Zdeněk Materna novým generálním ředitelem MEXX Reality

Zdeněk Materna novým generálním ředitelem MEXX Reality

 

23. července 2008, Praha – Novým generálním ředitelem společnosti MEXX Reality, která patří mezi trojici největších realitních firem na tuzemském trhu, se stal Zdeněk Materna (40). Ve funkci vystřídal Zdeňka Macháčka, který se posunul na nově vytvořenou pozici prezidenta společnosti.

Do MEXX Reality přišel Zdeněk Materna z developerské společnosti FINEP a partners, jejímž byl od poloviny roku 2006 obchodním ředitelem. Dříve působil v manažerských pozicích ve společnostech SGB Cz, Stavební elementy Praha a Armabeton. Svoji profesní kariéru zahájil na Městském úřadě ve Dvoře Králové, kde byl vedoucím na odboru výstavby a územního plánování.

Hlavním cílem Zdeňka Materny je další zkvalitňování služeb pro klienty a posílení vedoucí pozice společnosti MEXX Reality na trhu. Důležitým úkolem je i dokončení expanze do českých a moravských regionů. Do konce letošního roku má mít Mexx REALITY pod Maternovým vedením plně fungující celorepublikovou síť poboček. Ty společnost provozuje na základě frančízingových smluv se zájemci, kteří uspějí ve výběrových řízeních. Materna bude zároveň řídit i dceřinné společnosti Hypo finance CZ  a developerskou společnost Mexx stav czech.  

Zdeněk Materna vystudoval ČVUT, obor pozemní stavitelství na stavební fakultě (1986-1991). Hovoří anglicky, německy a rusky. Ve volném čase se zajímá o architekturu a design, věnuje se cestování a sportu.

 

Mexx Reality působí na českém trhu od r. 2000. Pro své klienty zajišťuje prodej a nákup nemovitostí, právní podporu a ve spolupráci s předními bankami hypoteční financování prostřednictvím své společnosti HYPO Finance CZ. Další dceřinná společnost Mexx stav czech se zaměřuje na generální dodávky bytových, komerčních a průmyslových objektů a rodinných domů na klíč.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy