Firma Contacc SE - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Firma Contacc SE - Diskuze k tématu Firma Contacc SE


Výpis příspěvků 1 až 20 (40)
 
přečíst (17) 02.04.15 20:34  Lucie Veselá  (176002)

práce ve spol. CONTACC

V této společnosti jsem pracovala skoro 4 roky a můžu říct,že jsem byla spokojená. Čisté a moderní prostředí,vstříctnost a ochota. Výplata byla vždy včas a stravenky byly samozřejmostí.  Je pravdou,že každý z vedoucích týmů byl "jiný" ,ale každý z nich měl jediný cíl..naučit nás co nejvíc,být v klidu a pohodě a pak to,co se naučíme, zúročit. Pokud byl nějaký problém,vždycky se to dalo nějakým způsobem vyřešit. Prostě za mě...můžu jen doporučit. A kdo tady plive špínu,měl by si sáhnout do svědomí,jestli třeba nebyla chyba někde jinde,než přímo ve vedení společnosti.

Lucie Veselá

Dosavadní doporučení: přečíst (17)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (28) 23.03.15 16:51  KláraS  (175778)

Pravda o firmě

Dle níže uvedených příspěvků cca kolem 100. Jsou všichni zaměstnanci této firmy, kteří měli nakázáno vedením společnosti pana Štastného, aby napsali kladné komentáře o společnosti, která byla podporována hrou o mobilní telefon. V této společnosti jde vše od desíti k pěti. Přijímají jen lidi, kteří neumějí s pc, ani hovořit spravně česky, nemluvím o lidech, kteří si dávají dávky drogy a pak jsou neslušný na supervizory. Další zaměstnanci nechodí do práce, jak by měli. To znamená, že přijdou ve 12 a napíši si dochazku, že došli 10:45 viz supervizor. Člověk, který poslouchá hovory a je motivaci pro své pracovníky, tak dostane výpoveď z důvodu, že jedna s asistentek jí vyhrožuje po telefonu. Jen kvůli tomu, že jí nechce dát dovolenou, protože si jí vyčerpal. Její supervizorka jí k tomu poradí jak by si dovolenou mohla vzít jinak. Neslušný asistent, který je pod vlivem omamných látek jí každý den vyhrožuje a nadává do krav a ještě horších slov. O tom ani nemluvím. Tato společnost bude jen dalších přikladem neuvěritelného neslušného jednání s lidmi viz při pohovorech, kdy Vám lezou do zadku a pak se bojí, že přijdou o místo viz slečna Miláčková, která ma od února zakaz přijímani lidi. Výplaty zasadně přichazejí po 15 viz smlouva je do 15!!! A dál se rozepisovat nebudu jen je to dalši podvodná firma na dotace viz přijimání lidi s prukazem ztp/p. Nic proti nim, ale firma je přijímá jen kvůli zvyšování stavu pro schvalené dotace. Zdar

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (28)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (31) 25.03.15 19:02  Michaela S.  (175829)

Pravda o firmě - moje šokovaná reakce

Takže bohužel si nemůžu po přečtení tohodle držet pusu na špacír prostě preferuju upřímnost a tak se k tomu prostě musím vyjádřit : Byla jsi můj teamleader a přišlo mi líto, že tě vyhodily, ale po přečtení tohoto jsem dostala vztek za schvalování viny na ostatní a ne na sebe.

1. sama víš, že firma neříkala vyloženě kladné komentáře, protože ty sama jsi nám říkala, že máme napsat svůj názor at je pozitivní či negativní a řekni mi kolik je firem kde máš možnost vyhrát telefon za to že se k ní vyjádříš ?

2. docházka : to že si supervizoři ( odkdy supervizoří vždyt si říkáte teamleadři ??) chodí jak chtějí no jednou přijdou dříve a dříve odejdou jindy naopak ale vždy tu nějaký k dispozici pro nás je a ty sama nejsi vyjímkou v tom chození si kdy chceš a pak nám chodili jen vzkazy od kolegyn že přijdeš později apod. nebo takové to já už jdu bože no tak o 5 minut dříve no a co a pak nás další den zdupeš na meetingu, že jsme přetáhly o minutu oběd a že kvůli nám tě vyhodí protože nemáme výsledky, ale že bys k nám šla na příposlech a když tě poprosíme o pomoc tak nám řekneš tak máš callscript podle něho mluv tak jasně ty výsledky tam prostě nebudou a je to spíše demotivující.

