách poskytovali odhady nemovitostí jako službu zdarma. V květnu jsme také na trh uvedli zcela nové a bezkonkurenční pojišťovací programy k platebním kartám. Od cestovního pojištění až po unikátní asistenční služby, díky nimž například za havárii vody v bytě nic neplatíte.

 

GE Money ve II. čtvrtletí překonala i nejvstřícnější banku I. čtvrtletí Raiffeisenbank a přeskočila i největší tuzemské banky. U poroty jste zabodovali svými bonusovými a zvýhodněnými akcemi, které měly logiku a šikovnými marketingovými kampaněmi. Budete tento směr a strategii i do budoucna rozvíjet?

Rozhodně ano, chystáme se např. ve druhé polovině letošního roku a v duchu naší strategie (a tím to určitě nekončí) výrazně vylepšit, rozšířit a zprůhlednit nabídky v některých klíčových produktových skupinách. Rádi bychom tyto změny doprovodili zvýhodněním pro klienty, kteří si tyto nové produkty na míru ušité zákaznickým segmentům budou chtít zřídit. V tuto chvíli nemůžeme sdělit více, ale rozhodně se o těchto nabídkách prostřednictvím marketingových kampaní klienti dozví.

Jak by se dle Vašeho názoru měla chovat nejvstřícnější banka, aby si i nadále uchovala důvěru svých klientů a titul nejvstřícnější banky si udržela i nadále? Které konkrétní kroky pro své současné i budoucí klienty v nejbližších měsících připravujete?

Určitě není náhoda, že jeden z klíčových cílů, tj. být jasně komunikující a výjimečně přímočarou bankou je přesně sladěný s cílem soutěže o nejvstřícnější banku. Tento trend se již nějakou dobu objevuje v naší komunikaci s mottem „Rozumíme si“. Jde nám o to, aby naše produkty byly pro klienty co nejjednodušší, nejsrozumitelnější a samozřejmě plnily jejich potřeby co nejlépe. Pokud jde o naše plány na nejbližší období, tak jsem se o nich zmínil již v předchozí odpovědi, ale jsou velmi zásadní a týkají se několik různých produktových skupin.

Je spokojenost Vašich klientů zhmotněná i v hodnocení klientského ratingu OVB Vstřícné banky pro Vás největší motivací?

Takový výsledek je pro nás obrovskou motivací.  Naším cílem je spokojený zákazník a pravidla této soutěže v sobě klíčové faktory klientské spokojenosti obsahují. My to vnímáme jako odměnu, ale zároveň i závazek do budoucna, protože se je velmi těžké udržet status nejvstřícnější banky v tak konkurenčním prostředí jaké na tomto trhu panuje.

Budete výsledky klientského ratingu bank i nadále sledovat?

Pro nás jsou samozřejmě průzkumy klientské spokojenosti jedním z nejdůležitějších vodítek pro směr budoucího vývoje, rozšiřování, či úpravy produktových nabídek, atd. Sledujeme je dlouhodobě a pravidelně a tak tomu bude i nadále. Udělení tohoto ocenění vyvolá ještě větší tlak a zaměření na zákaznickou spokojenost. Budeme se velmi snažit udržet si status nejvstřícnější banky co možná nejdéle.

www.vstricnabanka.cz

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Finance:

28.02.2012  Jak obchodovala Amerika 28. 2. 2012 Grant Capital (Grant Capital)
27.02.2012  Jak obchodovala Amerika 27. 2. 2012 Grant Capital (Grant Capital)
27.02.2012  Evropské burzy oslabují, pražská burza udržela úroveň z konce minulého týdne Investiční bankovnictví (Komerční banka)
27.02.2012  ECB už 2 týdny nekoupila žádné vládní dluhopisy Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)

Přečtěte si také:

25.04.2016EPIF vs. GE Money Bank: Jaké IPO je lepší? Investicniweb.cz (Investičníweb, s.r.o.)
19.01.2011OVB Nejvstřícnější bankou se stala GE Money Bank Vstřícná banka (Vstřícná banka)
14.07.2010OVB Vstřícná banka: Proč je GE Money nejvstřícnější bankou Vstřícná banka (Vstřícná banka)





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688