Tiskové zprávy  |  26.06.2009 13:41:24

Kupte si jeden byt a získejte penthouse zadarmo! Společnost DavCor vyhlašuje jedinou soutěž svého druhu v České republice

Penthouse s rozlohou 106 metrů čtverečních, který je součástí projektu Rezidence Jubileum, čeká na svého majitele. Šance na získání klíčků od penthousu je 99:1 -

Praha, Česká Republika, 25. června, 2009 – Pražský developer DavCor na dnešní tiskové konferenci oznámil spuštění soutěže, která je jediná svého druhu v České republice. Její koncept je jednoduchý: kdokoliv si koupí byt v novém projektu společnosti DavCor Rezidence Jubileum v Praze 7 bude zařazen do slosování soutěže o střešní apartmán o velikosti 106 metrů čtverečních nabízející několik teras v hodnotě 10 milionů korun. Vzhledem k faktu, že nádvorní komplex nabízí celkem 100 bytů, je šance odejít s touto fantastickou cenou 99:1.

 „Mnoho developerů působících na pražském trhu nabízí v současné době různé typy slev a dalších bonusů, ale nikdo dosud nezašel tak daleko, aby zákazníkům nabídl střešní apartmán jako cenu do soutěže,“ vysvětluje ředitel DavCoru, David Werry.

 „A proč to vše vlastně děláme?“ pokračuje Werry. „Náš projekt má vynikající design, výbornou kvalitu a nachází se ve skvělé lokalitě v blízkosti centra města. Ceny jsou nastaveny podle současné úrovně na trhu a jsou dostupné. Avšak my jsme chtěli udělat ještě více a připravit něco vzrušujícího pro zákazníky. Také jsme chtěli povzbudit trh během července a srpna, kdy je běžné, že je situace na trhu trošku ospalá a samozřejmě je naším záměrem rovněž prodat více bytů. Kromě toho se také snažíme, aby se všichni pobavili během těžkých časů ekonomické krize.“

K účasti v soutěži je nutné si koupit byt, což obnáší zaplacení rezervačního poplatku v hodnotě 50 tisíc korun a také 15 procentní zálohy. Do doby, než bude budova dokončena, nemusí zákazník platit další náklady.

Soutěžní otázka zní: Jak dlouho (s přesností na sekundy) bude trvat profesionálnímu závodníkovi disciplíny Trial panu Vlastislavovi Čiháčkovi jízda na kole na trase od úpatí sochy sv. Václava k prostřednímu vchodu obytného domu v REZIDENCI JUBILEUM v odpoledních hodinách v pracovní den, za předpokladu, že se jezdec snaží dosáhnout co nejkratšího času? Trasa bude absolvována celkem třikrát a výsledný čas bude určen aritmetickým průměrem z dosažených hodnot.

Vlastislav Čiháček je patronem programu „Zelená kola“ společnosti DavCor, který vznikl za účelem propagace cyklistiky jako alternativního způsobu dopravy v centru města. V rámci tohoto programu se DavCor zavázal, že poskytne kolo a bezpečnostní vybavení ke každému prodanému bytu.

DavCor
DavCor s.r.o. založil v roce 2006 anglický podnikatel David Werry, který působí na realitním trhu již přes 30 let, z toho 15 v regionu střední Evropy. DavCor je dynamický developer na trhu s nemovitostmi, který se zaměřuje především na rezidenční sektor v Praze a ostatních velkých městech v České republice. Společnost je také členem sdružení Nová Praha 7, což je společná iniciativa Městské části Praha 7 a soukromých developerů, která vznikla na podporu dynamického a úspěšného rozvoje této čtvrti.

Pro více informací navštivte: www.jubileumsoutez.cz, www.jubileum.cz, www.novapraha7.cz a www.davcor.cz  

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Tiskové zprávy:

30.01.2024  Sodexo Benefity jsou nyní Pluxee Pluxee Česká republika (Pluxee ČR)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688