3, asistentka ti vyhrožovala -  pokud vím Libuška si chtěla vzít na druhý den dovolenou, kvůli horečkám svojí dcerky a tys jí ji nedala s tím že ji má vyčerpanou protože už měla dovolenou 3 dny. Když ale šla na HR tak ji řekly že si ji klidně mohla vzít, no upřímně pochybuju, že by Libuška mohla za tvoji výpověď. To spíše tvoje docházka, tvoje věčné volání a hledání bytu namísto aby si se snažila nám pomoct.

4. Pokud vím Adam se kterým jsi měla konflikt byl celý o tom že ti řekl at na ni nemluvíš a jdeš pryč ano trochu ostřeji ale zajímavé že po přechodu ke kubovi který si k němu sedl na  příposlech ted uzavíra smlouvy jako nic. tak kde je ten problém co ?

5. výplata včas - no jasně že když je 15 v neděli tak je dle zákona dáno, že může přijít až 16. následující den kdyby bylo 15. v sobotu musela by přijít už 14 v pátek....všichni známe větu neznalost zákona neomlouvá, že ano.

prostě tohle špinění firmy za to že jsi dostala výpověď je něco co nepochopím a tak jak jsi chtěla po nás ať si uvědomíme kde děláme v hovorech chyby tak se teď hezky a v klidu posaď a zamyslí se nad tím co jsi TY udělala špatně.

jinak ti, ale přeji hodně štěstí při dalším životě atd.

Míša Srncová --- ( ano píšu pod svým jménem a následky svého psaní si ponesu já a ne můj pseudonym )!!!

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (31)
Vaše doporučení:
přečíst (26) 25.03.15 14:32  Filip F.  (175441)

A nyní reálna pravda

Jsem tu skoro 2 roky a nestalo se mi, že by se mi výplata k 15 dni v měsíci neobjevila. Dělal jsem taky Teamledra v jiné firmě a kdybych to dělal stejným způsobem jako milá Lucie, tak bych se dlouho na dané pozici neohřál. Cítil jsem z  ní negativní energii, kterou předávala svým podřízeným a ti  měli poté slabé výsledky. Mimo jiné také proto, že se jim minimálně věnovala. Může být ráda, že s nasazením jaké měla v naší firmě i tak dlouho vydržela. A slečna Miláčková je velmi milá a snaživá, takže pravda je někde jinde. Často ten co je vyhozen z práce z vlastních chyb, viní naopak svého zaměstnavatele. Tak se hezky mějte a jen se slečně Lucii smějte

Dosavadní doporučení: přečíst (26)
Vaše doporučení:
přečíst (19) 25.03.15 13:53  AndreaL  (175818)

Pravda o firmě

Trošku mi slečno - paní Kláro připadá, že jste sjetá Vy. Už jen slovosled Vašich vět a gramatika je toho příkladem. Když už chcete plkat hlouposti, aspoň si to po sobě přečtěte :D

Dosavadní doporučení: přečíst (19)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (28) 25.03.15 13:47  Roman Šťastný  (175816)

Lež o firmě

Milá Lucie V.,

je mi líto, že jste svůj odchod ve zkušební době z pozice vedoucího týmu neunesla a řešíte jej zveřejněním těchto blouznivých pomluv. Snad jedinou pravdou ve Vašem příspěvku je, že jsem ke komentářům v diskuzích a na sociálních sítích své kolegy opravdu vyzval. Zde je text oné výzvy:

Dobré ráno milí kolegové,

 obracím se na vás s prosbou: na www.kurzy.cz (www.kurzy.cz/nazory/A-V-T-21968/) se nacházejí dva, dle mého názoru nepravdivé, příspěvky o práci v naší firmě. Budu velmi rád, když v této diskuzi přispějete buď komentářem k danému příspěvku, nebo vlastním příspěvkem. Každému, kdo se podepíše vlastním jménem (stačí křestní jméno a iniciála příjmení, tedy např. Alois W. a bližší identifikací vaší pozice ve firmě) a napíše jakýkoli (i negativní pravdivý názor) a pošle odkaz na něj na {zde byla emailová adresa} přijdu osobně poděkovat, všechny příspěvky slosujeme při první žlutomodré tombole příští pátek. Jeden výherce získá nový mobilní telefon Nokia 535.

