Úvěry, půjčky  |  27.02.2009 13:41:01

UniCredit Leasing: vznikla první mezinárodní síť

  • • UniCredit Group a společnost Locat (Itálie) vytvořily první evropskou společnost v oblasti leasingových služeb spojením sítě mezinárodních odborníků na leasing v 17 zemích

Skupina UniCredit a společnost Locat (Itálie) vytvořily skutečně mezinárodní leasingovou síť spojením lokálních zkušeností s globálním dosahem své evropské sítě. Od ledna 2009 italská leasingová společnost Locat vystupuje pod novou značkou UniCredit Leasing a bude dále koordinovat celou obchodní část skupiny UniCredit Group v rámci celé Evropy.

Síť společností UniCredit Leasing, která zahrnuje více než 2 900 zaměstnanců, je celkem v 17 zemích, a to v Itálii, Rakousku, Německu a na rostoucích trzích střední a východní Evropy v České republice, Polsku, Maďarsku, Srbsku, Slovinsku, Chorvatsku, Bulharsku, Rusku, Pobaltských státech, Bosně a Hercegovině, Rumunsku, Turecku a na Slovensku.

Být blízko zákazníkům
Nový organizační model společnosti UniCredit Leasing je založen na třech hlavních oblastech: strategie, obchod a provoz.

Tato struktura bude také zahrnovat pět Globálních kompetenčních center, které spojí znalosti o rozvoji leasingových produktů v globálním měřítku. V jednotlivých kategoriích bude mezinárodní tým schopen poskytnout efektivní řešení napříč všemi regiony, kde je UniCredit Leasing přítomen. Globální kompetenční centra se zaměří na konkrétní kategorie, které pro blízkou budoucnost představují obchodní cíle společnosti v globálním rozsahu. Jedná se o pojištění, nemovitosti, dodavatele, letectví a správu vozového parku.

Pod společnou značkou na klíčových trzích, kde je společnost UniCredit Leasing přítomna, bude tato také využívat největší bankovní sítě ve střední a východní Evropě: 10 000 poboček skupiny UniCredit Group je zastoupeno ve 22 zemích a pomůže dále zlepšit schopnost vyhovět potřebám klientů společnosti.

“Z hlediska interní perspektivy je organizační struktura jasně zaměřena na využití našich nejlepších postupů a sdílení znalostí v rámci geografického rozsahu UniCredit Leasing, – uvádí pan Massimiliano Moi, prezident společnosti UniCredit Leasing. „V současné době jsme jasně vedoucí leasingovou společností v Evropě a chceme pokračovat v této úspěšné cestě nejen pokud jde o objem obchodů, ale i pokud jde o spokojenost zákazníků a tvorbu hodnoty,” doplňuje pan Moi.

UniCredit Leasing – první skutečně evropská leasingová síť
První skutečně evropská leasingová síť UniCredit Leasing pokračovala v roce 2008 ve svém rozšiřování jako jednotný a propojený subjekt. Jednotlivé národní společnosti patřící do této sítě patří mezi trojku vedoucích leasingových společností na místním trhu v 9 ze 17 zemích, kde je společnost přítomna. Významný krok na italském trhu dodal Společnosti nový a velmi silný impuls pro další rozvoj v rámci dosahu společnosti UniCredit Leasing.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář





Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688