Daň z nabytí nemovitosti se měla zrušit už dávno, kupující za nemovitost ušetří stovky tisíc - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 5 (5)
 
přečíst (1) 01.04.20 00:11  FMach  fmachzavinacemail.cz  (209727)

Daně a zase daně

Daně vybírá stát na své služby a co je na tom špatné, je skutečnost, že si toto stanovuje sám stát. Je to totéž, kdyby si zaměstnanec stanovil svůj plat . Daněmi si občan platí služby státu, ale nemá možnost za své peníze si říci co od státu chce a kolik by mělo státu stačit. K dani z nemovitosti, je to nesmysl, platit daně už ze zdaněných peněz. Jeden příklad, daň bude 10 % z ceny a tak v případě, že se dům či nemovitost prodá 10 x, tak to znamená, že si stát vezme z toho prodeje cenu celé nemovitosti.. Dalším problémem je samotná cena v čase. 

Takže daň z nemovitosti  zavedli politici jako svůj příjem bez ohledu na spravedlnost a příslušnost  politické partaji. Komunisté, ODS, KDU, TOP09, ČSSD i ANO jí vybírá a věřte ten kdo sebere odvahu a uskromní se či uskromní stát, ten je u mě skutečný hrdina.

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 31.03.20 18:06  Radim  (209704)

Tuhle nesmyslnou daň opakovaně nelevicová opozice chtěla

zrušit, ale vláda to vždy zablokovala. Teď se paní Schillerová snaží pokrytecky "rozhýbat trh" (určitě se to hodí jejímu zeťákovi Davidu Rusňákovi/DRFG) !! Navíc opět narůstají počty úředníků- nepochybně zase s dobrými platy. Dnes např v Brně na Opuštěné ul jeden (ve funkci bezpečnostního ředitele !) rozdával v centru lékařům náústky (sám měl respirátor !). Takže samozřejmě, hlavní je sledovanost vládních špiček ve veřejnoprávních médiích. A jak s oblibou říká pan Babiš- "makáme "

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (0) 31.03.20 16:27  KarelB  (199271)

Daň

Jestli proti zrušení daně bude fungovat i navržené zrušení daňového odpočtu za zaplacené úroky, jde v podstatě o ....nic. 

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (10) 30.03.20 21:20  Milan Koch  (209662)

Daň z držení nemovitosti

Samozřejmě, že daň z nabití nemovitosti je špatná. Měla by být univerzální daň z držení nemovitosti, plus extra zdanění jakékoliv další nemovitosti..tedy investiční byty, apod. Zejména v době nedostatku bytů, by mělo být velmi nevýhodné držet jakoukoli další nemovitost.

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (10)
Vaše doporučení:
přečíst (1) 31.03.20 16:17  roman  sedmihlavydrakzavinacseznam.cz  (208150)