Tento text ostatně máte k dispozici. Jak dobře víte, vyzval jsem naše zaměstnance k vyslovení jakéhokoli názoru,  výslovně i negativního (viz text výzvy).

Zbytek Vašeho příspěvku je již jen blouzněním vedeným zlou vůlí. Snad nejvíc mne pobavilo, že vyčítáte některým kolegům nedůslednou docházku - pokud si uvědomuji právě opakované podvody s Vaší docházkou byly hlavním důvodem ukončení Vašeho pracovního poměru ve zkušební lhůtě.

Nevím, čím Vám ublížila slečna Miláčková. Nicméně rád bych jí touto cestou vyjádřil svou omluvu za Vaše chování, za které sa jako Váš bývalý zaměstnavatel cítím zodpovědný, a vyjádřil jí svou podporu a důvěru. Doufám, že i nadále zůstane jednou z opor naší společnosti a nábory zaměstnanců povede i nadále s takovým nadšením a odbornou péčí jako doposud. Jediným jejím profesionálním zaškobrtnutím, na které si vzpomínám, bylo to, že přijala Vás.

Opravdu rádi zaměstnáváme i kolegy, kteří jsou něčím odlišní od majoritní populace, ať již to jsou to Vámi zmínění tělesně znevýhodnění, z jejichž zaměstnávání nám opravdu neplynou žádné dotace, ani na ně nepobíráme žádné příspěvky. Mezi našimi zaměstnanci jsou hojně zastoupeny i genderové, etnické nebo národnostní menšiny, cizinci, lidé různých náboženství a světonázorů. Každý z nich tu naší partu v práci dělá lepší svým pohledem na věc, svými životními zkušenostmi.

Zbytek Vašich pomluv a bludů již snad ani nemá smysl komentovat. Snad až na jedinou výjimku. Výplatu vždy vyplácíme nejpozději ve výplatní termín, to je vždy k 15.

P.S. Toto je můj jediný komentář, stojím si za ním a je zbytečné na něj odpovídat milá Lucie. Máte-li něco na srdci, přijdťe mi to říci osobně. Kde mne najdete dobře víte.

 

Roman Šťastný

člen představenstva a výkonný ředitel Contacc SE

 

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (28)
Vaše doporučení:
přečíst (15) 27.03.15 14:20  KláraS  (175862)

Lež o firmě

Dobrý den, zřejmě jste si spletl jména. Jmenuji se Klára S. a nicméně nejde o žádnou Lucii V. Jak se zde zmiňujete. A už se k Vaší firmě nebudu dále zmiňovat. Myslím, že sám dobře víte jako člen představenstva jak to u Vás chodí. Takže se mějte krásně, každý si udělá posudek sám.. A předem blahopřeji výherci telefonu nokia ;).

Dosavadní doporučení: přečíst (15)
Vaše doporučení:
přečíst (14) 07.04.15 13:16  kdo  (176068)

Lež o Kláře S

Od začátku bylo jasné, že jste Klára Sweet, nejlepší přítelkyně a teď i hlásná trouba Lucie V.

Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (26) 23.03.15 16:49  KláraS  (175778)

Pravda o firmě

Dle níže uvedených příspěvků cca kolem 100. Jsou všichni zaměstnanci této firmy a měli nakázáno vedením společnosti pana Štastného, aby napsali kladné komentáře o společnosti, která byla podporována hrou o mobilní telefon. V této společnosti jde vše od desíti k pěti. Přijímají jen lidi, kteří neumějí s pc, ani hovořit spravně česky, nemluvím o lidech, kteří si dávají dávky drogy a pak jsou neslušný na supervizory. Další zaměstnanci nechodí do práce, jak by měli. To znamená, že přijdou ve 12 a napíši si dochazku, že došli 10:45 viz supervizor. Člověk, který poslouchá hovory a je motivaci pro své pracovníky, tak dostane výpoveď z důvodu, že jedna s asistentek jí vyhrožuje po telefonu. Jen kvůli tomu, že jí nechce dát dovolenou, protože si jí vyčerpal. Její supervizorka jí k tomu poradí jak by si dovolenou mohla vzít jinak. Neslušný asistent, který je pod vlivem omamných látek jí každý den vyhrožuje a nadává do krav a ještě horších slov. O tom ani nemluvím. Tato společnost bude jen dalších přikladem neuvěritelného neslušného jednání s lidmi viz při pohovorech, kdy Vám lezou do zadku a pak se bojí, že přijdou o místo viz slečna Miláčková, která ma od února zakaz přijímani lidi. Výplaty zasadně přichazejí po 15 viz smlouva je do 15!!! A dál se rozepisovat nebudu jen je to dalši podvodná firma na dotace viz přijimání lidi s prukazem ztp/p. Nic proti nim, ale firma je přijímá jen kvůli zvyšování stavu pro schvalené dotace. Zdar

