TNBiz (TN.cz)
Investice  |  23.06.2009 03:30:03

Zlatá koruna v úterý vyhlásí nejlepší finanční produkt roku, vítězem je GE Money Bank

Mediafax

PRAHA (MEDIAFAX) - Na tradičním galavečeru v TOP Hotelu Praha budou v úterý vyhlášeny výsledky 7. ročníku soutěže Zlaté koruny o nejlepší finanční produkty roku 2009. Více než 126 000 hlasujících zvolilo nejlepším produktem internetové bankovnictví InternetBanka společnosti GE Money Bank.

Cenu podnikatelů si letos odnáší Komplexní pojistný program pro dopravce České pojišťovny. „Děkujeme všem klientům, kteří hlasovali a především používají Internet Banku GE Money Bank. Uznání našich zákazníků je ta nejlepší forma ocenění, a proto si velmi vážíme našeho vítězství v Ceně veřejnosti. Naším cílem je i nadále poskytovat výborné produkty a služby zákazníkům. Naše Internet Banka obsahuje jedinečnou aplikaci GE Money Manager, která umožňuje klientům řídit jejich finance pomocí jednoduchých a snadných přehledů příjmů a výdajů,“ uvedl Peter Herbert, předseda představenstva a generální ředitel GE Money Bank.

Druhé místo v Ceně veřejnosti patří mKontu, osobnímu účtu mBank a na třetí pozici se umístila Nízká hyposplátka Raiffeisen stavební spořitelny. V Ceně podnikatelů patří druhé místo Komplexnímu pojištění podnikatelů NOE Plus Allianz pojišťovny a třetí místo si vybojovalo pojištění TREND pojišťovny Kooperativa.

Letošní sedmý ročník soutěže Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty roku byl z pohledu hlasování veřejnosti výjimečný počtem účastníků. Zatímco loni se stejného hlasování zúčastnilo 43 293 osob, letos to bylo 126 030 hlasujících. V Ceně veřejnosti bylo odevzdáno 112 879 hlasů a v Ceně podnikatelů 13 151 hlasů. Rekordní byl i počet produktů, pro které lidé hlasovali. Letos jich bylo 615, tedy o 75 více než loni.

Hlasování o Cenu veřejnosti bylo i letos dvoukolové. Z prvního kola, které bylo ukončeno 20. dubna a hlasovalo v něm 59 405 lidí, postoupilo do finálového kola dvacet finančních produktů s největším počtem hlasů. Na rozdíl od prvního kola, které probíhalo na internetu, bylo tak možné ve finálovém kole hlasovat i prostřednictvím SMS zpráv.

Soutěž Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu. V roce 2009 se pod záštitou ministra financí ČR konal již její 7. ročník. Od začátku soutěže v roce 2003 se jí zúčastňují všechny významné banky, pojišťovny, leasingové, investiční a další finanční společnosti. 7. ročníku soutěže se zúčastnilo 67 finančních společností s celkem 213 produkty.

Nejlepší produkty v 15 kategoriích vybírá Finanční akademie složená z téměř 300 finančních odborníků. Kromě toho uděluje také cenu Novinka roku. Výsledky hodnocení ve Zlaté koruně pomáhají veřejnosti snáze se orientovat v nabídce finančních produktů, motivují občany k tomu, aby se více zajímali o vlastnosti jednotlivých produktů a lépe porozuměli nabídkám finančních společností.

Významnou součástí Zlaté koruny je hlasování o Cenu veřejnosti, kdy nejoblíbenější finanční produkty volí veřejnost prostřednictvím internetu a SMS zpráv. V roce 2007 bylo hlasování
rozšířeno o Cenu podnikatelů, kterou se oceňují nejlepší finanční produkty pro malé a střední podnikatele.

Tomáš Cížek, cizek@mediafax.cz

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688