Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Tiskové zprávy  |  04.05.2010 11:34:00

Jaké jsou v dnešní době možnosti uplatnění na trhu práce?

Trh práce již nehlásí tolik atraktivních nabídek zaměstnání jako před dvěma lety. Velkou příležitostí pro lidi hledající atraktivní zaměstnání jsou makléřské společnosti, které své služby pro klienty neutlumují, ale naopak stále rozšiřují a nabízejí zajímavé možnostmi spolupráce.

 

V čem spočívá úspěch práce u makléřské společnosti? V tom, že lidé potřebují při svých finančních rozhodnutích opravdu poradit, ne si jen hrát na poradenství. Tuto práci ovšem nelze dělat bez znalostí problematiky. „Zájemce o spolupráci pozná kvalitní firmu nejenom podle finančních produktů, které nabízí, ale i podle vnitřních systémů školení, podpory, IT, smluvních vztahů, marketingu, ale i dle klíčových lidí ve společnosti. Každý jednotlivý finanční konzultant je pro klienty odrazem firmy, pro kterou pracuje. Proto si zakládáme na pečlivém výběru kvalitních spolupracovníků. Nabídnout jim můžeme různé formy spolupráce,“ říká obchodní ředitel a jednatel společnosti EDC CZ Tomáš Bartončík.

 

Úspěch práce finančního poradce je do značné míry také závislý na produktech, které klientům nabízí. Jestliže není schopen nabídnout kvalitní a často i levné řešení, má svou práci mnohem více ztíženou. „Pokud má finanční poradce možnost pracovat s kvalitními produkty, má napůl vyhráno. Proto jsme se v EDC CZ rozhodli pracovat s produkty předních českých bank, pojišťoven,  leasingových a jiných finančních společností,“ vysvětluje strategii společnosti EDC CZ Tomáš Bartončík.

 

Každá firma je orientovaná na výsledky. Těch lze ale dosáhnout hlavně díky spokojeným klientům. „To, abychom měli spokojené klienty, nám zajistí jen kvalitní spolupracovníci, kteří mají maximální podporu při své práci. Vybudovali jsme proto dynamickou firemní strukturu s motivačním a flexibilním odměňováním,“ připomíná Tomáš Bartončík a dodává: „Snažíme se klientům najít úspory v jejich výdajích nejenom u pojištění, ale i dalších finančních produktů. S naší pomocí je možnost významně ušetřit také na dalších pravidelných platbách. Příkladem je elektrická energie, plyn, internet, mobilní volání, ale také školení formou rekvalifikačního kurzu nebo levnější předplatné různých novin a časopisů,“ upozorňuje Tomáš Bartončík. Jednoduše řečeno: „Vždy něco navíc pro naše klienty.“

Dnes potkáváme na trhu dva typy fungování finančních společností-víceúrovňové a pevné struktury. „V rámci společnosti EDC CZ a jejího fungování najdete to nejlepší z obou výše zmiňovaných typů. Pro schopné kolegy z finančního oboru nabízíme maximální samostatnost (včetně firemní podpory), rozvojové a podpůrné programy,“ doplňuje Tomáš Bartončík.

V souhrnu je makléřská společnost EDC CZ (divize společnosti EF CZ) pro své klienty schopna ušetřit průměrné české rodině pouze na finančních produktech, jako jsou pojistky, úvěry nebo spořící produkty tisíce Kč ročně. Na dalších nefinančních pravidelných platbách pak řádově o dalších několik desítek tisíc korun více.

19.09. 17:13  www.politika.cz (delegát XVII. sjezdu KSČ)
19.09. 17:06  www.politika.cz (delegát XVII. sjezdu KSČ)
19.09. 15:49  www.politika.cz (David58)

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688