Tiskové zprávy  |  08.10.2009 15:47:09

AUTOSHOW PRAHA představí novinky z Frankfurtského autosalonu

Veletrh Autoshow Praha má již po léta pevně vymezený říjnový termín a jeho pořadatele, Inchebu Praha, těší, že se i přes současnou ekonomickou krizi podařilo letos tuto tradici dodržet. Ve dnech 15. až 18. října 2009 tedy na Výstavišti v Praze – Holešovicích proběhne již 15. ročník tohoto mezinárodního veletrhu osobních a lehkých užitkových automobilů a automobilového designu, autodílů, autopříslušenství a garážové techniky a i v letošním, pro automobilový průmysl nepříznivém roce se opět představí nejaktuálnější trendy a novinky z oboru doplněné bohatým doprovodným programem. Autoshow Praha 2009 se opravdu vyplatí si nenechat ujít.

Největším vystavovatelem letošní akce je společnost Auto Palace Group, která se bude prezentovat ve Střední hale Průmyslového paláce, a to hned se šesti značkami. U značek Volvo, Mazda, Nissan, Hyundai a Ford působí jako dealer a v případě Mitsubishi jako importér. V české premiéře představí Mazdu CX – T 2,2 MZR – CD, Hyundai i30 Sport, Ford Connect Tournero a další.
Neméně významnou prezentaci bude mít Import Volkswagen Group se značkami VW, Audi, Seat. Národní výstavní premiéru bude mít Audi A5 Sportback, SEAT Leon Cupra R, Golf Variant, nový Transporter a Multivan.
Toto seskupení samozřejmě doplní značka Škoda zastoupená v letošním roce pražskou firmou Přerost a Švorc – auto s.r.o. Firma na svém stánku mimo známých modelů předvede horkou novinku firmy Škoda a.s. - Superb Combi.
Nové trendy pohonů osobních automobilů, jako jsou elektropohony a hybridy, které ovládly všechny letošní autosalony, představí na svém stánku firma EVC Group. Budou to vozidla na čistě elektrický pohon, ale také Toyota Prius Plug – In Hybrid. Firma Honda, která je rovněž známa svým dlouholetým vývojem v oblasti hybridních technologií, předvede v pražské výstavní premiéře Hybrid Honda Insight a novou Hondu City.
Subaru přiveze jako novinku model roku 2010 Subaru Outback 2,00 Trend. Značka Renault, zastoupená největším pražským prodejcem -  firmou Autoavant, předvede jednu ze skutečně nejširších nabídek modelů, které jsou nyní u Renaultu k dispozici. Premiérou bude nový Megane Grandtour. A protože s Renaultem je již neodmyslitelně svázána značka Dacia, nebudou chybět ani tyto vozy – Sandero, Sandero Steepway a další modely.
Dobývání Evropy čínskými výrobci pokračuje na stánku firmy Martin Motors. Tuto automobilku známe zatím z loňské premiéry off roadu CEO. Letos však stánek představí celý soubor rozličných vozů, ať již v provedení sedan, hatchback nebo dokonce vozidlo pro přepravu více pasažérů v provedení double car. Všechna vozidla mají vestavěný alternativní pohon LPG.
Souběžně s  Autoshow Praha 2009 probíhá na volné ploše před Průmyslovým palácem výstava nákladních automobilů, komunální techniky, karavanů a služeb – Transped / Comma / Karavany.
Doprovodné programy jsou každoročním zpestřením veletrhu. Letos se uskuteční 17. října v areálu Výstaviště na Bruselské cestě Tuningsraz a na polygonu v zadní části Výstaviště „Setkání mistrů trucktrialu“. Obě akce probíhají celý den.
Věříme, že v letošním roce bude návštěva veletrhu nejen lákavou příležitostí k prohlídce novinek, které přichází na náš trh, ale i k výběru nového vozidla z akčních nabídek zúčastněných vystavovatelů. Další informace naleznete průběžně na www.autoshowpraha.cz a www.transped-comma.cz.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688