Daň z držení nemovitosti

Nesouhlasím,proč by měl člověk platit za další nemovitost extra zdanění. .zdanění  je pouze jedno-Ústava CR taky jedna a jemi uplne jedno kolik kdo ma investicnich bytů; ano jsou tu sro ktere maji byty k pronajmu ve velkém,  ale jeste to neznamená ze bude jina extra daň. . Dvoji ceny tim sme uz prošly. . Mam koupeny 4byty,stát mi nadává ani korunu a mysli si presne jako Vy,ze se topim v penezich.. chyba.. jeden byt je stale z demolovan byt byl koukej v exekuci od neplatiče a stát se prodejem zbavil horkého bramboru a hodil to na kupujícího a nezajistil ani předání klíčů a nemovitosti vse jen papírově. . Musim platit i za tento byt, druhy byt je pronajat, třetí byt musím opětovně opravovat na své náklady bez příjmu z nájmu.. třetí byt není přizpůsoben k bydlení.. možná extra zdanění by se dalo hovořit u bytu o větším počtu ale ne rozhodně o malém počtu.. ze nejsou nájemní byty? Byty jsou k pronajmu, ale lidi rádoby nájemníci nechtějí vcas platit,neumějí se v bytě chovat a když to není jejich tak vám ho zničí;  urvou zásuvky, vytrhaji vypínače, urvou zá vzteku nebo nevím proč  rameno od baterie k vodě.. vypínače prelepi lepenkou a ještě byt zaneradi stenicema... opravdu si myslíte ze je bytu nedostatek? Bytu je tak akorát,jen zákazníků nájemníků je  hafo ale slušnější je hodně málo.. pokud byt necháte opravit a asanovat vyjde váš to na 4tisíce a to nemluvím o tom ze vám třeba nevrátí ani klíče a můžete mít smlouvu sebelepší. .jeden klíč od domu,klíč od bytu, klíč od schránky a70kc za kus pokud máte štěstí a máte náhradní, pokud jste bez štěstí a chcete dodržovat zákony pronajměte byt bez náhradních klíčů a pak jste v ... otevření bytu stojí od 2000 zabouchnuto-2500 zamceno.Kdo to tomu vlastníkovi nahradí a ty nervy.. na těch lidech nepoznáte ze nechtějí plnit povinností ze smlouvy, chtějí jen si užívat pohodlí cizího domova.. myslíte, ze vám pomůže policie, zaeviduje váš problém a pak odloží.. ukradená lednice prý nájemník lupič řekl policii až bude mít peníze ze mi je vrátí a tu skříňku k obývací stěně policie vypátrala ze by nestala 800kč co jsem uvedl ale jen 200korun a to není zase moc peněz o které jsem přišel.. když vlastník ale nezaplatí peníze za byt správci ihned ma pokutu, tak o jaké spravedlnosti vlastně hovoříte,  když byjste chtěl dávat extra daň. . Zkus te si to a uvidíte.. žádám slušné lidi co chtějí bydlet a zabydleni i měsíčně bezproblému platit,aby se ozvali sepiseme smlouvu i na 15let a budu spokojen. Stát se zbavil bytů  právě proto, ze dobře věděl  jak to bude vypadat když lidem bude nařizovat a regulovat příjmy.. nejsou příjmy a ti co neumějí hospodařit nebudou umět hospodařit ani kdyby měli peněz dostatek.. synovi koupili tašku do první třídy s obrazkem pavouciho může za 1800kč  levnější prej nechtěl.. sami na sociálně ale dítěti říci ne;  neumějí.. co více chcete říci..?? 

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:


Diskuze Daň z nabytí nemovitosti se měla zrušit už dávno, kupující za nemovitost ušetří stovky tisíc, další stránky: 1

Odkazy k diskuzi Daň z nabytí nemovitosti se měla zrušit už dávno, kupující za nemovitost ušetří stovky tisíc

Daň z nabytí nemovitosti se měla zrušit už dávno, kupující za nemovitost ušetří stovky tisíc - zdrojová stránka k tématu diskuze Daň z nabytí nemovitosti se měla zrušit už dávno, kupující za nemovitost ušetří stovky tisíc.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Daň z nabytí nemovitosti se měla zrušit už dávno, kupující za nemovitost ušetří stovky tisíc e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Daň z nabytí nemovitosti se měla zrušit už dávno, kupující za nemovitost ušetří stovky tisíc.

 Burza Prime 13:46 
Název Kurz Změna
 COLT(CZG)  630.00  0.00% 
 ČEZ  859.50  -0.64% 
 ERSTE  1 110.00  +0.91% 
 GEN(NORTON)  500.00  +1.01% 
 GEVORKYAN  255.02  -1.16% 
 KB  868.50  +0.64% 
 KOFOLA  274.00  +0.37% 
 MONETA  102.20  +0.20% 
 PHOTON  45.45  +0.11% 
 PILULKA  190.00  -1.04% 
 PM  15 900.00  -0.50% 
 PRIMOCO   890.00  -1.11% 
 VIG  745.00  +0.95% 
Komodity online
 Ropa 86.61 USD 13:30   
 Zlato 2302.06 USD 13:30   
 Stříbro 26.91 USD 13:30   
 Káva 223.03 USD 13:30   
 Cukr 19.83 USD 13:30   
 Bavlna 82.49 USD 13:30   
?

Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.