Hypotéku v ČS vyřídíte i bez návštěvy pobočky; se vším klientům poradí osobní hypoteční specialista

Hypotéku v ČS vyřídíte i bez návštěvy pobočky; se vším klientům poradí osobní hypoteční specialista

  • ?Klienti nyní mohou získat finance na bydlení online, třeba z pohodlí domova
  • Po celou dobu budou mít po ruce zkušeného poradce
  • Hypotéku mohou zájemci získat do 48 hodin

Od letošního léta mají všichni zájemci o hypotéku možnost vyřídit si financování bydlení, aniž by museli do pobočky. Nově si totiž kromě refinancování stávajícího úvěru mohou vyřídit online i nový hypoteční úvěr. V ideálním případě, pokud má zájemce připravené všechny potřebné dokumenty, může čerpat hypotéku již za dva dny. Po celou dobu vyřizování mu je k dispozici jeho osobní hypoteční specialista, který mu se vším poradí i mimo standardní pracovní dobu.

„Hypotéku může klient vyřešit od začátku až do konce bez návštěvy pobočky. Takto komplexní řešení nabízíme jako jediní na trhu,“ řekl Marek Sabaka z oddělení Digitálního prodeje České spořitelny, který má vývoj online hypotéky na starosti. „Pro závěrečný podpis smlouvy totiž vyrazíme za klientem, kam bude potřebovat – k němu domů, do kavárny, nebo do práce. Může se samozřejmě zastavit i v naší pobočce, pokud chce,“ dodává Sabaka.

Prvním krokem k získání financí na vlastní bydlení online je vyplnění žádosti na stránce hypotečního centra [nové okno] České spořitelny. Její vyplnění zabere zhruba 15 minut i díky tomu, že přibližně polovina polí v žádosti je již předvyplněná. U zájemců z řad našich klientů oslovených prostřednictvím internetového bankovnictví SERVIS 24 je míra předvyplnění ještě vyšší. Rozpracovanou žádost si může každý až na 30 dní uložit a později se k ní vrátit.

„Velkou výhodou je i to, že žádost je flexibilní a od zájemců vyžaduje vyplnit jen ta pole, která jsou pro daného člověka relevantní,“ zdůraznil Sabaka. Pokud tedy někdo dokládá například jen příjem od jednoho zaměstnavatele a nemá spoludlužníka, jeho dotazník bude výrazně kratší, než u někoho kdo dokládá dva, nebo tři zdroje příjmů a má spoludlužníka. Online hypoteční žádost je důkladně zabezpečená, nikdo jiný se k ní nedostane, posledním krokem je verifikace prostřednictvím SMS zprávy.

Další výhodou je, že po celou dobu vyřizování hypotečního úvěru má zájemce k dispozici osobního hypotečního specialistu. Ten je mu k dispozici i mimo standardní pracovní dobu a to jak na telefonu, tak i na emailu a chatu. Kromě toho, že dokáže v každé fázi zájemci poradit se vším, co potřebuje, má i dokonalý přehled o tom, jaké dokumenty a informace již klient doložil a co mu ještě chybí. Samotný podpis se pak odehrává na místě zvoleném klientem, kam za ním dojede hypoteční specialista České spořitelny. Pokud si to bude klient přát, může smlouvu podepsat i v pobočce a ve smluvenou dobu a bez čekání ve frontě.

Online refinancování hypotéky Česká spořitelna spustila loni v létě a úspěšnost této služby potvrdila, že se vydala správným směrem. Klienti velmi oceňují to, že je jim k dispozici konkrétní online hypoteční specialista, který telefonicky nebo emailem zodpoví všechny jeho dotazy či individuálně nastaví úrokovou sazbu. Je mu k dispozici ve všední dny od 8 do 20h a komunikace s ním plně nahradí osobní kontakt v pobočce. Pro tyto účely Česká spořitelna již loni vytvořila, speciálně vyškolila a letos doplnila nový tým, který se věnuje výhradně online hypotékám (novým i refinancovaným).

Pro další informace prosím kontaktujte Tiskové centrum Finanční skupiny České spořitelny:

František Bouc
Dočasný tiskový mluvčí ČS
Pavla Kozáková
Tiskové centrum ČS


PDF verze tiskové zprávy [nové okno]



Zařazenoút 15.08.2017 00:08:00
ZdrojČeská spořitelna
Originálcsas.cz/banka/content/inet/internet/cs/sc_18664.xml

Související témata

ČESKÁ SPOŘITELNA



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.