19.09.19 Technická analýza BTC/USD – Bitcoin dominance i hodnota klesá. ETF odloženo. Poslední zhasne!

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Bitcoin dominance i hodnota klesá. 1. útok altcoin bulls začal 07. 09. Dominance BTC i hodnota poté začala klesat. Vše je to o support line trianglu. Poslední zhasne!

Chcete sledovat aktuální kurzy kryptoměn v reálném čase? Můžete ZDE přímo na kryptomagazinu 🙂

Technická analýza BTC / USD

Poslední zhasne, neboť jestliže neudržíme support line trianglu na BTC, podíváme se na nejbližší support 7500 USD. Při mé poslední TA na BTC z 16. 09. 2019 jsme měli zakreslen triangl z support line, kde se BTC odrazí. Support line na odraz nahoru vycházel na 9652 USD. Hádejte, kde se dnes BTC odrazil. Support line: 9652 USD. Přesněji se to už ani nedá. Celou předchozí TA si umíte přečíst zde. Něco ale z předchozího TA nevyšlo, a to byl pattern (abc), který nedosáhl na resistance line kanálu. Zdá se, že prozatím jsou hodnoty nad 11 000 USD na BTC v říši snů trejderů.

Na včerejší propad BTC může mít dopad i přeložení ETF, které mělo mít rozhodnutí za měsíc. Je to ale fundament, který TA jen potvrzuje. Poslední týden měl BTC rozptyl o velikosti 200 – 300 USD, což je dost málo na současnou hodnotu. V předešlé TA jsem psal, že investoři čekají na větší pohyb pro nastavení long / short. Ten zřejmě přišel včera ve formě fundamentu o ETF, a tak se investoři rozhodli pro short s tím, že respektujú support line trinaglu, kde jsme se dostali na 1 USD přesně knotem na 1D.

Příští týden v pondělí nás už čeká vytoužené spuštění Bakktu, čekají investoři na to? Načasování nemohlo být lepší: shození BTC k support line před bakktem a následná snaha o push, to by měla být strategie investorů, ve kterou věřím já sám podle mých zkušeností. Posunul jsem tedy pattern (abc). Při pohledu na graf jsem už v předchozí TA psal o tom, že nemusíte být odborníkem na TA, abyste věděli, že konce trianglů se uzavírají obrovskými svíčkami. Ty by mohly přijít ve formě propadu na nejbližší support 7500 USD. nebo naopak obrovské svíčky k 12 300 USD, první vážné resistanci.

Předešlá analýza na TA

Aktuální situace a doplnění predikce

Včerejší prěvody:

Na shrnutí dnešní TA a “poslední zhasne”

Všechno je to o tom udržet support line kanálu na BTC, netřeba spekulovat a vytvářet složité TA a kreslit do grafu zbytečně line, patterny atd. Situace je přehledná celé měsíce! Mě osobně mrzí, že mnohý tu TA na BTC tak složitě popisují, přitom stačí poukázat na support line trianglu, jako to děláme už celé měsíce na kryptomagazínu.cz (KRYPTOMAG.CZ). Je to úplně jendoduché, heslo “poslední zhasne” je formulka pro bear market na BTC, pokud propadneme pod momentálních 9650 USD. I když se to momentálně nezdá, BTC je stále bullish, právě pro support line kanálu na BTC. Pokud se udržíme nad, stále jsem BTC optimista a vidím prostor pro růst k 17 000 USD (poprvé jsem to psal už na 5800 USD). 

Toto je za mne pro dnešní vyvsětlení poklesu a predikce do následujících týdnů všechno. Přikládám ale ještě 1 můj starší článek na Golden Cross MA50/200, který vysvětluje tuto 4měsíční stagnaci na BTC. Graf k nahlédnutí vidíte výše.

POZOR: Žádné údaje v článku nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik.

Co číst dále?

Co je úspěch a jak ho dosáhnout

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
3 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Luděk

Panebože to je zase článek plný samých lží a nesmyslů! za prvé hodnota dnes v žádném případě neklesla na vámi uváděnou Support line 9 562 USD, dle CMC dnes neklesla pod 9800, přestante lhát!!!! Za druhé prý pod tímto supportem je nejbližší 7500. WTF? 😀 to si děláš legraci že jsi takový lhář nebo takový amatér, těch linií je tam spousta, zejména TY a spousta dalších ostatní od začátku srpna neustále uvádíte, že pod 10k je mnoha support linií, nejníže 9200 a poté cca 8k, všichni jste uplně vedle, nikdo neví kam se trh pohne, jen věštíte z koule a taháte z lidí peníze aby kupovali Vaše nesmyslné predikce!

Václav

CMC tak ten má do přesnosti dat z burz hodně daleko. Bitstamp uvádí za posledních 24 hodin low cenu na BTS 9600 USD…. Například ….

Lakatsohi

Achjo,tady je nuda,chybi tu Lofas alias Hovad u tech jeho komentaru jsem se aspon zasmal 🙂 Ten by vam zas napsal jaka h***a tu pisete 🙂

spot_img