cryptokingdom.tech (Crypto Kingdom)
Kryptoměny  |  31.03.2020 19:01:21

Bitcoin a kryptoměny, není to celé podvod?

Bitcoin a kryptoměny, není to celé podvod?

31.03.2020 / Crypto Kingdom

V dnešním videu ze základní Univerzity kryptoměn se podíváme na to, proč jsou vlastně považovány kryptoměny některými skeptiky za podvod a samozřejmě i na několik základních důvodů, proč tomu tak není.

Jsou kryptoměny podvod?

Rozhodně ne! Za kryptoměnami stojí vyspělá technologie kryptografie, na které se již desítky let pracuje. Propojme si to s potenciálně revoluční technologií blockchainu, ve které je taktéž rozhodně nemálo peněz i zainteresovaných velkých hráčů a vznikne nám nová úplně revoluční oblast, která má potenciál stát se pro společnost tak revoluční, jako byl v minulosti třeba příchod e-mailů.

Nauč se pracovat s burzou Binance pomocí našeho návodu zde.

Proč jsou někteří lidé ke kryptoměnám skeptičtí?

Kromě toho, že se jedná o něco nového a novou technologii, kterou málokdo chápe, máme několik dalších důvodů. V první řadě mají blockchain i kryptoměny rozhodně své mouchy, o tom určitě není pochyb. Mimo to je ale důležité si uvědomit, že značnou část negativních zpráv způsobují i spekulanti, kteří se stali oběťmi cenové volatility a lidé, kteří svou neznalostí o kryptoměny přišli. Mimo to se samozřejmě kryptoměny a plná decentralizace nelíbí některým subjektům, které tak ztrácí kontrolu.

Zajímá Tě, jak se dá vydělat na kryptoměnách? Mrkni na článek, kde Ti různé možnosti výdělku nastíníme.

CryptoKingdom.cz

Jsme mostem mezi starým a novým světem. Provedeme tě světem kryptoměn a ukážeme ti cestu k největší příležitosti 21. století.

Crypto Kingdom je největší kryptoměnová komunita na CZ/SK scéně. Pomohli jsme již několika tisícům začátečníků se v kryptoměnách zorientovat.

Připoj se k nám a my tě provedeme: https://start.cryptokingdom.tech

01.04. 09:07  Obhajovat neobhajitelné (petr novak)
31.03. 20:58  Obhajovat neobhajitelné (Miloslav)
31.03. 19:34  Obhajovat neobhajitelné (Jan Novák)





Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste