Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Hypotéky  |  24.05.2010 12:12:54

S hypotékou od Komerční banky můžete klidně spát

Život je příliš krátký na to, abychom odkládali své sny o novém bydlení či rekonstrukci. S hypotékami od Komerční banky se do jejich realizace můžete bez obav pustit. Jsou totiž navrženy tak, aby se za všech okolností dokázaly co nejlépe přizpůsobit vašim aktuálním potřebám.

Změna vašich příjmů? Žádný problém pro Flexibilní hypotéku! S Flexibilní hypotékou můžete pružně zvyšovat nebo snižovat měsíční hypoteční splátky podle toho, jak se mění vaše příjmy. Pokud například nastoupíte mateřskou dovolenou, můžete pravidelné splátky hypotečního úvěru snížit. Pokud vás naopak povýší a vaše příjmy vzrostou, svou měsíční splátku jednoduše zvýšíte a urychlíte tak splacení celého úvěru. Splácení hypotéky můžete dokonce až na tři po sobě jdoucí měsíce úplně přerušit – například, když měníte zaměstnání.

Nemáte vlastní úspory? Půjčíme Vám až 100 % potřebné částky! Jednou z hlavních výhod hypotečních úvěrů KB je to, že nové bydlení můžete mít i bez úspor. Stačí se rozhodnout, jestli chcete kupovat, stavět nebo rekonstruovat svůj byt nebo dům, a KB vám půjčí až 100 % potřebné částky! A nemusí se jednat jen o bydlení. Hypotéku můžete použít například i na nákup rekreační chaty, a to za stejně výhodných podmínek jako na bydlení!

Nemůžete splácet? Máme řešení!hypotéce si můžete sjednat i pojištění schopnosti splácet. V případě dlouhodobé pracovní neschopnosti a ztráty zaměstnání za Vás pojišťovna uhradí měsíční splátky úvěru a navíc nemusíte platit ani pojistné. V případě invalidity či úmrtí pak pojišťovna uhradí nesplacenou jistinu úvěru. Sami si zvolíte, proti jakým rizikům chcete být v rámci pojištění chráněni   a zda si chcete pojistit celý úvěr nebo pouze jeho část. Toto pojištění si lze sjednat jak k novým, tak  i k existujícím hypotékám.

Potřebujete do nového bytu také nové vybavení? Zvolte Hypotéku 2v1! Pokud máte obavy, že vám po zakoupení nemovitosti nezbude na její vybavení, prostřednictvím Hypotéky 2v1 získáte až 400 000 na pořízení kuchyně, nábytku nebo elektroniky.

Ještě nemáte vybranou nemovitost? Hypotéka Dopředu Dozadu na vás počká. Pokud si nejste jistí, na jakou hypotéku dosáhnete a o jak drahou nemovitost můžete vlastně usilovat, využijte Hypotéku Dopředu Dozadu. KB schválí poskytnutí finančních prostředků ještě předtím, než si vůbec vyberete konkrétní nemovitost. Vy tak budete mít již v průběhu vybírání nemovitosti jistotu podmínek financování. Hypotéka Dopředu Dozadu umí také financovat nemovitost, kterou jste si již pořídili z vlastních zdrojů!

Toužíte po jistotě a delším období fixace? V dnešní nejisté době preferuje řada klientů zajištění úrokové sazby na dlouhou dobu dopředu. V KB ji můžete fixovat až na 15 let.

Máte složitější požadavek? KB umí vyřešit i složitější investice do nemovitostí – profinancovat koupi družstevního bytu, vypořádat spoluvlastnické a dědické podíly, splatit dříve čerpané úvěry na nemovitosti nebo financovat pořízení bytu formou předplaceného nájemného.

Více informací o hypotékách Komerční banky se můžete dozvědět na kterékoli její pobočce, na bezplatné Infolince KB 800 111 055 nebo na internetových stránkách www.kb.cz.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Hypotéky:

12.04.2024  Trh s hypotékami ožívá (video) Ceskatelevize.cz (ČT)
04.04.2024  Sazby hypoték nadále klesají (INDEX) Broker Consulting (Broker Consulting)







Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688