CENTRAL GROUP představuje exkluzivní lokality v Praze 10 – Zahradním Městě a v Praze 5 - Radlicích

Společnost CENTRAL GROUP díky své nejširší nabídce nových bytů, rodinných domů a parcel na našem trhu je schopna vyhovět požadavkům i těch nejnáročnějších klientů. Novinkou v oblasti luxusních bytů je od jara 2006 lokalita Rezidence Park Hostivař v Praze 10 – Zahradním Městě a druhá etapa prodeje luxusních bytů v Praze 5 – Radlicích v lokalitě pod názvem Rezidence Panorama.        

CENTRAL GROUP nyní nabízí nové zděné byty a ateliéry celkem v 10 lokalitách v Praze. Novinkou od jara 2006 je lokalita Rezidence Park Hostivař v Praze 10 – Zahradním Městě s výhradně luxusními byty. Lokalita leží přímo vedle nákupního a zábavního centra Park Hostivař a budoucí stanice metra Na Groši.  Byty jsou zde již od necelých 1,3 mil. včetně DPH a luxusního provedení REZIDENCE. To zahrnuje nad rámec provedení v jiných lokalitách např. velmi kvalitní dřevěná eurookna, dřevěné třívrstvé podlahy ve všech obytných místnostech, exkluzivní koupelny s podlahovým přitápěním, topení ve formě podlahových konvektorů a řadu dalších nadstandardních prvků. Přímo v místě bude 24 hodin denně fungovat recepce a pult centralizované ochrany. Dispozice bytů jsou zde 1+kk až 5+kk.

V Praze 5 – Radlicích vznikne v sedmi vilových domech celkem 146 luxusních bytů. Lokalita Rezidence Panorama stojí na vrcholu nabídky bytů společnosti CENTRAL GROUP. Tato velmi atraktivní lokalita se nachází Na Malvazinkách, v návaznosti na ulici Štorkánova. Díky svému umístění nad Radlickým údolím bude mít většina bytů krásný jižní výhled do krajiny. Lokalita je navíc vzdálená jen cca 350 m od stanice metra B – Radlická. Byty jsou zde v cenách od 2,3 mil. včetně DPH a také speciálního luxusního provedení REZIDENCE. Dispozice bytů jsou 1+kk až 5+kk. Termín zahájení výstavby je plánován na léto tohoto roku a dokončení na prosinec roku 2007.

Klienti mohou také vybírat z nabídky bytů v Zahradním Městě, na Proseku, v Suchdole, Horních Měcholupech, Stodůlkách, ve Vršovicích a v Hostivici u Prahy. U všech nových bytů nabízí společnost CENTRAL GROUP luxusní provedení již v základní ceně.

CENTRAL GROUP garantuje pro své klienty sníženou sazbu DPH ve výši 5%. A to u malých i velkých bytů a také u všech rodinných domů. Zároveň platí, že všechny ceny jsou vždy pevné a konečné. Obchodní ceníky neprodaných bytů, domů a parcel jsou neměnné vždy po celé čtvrtletí. K úpravě ceníků může dojít pouze při zahájení nové čtvrtletní nabídky, tedy vždy na začátku března, června, září a prosince. V každém případě vždy platí, že okamžikem uzavření smlouvy je cena pevná, konečná a včetně DPH.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz

Miluše Netolická
obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Nové bydlení