Dosavadní doporučení: spíše nečíst (26)
Vaše doporučení:

přečíst (24) 06.03.15 13:40  JakubG  (175512)

Contacc

Ahoj všichni,
 
úvodem bych chtěl kladně zhodnotit situaci, která zde panuje ohledně výplatních termínů a rozdávání stravenek. Za celou dobu, kterou jsem v této společnosti, se mi ještě ani jednou nestalo, že by výplata nepřišla včas, včetně stravenek. Spolupráce s kolektivem ve firmě je velmi příjemná a velmi profesionální.
 
Rád bych tu zůstal co nejdéle, abych se zde mohl dále úspěšně realizovat. Společnost Contacc má jedno z nejmodernějších pracovišť v tomto oboru v Praze.

 

Dosavadní doporučení: přečíst (24)
Vaše doporučení:

přečíst (17) 06.03.15 13:31  Petr F.  fort.petrzavinacseznam.cz  (175511)

Názor na mého nadřízeného

Ahoj všichni, já bych se chtěl vyjádřit ke svému nadřízenému. Už jsem prošel několik firem a musím uznat, že člověka, který by se za nás takto postavil, to jsem ještě nezažil. Každopádně za vše mu děkujeme !!! ;-))

Dosavadní doporučení: přečíst (17)
Vaše doporučení:

přečíst (22) 06.03.15 13:07  Lucie Vr.  (175510)

Recenze - vedoucí

Ve společnosti Contacc jsem již nějakou dobu. Jsem v této společnosti velmi spokojená. Nejen s přístupem mých kolegů, ale i vedením. Každou chvíli hledáme inovaci a možnost, jak ještě lépe vyniknout nad konkurencí. Contacc je férová společnost.

Dosavadní doporučení: přečíst (22)
Vaše doporučení:

přečíst (17) 06.03.15 13:00  Martin Bareš  (175509)

Názor

V Contaccu jsem spokojený, nejvíce se svými kolegy a s vedením, které vždy rádo pomůže. Martin Bareš
Dosavadní doporučení: přečíst (17)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 06.03.15 13:00  Adam fusek  (175508)

spokojenost

muj názor na contac se je velice příjemný líby se mi že to nevypada jak klasické call centrum je to živější připadam jsi jak v kanceláří plne  květin ne jak v call centrum  nejsme uzavřeni jak vrabci v bubdce dále se mi líby přístup majitelů který je velice přátelský a klidný vyzařuje z toho jistota bezpečné práce. Dále je to kolektiv který je velice přátelský ochotný pomoc z jakím koliv problémem a snaží se člověka navézt na spravnou cestu příjde mi to jak kdyby tady byly všichni jak velka rodina a ne jak kolegové. navíc se mi libi i platové ohodnocení které je velice příznivé co se tíče jiných call center. z mé strany jsem velice spokojem 

 

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:

přečíst (16) 06.03.15 12:57  Libuše  libusatkozavinacseznam.cz  (175507)

názor

Jsem spokojená s touto firmou. Příjemné pracovní prostředí a vedení. Jsou tu moc příjemní kolegové. Všichni usměvavý. Férové jednání

Dosavadní doporučení: přečíst (16)
Vaše doporučení:

přečíst (25) 06.03.15 12:55  Michaela Srncová  mishelasrncovazavinacseznam.cz  (175505)

můj názor na contacc pozitiva a negativa

Takže ohledně contaccu ...na jednu stranu se mi líbí že firma vybudovala opravdu příjemné a moderní prostředí a jde vidět, že chce ať se tady operátoři cítí při své práci dobře na rozdíl od jiných kontaktních center se dá i pracovat na HPP což je skvělé na druhou stranu se mi opravdu nelíbí systém kdy se přihlásív v 8:31:03 a odhlásím 19:32:05 ale mám jakoby odpracováno ne 10h a 30 min ale 10h a 15 minut takže za minutu pozdějí se odečtě 15 ale za 5 přesčeas se to zaokrouhlí dolů kdyby se jednalo o 5 strhnutých minutách tak to pochopím ale 15 už je hodně a pak se to projeví ve výplatě ze které se snažíme nějakým způsobem vyžít.

