Vladimír Urbánek
(Kurzy.cz)
Hypotéky  |  31.08.2005 15:18:32

Hypoteční banka nabízí k hypotéce další peníze prostřednictvím kreditní karty

Klienti Hypoteční banky budou moci od září získat o několik desítek tisíc korun vyšší úvěr než dosud – například na nákup zařízení nového bytu nebo pokrytí běžných rodinných výdajů. Hypoteční banka totiž bude vybraným novým i stávajícím klientům automaticky zasílat Kreditní kartu Hypoteční banky. Úvěrový limit kreditní karty bude individuální od 15 do 50 tisíc korun a bezúročné období bude až 45 dnů. Pro její aktivaci klient vyplní pouze žádost. Jiné dokumenty jako např. potvrzení o příjmu již nepředkládá a pro splácení hypotéky i úvěru z kreditní karty může využívat běžný účet u kterékoliv banky.

 

Karta má výhodné finanční podmínky. Kromě řady služeb zdarma (vydání a vedení v prvním roce, blokace atd.) má jednu z nejnižších úrokových sazeb na trhu ve výši 1,5 % měsíčně.

 

„Rozšiřujeme nabídku našich služeb. Vedle hypoték na bydlení a neúčelových hypotečních úvěrů nabízíme našim klientům další finanční produkt. Kartu mohou klienti samozřejmě používat zcela univerzálně. Vedle zařízení bytu jim tedy může sloužit dlouhodobě pro vyrovnávání rodinných financí,“ říká Jana Hezinová, ředitelka marketingu a PR Hypoteční banky.

 

Elektronická neembosovaná kreditní karta, kterou Hypoteční banka připravila ve spolupráci s ČSOB, umožňuje držitelům nakupovat v obchodech s elektronickým terminálem, na internetu nebo vybírat hotovost ve všech bankomatech označených logem MasterCard, a to i v zahraničí. Karta vyžaduje vždy on-line autorizaci platby, čímž se významně zvyšuje její bezpečnost.

 

Bezúročné období po dobu až 45 dnů se, na rozdíl od některých jiných bank, vztahuje nejen na peníze čerpané platbami u obchodníků, ale také prostřednictvím výběrů z bankomatů. Výši měsíční splátky a den její splatnosti si každý určuje sám, minimálně však musí splácet 5 % čerpané částky. S každou splátkou se pak úvěrový limit obnovuje, takže finanční prostředky z kreditní karty lze užívat opakovaně. Klient si v žádosti může zvolit automatické inkaso ze svého běžného účtu u jakékoliv banky, takže se nemusí starat o pravidelnou úhradu splátek.

 

Vydání karty a její vedení v prvním roce je zdarma, stejně jako zasílání měsíčních výpisů plateb, zůstatků a splátek, automatické inkaso splátky nebo blokace karty při ohlášení ztráty nebo krádeže.
K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Zprávy a články k hypotékám









Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688