TNBiz (TN.cz)
Finance  |  04.08.2009 18:28:01

MTV začne v Čechách a na Slovensku vysílat na konci listopadu

Mediafax

PRAHA (MEDIAFAX) - Nejznámější hudební televize na světě, kterou může naladit více než půl miliardy domácností na pěti kontinentech, se čeští a slovenští diváci dočkají již 29. listopadu. Uvedli to v úterý zástupci televize Nova a MTV.

MTV začne pro region Čech a Slovenska vysílat na kabelových, satelitních a IPTV platformách. MTV bude v České republice součástí rodiny televize Nova a po kanálech Nova Sport a Nova Cinema se stane třetí tematickou stanicí pod hlavičkou TV Nova. Česká verze hudební televize MTV bude 69. kanálem, který rozšíří celosvětovou síť MTV působící tak už ve 162 zemích.

MTV bude nabízet 24 hodinovou skladbu programů zaměřenou primárně na mladší cílovou skupinu. Využívat bude obsáhlé knihovny s možností kombinování širokého portfolia zahraniční i domácí hudební tvorby a zábavních programů, počínaje adrenalinem nabitým Nitro Circus a konče Cribs, pořadem nahlížejícím do života celebrit. Spolu se spuštěním televizního vysílání začne na doméně www.mtv.cz fungovat i webová stránka v českém jazyce.

Spuštění české verze MTV budou poslední listopadový víkend provázet akce pro fanoušky hudby a vyznavače adrenalinové podívané. Nejprve se v pátek 27. listopadu představí v Praze po delší odmlce britská fenomenální kapela Prodigy, která již přes patnáct let udává směr moderní elektronické hudbě. O den později bude MTV titulárním partnerem desátého ročníku závodů ve freestyle motokrosu Gladiator Games a s ním spojeného vyhlášení „FMX jezdce desetiletí“. Svoji účast potvrdil i Travis Pastrana, hlavní aktér pořadu „Nitro Circus“, který vysílá právě MTV a na který se budou moci těšit i čeští a slovenští diváci.

Podle slov Petra Dvořáka, generálního ředitele TV Nova, je MTV vítanou novinkou v portfoliu tematických kanálů televize. “Naši mladší diváci již značku MTV dobře znají a spuštěním její lokální verze dokládáme, že se neustále snažíme poskytovat divákům co nejatraktivnější obsah. Hudebně life stylový kanál navíc skvěle doplní naši současnou nabídku tematických kanálů filmové a seriálové Novy Cinemy a sportovního kanálu Nova Sport, říká Petr Dvořák.

“Náš záměr spustit MTV Czech v České republice a na Slovensku vzbudil ohromný zájem. Tento kanál se stane 13. lokálním kanálem v Emerging Markets Group, a my se zavazujeme, že i zde budeme našim divákům přinášet inovativní prémiový obsah na multimediální platformě,“ sdělil Levente Málnay, General Manager a Vice President, MTV Networks Hungary, Emerging Markets, MTVNI, kam patří i MTV v České republice.

David Vandrovec, vandrovec@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Finance:

28.02.2012  Jak obchodovala Amerika 28. 2. 2012 Grant Capital (Grant Capital)
27.02.2012  Jak obchodovala Amerika 27. 2. 2012 Grant Capital (Grant Capital)
27.02.2012  Evropské burzy oslabují, pražská burza udržela úroveň z konce minulého týdne Investiční bankovnictví (Komerční banka)
27.02.2012  ECB už 2 týdny nekoupila žádné vládní dluhopisy Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688