Dosavadní doporučení: přečíst (25)
Vaše doporučení:

přečíst (14) 06.03.15 12:55  Renata Dočekalová  (175504)

Názor

Jsem spokojena s pracovním prostředím a s příjemnými kolegy.  jen s přestávkami by to nemuselo by byt tak moc hlidane.

 

Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:

přečíst (14) 05.03.15 23:11  Juraj G.  (175487)

praca v Contaccu

  1. Pracujem tu skoro polroka...Prostredie vo firme je moderne,ciste a prijemne. Kolektiv a vedenie ludi je super. Teamleadri vzdy ochotni poradit a ked je nejaky problem tak sadnete, preberete a vyriesite...O tom to je predsa o spolupraci...Co sa tyka okien?Je tam klimatizacia...a mikrovlnna truba? Zaobstarajte si.termo nadoby ako my a je po probleme:-D :-D A vyzdvihujem este raz kolektiv a super prostredie...clovek sa pri praci aj trosku zabaví ;-) 
Dosavadní doporučení: přečíst (14)
Vaše doporučení:

přečíst (20) 05.03.15 11:15  Petr Janda  (175476)

Práce v Contacc

Dobrý den.
Rád bych se přidal do diskuze, která se rozpoutala kolem společnosti CONTACC. Ve firmě pracuji 4 roky a na začátku jsem nevěřil, že je to co bych chtěl dělat. Hned u příjímacího pohovoru a následně při školení jsem byl moc mile překvapen nejen jednáním, ale i přístupem a zázemím společnosti. I přesto, že začátky nebyli        jednoduché tak úsilím a z pomocí vedoucích týmů jsem se dostal na správnou cestu. Vztah, který tady funguje je kamarádský než vztah nadřízený-podřízený. S vedením mám kladný vztah, ale pílí a snahou a výsledky se tento vztah buduje po malých krůčkách. Co se týká smlouvy nemám s ní žádný problém je v pořádku a v souladu ze zákoníkem práce. Stravenky jsou vypláceny v pravidelném termínu a jejich nárok pro jejich vyplácení je podle zákoníku práce.
Myslím si ten co se chce zdokonalovat v práci s lidmi, a chce něco ve světě obchodu dokázat tak ať přijde k nám.
Každý je totiž strůjcem svého štěstí.
                                                                                                            Petr Janda    

 

Dosavadní doporučení: přečíst (20)
Vaše doporučení:


Diskuze Firma Contacc SE, další stránky: 1 | 2 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Firma Contacc SE

Firma Contacc SE - zdrojová stránka k tématu diskuze Firma Contacc SE.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Firma Contacc SE e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Firma Contacc SE.

 Burza Prime 13:07 
Název Kurz Změna
 COLT(CZG)  629.00  +0.16% 
 ČEZ  872.00  -0.23% 
 ERSTE  1 068.00  -0.14% 
 GEN(NORTON)  489.00  -1.21% 
 GEVORKYAN  258.00  0.00% 
 KB  864.50  -0.12% 
 KOFOLA  273.00  0.00% 
 MONETA  102.00  +0.20% 
 PHOTON  46.40  +0.22% 
 PILULKA  196.00  +0.51% 
 PM  15 980.00  -0.25% 
 PRIMOCO   895.03  -0.55% 
 VIG  732.00  -0.14% 
Komodity online
 Ropa 86.61 USD 12:50   
 Zlato 2382.19 USD 12:50   
 Stříbro 28.28 USD 12:50   
 Káva 237.44 USD 12:50   
 Cukr 19.65 USD 12:50   
 Bavlna 79.72 USD 12:50   
Zobrazit sloupec 
Kurzy.cz logo
EUR   BTC   Zlato   ČEZ
USD   DJI   Ropa   Erste

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.